Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Исихазъм

Featured Replies

Привет, Рурк!

Добър отговор.Мислех че сме приключили диалога.След онова съобщение....Но явно съм докоснал нещо съкровено,щом получих все пак отговора.

Поздрави,скъпи Рурк!

Здравей, N e o!

:-)

Може би наистина си докоснал нещо съкровено, а може би е в сила простия Принцип на Огледалото, т.е. да виждаш себе си в околните? Кой знае!? :-) Ти как мислиш върху това?

Колкото за отговора - получи го още тогава на лични съобщения, но разбра ли това или?

Дали отговора е добър или лош, не е ли също констатация на ума, т.е. субективно?

Извини ме, че те накарах да си мислиш и да смяташ, че диалога е приключил, поради отсъствието си, но, друже бях на гроздобер. Грозде ли да бера или да си лафа в нета, демек да пребивавам в матрицата на матрицата, а в същото време да се самозаблуждавам, че не съм част от нея или че съм вън от нея? :-))) Какъв парадокс, нали... ?

Предлагам, ако не мислиш да пишеш нещо във връзка с темата исихазъм да преминем на лични съобщения или да създадеш нова тема, късаеща въпросите, които така те вълнуват. Какво ще кажеш за това предложение!? Мисля, че то е честно към всички - и към модераторите и към търсачите, а ти как мислиш?

Редактирано от rurk (преглед на промените)

• Отговори 106
  • Прегледи 11k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Rurk, усещам те добронамерен. В последния си пост тук говорех за себе си с думите. които намирам в момента за най-подходящи. Затова имам желание да ти кажа, че не се чувствам едностранно загрижен конкретно за някого, защото примерно му симпатизирам, или ми харесва начина му на изразяване. В предишния си пост говорех в общ смисъл.

Съгласен съм, че без практика и проверка на определено знание, всъщност не може да се нарече такова. Затова , смятам че задаваш хубави въпроси.

Когато човек не приема нищо лично, излизат и други възможни варианти за интерпретацията на случващото се. А когато хората грешат, това не ги прави грешници. Животът тогава ги учи активно, може би. Практика.

А Бог ни води по пътя, всички.

Здравей, N e o!

Може би наистина си докоснал нещо съкровено, а може би е в сила простия Принцип на Огледалото, т.е. да виждаш себе си в околните? Кой знае!? :-) Ти как мислиш върху това?

Колкото за отговора - получи го още тогава на лични съобщения, но разбра ли това или?

Дали отговора е добър или лош, не е ли също констатация на ума, т.е. субективно?

Извини ме, че те накарах да си мислиш и да смяташ, че диалога е приключил, поради отсъствието си, но, друже бях на гроздобер. Грозде ли да бера или да си лафа в нета, демек да пребивавам в матрицата на матрицата, а в същото време да се самозаблуждавам, че не съм част от нея или че съм вън от нея? :-))) Какъв парадокс, нали... ?

Предлагам, ако не мислиш да пишеш нещо във връзка с темата исихазъм да преминем на лични съобщения или да създадеш нова тема, късаеща въпросите, които така те вълнуват. Какво ще кажеш за това предложение!? Мисля, че то е честно към всички - и към модераторите и към търсачите, а ти как мислиш?

Не може да преминем към лични съобщения ,защото ще е нечестно спрямо останалите които биха искали да ти чуят версията.А и вече нямам място в папките ,а мразя да трия.Виждал съм няколко кандидата като теб,смятащи се за много умни и търсещи ученици. Определено си добър,но не достатъчно за мен.Казах ти го в прав текст-хапвам си ги за закуска такива сладури. Е съжалявам понякога ,но като сложа нещата на кантара ,илюзиите се изпаряват.Та ако имаш още някой фокус в торбата-давай смело-сега е момента да ме обориш.Ама няма смисъл. Защото и ти знаеш същото което и аз.Или обратното.В общи линии се изяснихме.

Не може да преминем към лични съобщения ,защото ще е нечестно спрямо останалите които биха искали да ти чуят версията.А и вече нямам място в папките ,а мразя да трия.Виждал съм няколко кандидата като теб,смятащи се за много умни и търсещи ученици. Определено си добър,но не достатъчно за мен.Казах ти го в прав текст-хапвам си ги за закуска такива сладури. Е съжалявам понякога ,но като сложа нещата на кантара ,илюзиите се изпаряват.Та ако имаш още някой фокус в торбата-давай смело-сега е момента да ме обориш.Ама няма смисъл. Защото и ти знаеш същото което и аз.Или обратното.В общи линии се изяснихме.

Привет!

Така е, не предлагам фокуси.

Ти на какво ме учеше!? Да мога да понасям удари и да търпя нали!? А ако се смяташ за по-мъдър защо не отстъпиш пръв!? Аз съм свободна от такива претенции и си карам през просото, но ти!? Поздрави!

хе-хе

Дали е по темата?

Винаги съм твърдял, че личните неща се разясняват на лични съобщения. Винаги съм твърдял, че форумите преминават в личностни конфликти, защото се излиза извън самата зададена тема и центъра на мненията бива насочен към нечия личност, а това според мен си е зараза, болест.

Всъщност точно това е идеята - понасянето на ударите, та затова често и ги предизвиквам. Написах вече някъде в темата въпросното.

Предизвиквам, размътвам водата, разбутвам духовете и те си се показват наяве, иначе се крият някъде долбоко и човек е склонен към самозаблуди, а при едно такова предизвикателство, ако успее да запази добрия тон, доброто отношение, ако успее да изконтролира емоциалността си, чистотата на мислите си, значи наистина е такъв за какъвто се представя.

Та и при мен така! Все се опитвам да видя, да проверя дали в мен има духове (бесове) или няма, тоест гримирам ли се, нагласявам ли се, докарвам ли се за пред хората или не. Проверявам си самоконтролът, въздържанието, дължината на езика, светлината на душата, силата на волята.

Защо да не правя такива проверки с мен самия?

Ако ти имаш право на "свободна воля", защо друг да няма и защо да не се ползва и той от това си право?

От името на всички се извинявам на модераторския екип!

Ясно, и ти си от съвършените...

п.п. cool.gifbiggrin.gif

Хе-хе

Винаги хората са критерият. С това изчезва възможността за самозаблуда по пътя.

И ако хората често ми отвръщат с "виртуални плесници", значи... каквото посеяло - това пожънало, може би, или пък... ? :-)

Способността на някой да излезе извън порочния кръг, да се пусне от порочното хоро е в това - да овладее езика си, да намали иронията си, циничността си, да наложи контрол над реактивността си (импулсите), тогава същия се превръща от роб в раб, а от раб накрая става Господ-ар над себе си, владее се на длъж и на шир.

:-)))

Искаш ли да ти разкажа вица за садиста на лс!?

Ще подходя искрено. Не, но ако ти имаш желание, нямам нищо против.

Ще ти го спестя cool.gifbiggrin.gif

О.К.

Съгласен съм и с това. :-)

Твоя си е волята, а от там и решението. По-просто, според мен, е дирекно да заявиш, каква поука би трябвало да си извадя от този виц, или с други думи - да посочиш кривините на Rurk. Така би се спестила енергия + пространство за подобни на последните мнения.

Нали това е целта, да ме научиш да нещо, което, според окото ти е важно и на място, което ще ми е от полза? :-)

Господиии мило благо момче. Идва ми да изкрещя с цялата си греховност и всичко което следва след нея. Ама така ми идва да изкреща, че да рацзепя и мрака и тишината. ЗАМЪЛЧИ ЗА БОГАААА!

Но защо? Не е ли това форум? Нямам ли право да пиша, както ти, както той?

хе-хе

Дали е по темата?

Винаги съм твърдял, че личните неща се разясняват на лични съобщения. Винаги съм твърдял, че форумите преминават в личностни конфликти, защото се излиза извън самата зададена тема и центъра на мненията бива насочен към нечия личност, а това според мен си е зараза, болест.

Всъщност точно това е идеята - понасянето на ударите, та затова често и ги предизвиквам. Написах вече някъде в темата въпросното.

Предизвиквам, размътвам водата, разбутвам духовете и те си се показват наяве, иначе се крият някъде долбоко и човек е склонен към самозаблуди, а при едно такова предизвикателство, ако успее да запази добрия тон, доброто отношение, ако успее да изконтролира емоциалността си, чистотата на мислите си, значи наистина е такъв за какъвто се представя.

Та и при мен така! Все се опитвам да видя, да проверя дали в мен има духове (бесове) или няма, тоест гримирам ли се, нагласявам ли се, докарвам ли се за пред хората или не. Проверявам си самоконтролът, въздържанието, дължината на езика, светлината на душата, силата на волята.

Защо да не правя такива проверки с мен самия?

Ако ти имаш право на "свободна воля", защо друг да няма и защо да не се ползва и той от това си право?

От името на всички се извинявам на модераторския екип!

Защо си мислиш, толкова нелогично, че устояването на повърхностните вълнения тук ще е индикатор за вътрешна чистота?

Повярвай, по-лесно от това не ще има за мен (понеже искаш да се говори от личен опит споменавам това местоимение), както и за останалите съфорумци. И как може да си помислиш, че това ще индикира липса на маска, след като то е много по-твърда, тежка и мръсна маска?

Няма да споря с теб, никакво желание нямам - и да споря, и да е с теб. Вероятно съвсем нелогично и аз се надявам, че може да се замислиш за някои аспекти от себеусещането ти. Няма да е от полза, но ще ти припомня, че аз имам и малко по-голяма от наличната тук база.

Казвайки последното, получавам нагласата, че ти дори не вярваш в този си образ, който опитваш да представяш тук. Така лъжата става по-голяма, но лично за мен това е без значение. Защото самият образ е достатъчно контрастен. Всичко е толкова насила. И колкото по-естествено се опитваш да го докараш, толкова по-насила ми изглежда на мен. Не знам точно защо... Умишлено говоря за моите лични възприятия, понеже доста се различават минувачите наоколо по тях...

Та, не би трябвало да се заблуждавам, че нещо в теб мога да променя, още повече, че именно образът ти е връхно закостенял в нарочната си дружелюбност (на мен ми лъха и друго, ама няма да го натрапвам), но глупаво се надявам.

И понеже сме в темата... Чистотата, братко... е чистота. Не култивация.

Помниш ме - Йоан. Изглеждаш вече недостъпен и за пробуждащото му предвестие (както и тогава).

Christus verus Luciferus - не обратно!

Пиши си няма проблеми...пари нема действайте. Карай да е весело и все такива от този сорт.

:)

Радостно е, че си промени становището и то за толкова кратко време! Това е то свободата на която толкова държат всички - ако я искаш за себе си, е нужно да може да я даряваш, въпреки, че на този етап всички са у матрицата, т.е. без свобода, но колкото повече даваш - толкова повече ще ти се придаде!

Ще ви запитам нещо.

Кои от вас искат rurk да спреда да пише и участва във форума и защо?

На кои от вас им се ще rurk, да не е повече нещо от тях и защо?

Защо ако rurk се опитва да става като тях, те му казват "спри да пишеш" или най-малкото получават дразнение вътре в себе си от написаното?

Психолозите твърдят, че човек се дразни от външното поради това, че сам той има същото вътре в себе си. Това е и един от принципите на Кабала.

Според вас вярно ли е и да каква степен?

Защо си мислиш, толкова нелогично, че устояването на повърхностните вълнения тук ще е индикатор за вътрешна чистота?

Повярвай, по-лесно от това не ще има за мен (понеже искаш да се говори от личен опит споменавам това местоимение), както и за останалите съфорумци. И как може да си помислиш, че това ще индикира липса на маска, след като то е много по-твърда, тежка и мръсна маска?

Няма да споря с теб, никакво желание нямам - и да споря, и да е с теб. Вероятно съвсем нелогично и аз се надявам, че може да се замислиш за някои аспекти от себеусещането ти. Няма да е от полза, но ще ти припомня, че аз имам и малко по-голяма от наличната тук база.

Казвайки последното, получавам нагласата, че ти дори не вярваш в този си образ, който опитваш да представяш тук. Така лъжата става по-голяма, но лично за мен това е без значение. Защото самият образ е достатъчно контрастен. Всичко е толкова насила. И колкото по-естествено се опитваш да го докараш, толкова по-насила ми изглежда на мен. Не знам точно защо... Умишлено говоря за моите лични възприятия, понеже доста се различават минувачите наоколо по тях...

Та, не би трябвало да се заблуждавам, че нещо в теб мога да променя, още повече, че именно образът ти е връхно закостенял в нарочната си дружелюбност (на мен ми лъха и друго, ама няма да го натрапвам), но глупаво се надявам.

И понеже сме в темата... Чистотата, братко... е чистота. Не култивация.

Помниш ме - Йоан. Изглеждаш вече недостъпен и за пробуждащото му предвестие (както и тогава).

Christus verus Luciferus - не обратно!

Здравей Венци!

Иоан е архетип на съзнанието и той, като такъв може да отстъпи на по-нисш или на по-висш - според посоката на мърдането. Всеки сам може да прецени за себе си до колко е "мръднал". :-)))

За другото... София е малка. Ще се видим, ще сравним себеусещанията си. "Пилците се броят на есен."

Ти си пиши и аз ще си пиша. Така просто ще си пишем и няма да се забелязваме и така:

23 Тогава ако някой ви каже: Ето тук е Христос, или: Тука, не вярвайте;

24 защото ще се появят лъжехристи, и лъжепророци, които ще покажат големи знамения и чудеса, така щото да заблудят, ако е възможно, и избраните.

25 Ето предсказах ви.

Матей 24 глава

Ето сега ще отговоря!

Хи-хи, стана интересно!

Матей 12

24. А фарисеите, като чуха това, рекоха: Тоя не изгонва бесовете, освен чрез началника на бесовете, Веелзевула.

25. А Исус, като знаеше техните помисли, рече им: Всяко царство, разделено против себе си, запустява; и никой град или дом, разделен против себе си няма да устои.

26. Ако Сатана изгонва Сатана, той се е разделил против себе си; тогава как ще устои неговото царство?

Здравей Венци!

Иоан е архетип на съзнанието и той, като такъв може да отстъпи на по-нисш или на по-висш - според посоката на мърдането. Всеки сам може да прецени за себе си до колко е "мръднал". :-)))

За другото... София е малка. Ще се видим, ще сравним себеусещанията си. "Пилците се броят на есен."

Явно не познаваш пътя му.

Помниш ли - "сред родените от жена няма по-голям от Йоан Кръстител, но и най-малкият в Небесното царство е по-голям от него" - по-висш от типа няма - вече говорим за съвсем друго.

Помниш ли - "Той трябва да расте, а аз да се смалявам" - посоката е една.

Да, малка е София, затова скоро ще бягам.

Не знам как биха могли да се сравняват себеусещания...

Лека нощ!

Хайде покажи се.

2 Тимотей 3 глава

Матей 12

37. Защото от думите си ще се оправдаеш, и от думите си ще се осъдиш.

38. Тогаз отговориха некои от книжниците и Фарисеите и казаха: Учителю, искаме да видим знамение от тебе.

39. А той отговори и рече им: Род лукав и прелюбодеен знамение иска, и знамение нема да се даде нему, освен знамението на пророк Иона.

Явно не познаваш пътя му.

Помниш ли - "сред родените от жена няма по-голям от Йоан Кръстител, но и най-малкият в Небесното царство е по-голям от него" - по-висш от типа няма - вече говорим за съвсем друго.

Помниш ли - "Той трябва да расте, а аз да се смалявам" - посоката е една.

Да, малка е София, затова скоро ще бягам.

Не знам как биха могли да се сравняват себеусещания...

Лека нощ!

:-)))

Може би, Венци, може би! Но кой знае?

п.п. Извини ме! Забравих да ти пожелая лека нощ. Лек нощ и на теб! Спокойни и ползотворни сънища!

В смисъл да разбирам че не трябва да очакваме знамения от теб? Вече си имаме достатъчно biggrin.gifcool.gif

Смисълът от/на писанието идва винаги според съзнанието на четящия го.

То не е човек да ти подаде пръст налапваш му и ръцете и краката и всьо.

Благодаря за етикирането!

Сега погледни онова правило в Кабала, което разяснява принципът на огледалото.

Сега ще попитам всички (а персонално към Силвето и Нео) за нещо много важно, поне според мен.

Ако rurk утре например спре да съществува в тази форма, т.е. умре, хвърли топа, ще носите ли негова снимка на аватара си, т.е. ще имате ли уважение към него, ще съжелявате ли за нещо?

Името "rurk" играе роля само на пример. На негово место може да бъде поставено всяко едно име, всяка една личност, към която не сте се отнасяли добре (имайки "добре"-то, като нещо относително в индивидуалните разбирания).

Защо не приложим уважение към живите, когато им е времето, ами се налага да гоним такова, след като вече нямаме същата възможност?

Персонални въпроси:

Силве, с какво те обидих, след като спря да участва във форума на "Портала"? Би ли посочила конкретно?

Нео, друже, теб с какво те обидих, приятелю, с какво те нараних? Би ли посочил конкретно?

Осаналите няма да споменавам. Навярно ще съумеят да се открият?

Отговорите може и на лични съобщения, може и тук. За мен няма значение.

Молба към модераторския екип:

Моля тази тема да остане без вашата намеса поне на първо време!

Явно се забавлявате тук...Аз само си ви чета отстрани и се радвам на невежеството си... biggrin.gif

А аз се възхищавам на теб и на невежеството ти biggrin.gif:angry22: Хайде да си попеем искаш ли? :angry:

Ще ти отговоря веднага тук. Да си забелязал някога с някой да се държа по този начин!?! Ако ме познаваше добре и въобще ако ме познаваше щеше да знаеш, че аз трябва много истински и дълбоко да приема една душа, един човек, за да мога да си позволя лукса да бъда така до болка искрена с него. Дано това е задоволителен отговор за теб.

Ето сама виждаж, че не е трудно да си каже човек мъката.

Благодаря за отговора. Знаех го, но исках ти да си го кажеш, за да може поне отчасти това да ти донесе освобождение.

Така е, точно така си е - "до болка искрен". Наистина боли!

Не е нужно и не е задължително да се държиш някак си с някой и да получаваш абсолютно същото в замяна. Света ни не е справедлив, поне на този етап е така.

Да, бил съм с теб "до болка искрен". Така е.

Не всеки може да си го позволи, защото се трупа карма (дългове) върху искрения, която той на свой ред е нужно да чисти. Изисква голяма доза смелост да се направи това - да приложиш болезнена искреност, да рискуваш появата на омраза, на раздразнение от срещуположната страна, но ако това върши работа, ако това, въпреки болката на приемника на искреността и въпреки личностните кармични усложнения у искерния до болка, ако това прави възможно рязкотото вадене от застоя, т.е. забързването на движението по Пътя, тогава защо не?

Искрения ще си получи заслуженото от съдбата със сигурност.

Обекта на неговата искреност също ще си получи заслуженото, ако прояви омраза, раздразнение, емоция.

Тоест и при двамата движението се засилва - съдбата ги шамаросва, според заслугите, идва страданието, което пък служи като предпоставка за разширяването.

Изисква смелост да си искрен! Ето ти сега стана искрена, а аз толкова време се опитвах да го извадя това нещо наяве, да си го кажеш.

С теб бях безпощадно искрен, това е истината.

Това е истината за мнозина, така са ме усетили мнозина и мнозина са ме отхвърлили, обърнали са се, тръгнали са си.

Всъщност къде са отишли? Потърсили са спасение от тази гадна искреност.

Много пъти Силвето и не само тя ми пише да я оставя, да не я закачам, да не и се пречкам.

Любовта, твърдя, че има и сурово лице, но там има опасност, тя да се превърне в обич в самозабравяне. Ходи се върху тънък лед. Опасно е.

Кой би рискувал себе си, заради Себе Си? Само този, който се е прежалил.

Ники е една форма, една проява, която като земна част ще отиде в земята, ще изчезне, ще се разгради, разпадне, Смъртта ще я победи, все някога това ще стане. Ники не е нищо повече от едно нищо, обвързано с време и пространство.

За другото, което е зад всяка личност, което е нужно да бъде преоткрито, няма да коментирам.

Всеки сам може да прецени за себе си, кой от кая част на себе си се ръководи.

Защо хората да могат да обиждат, да лепят етикети, да убиват, да вършат насилие, а да не могат да са до болка искрени?

Бъди здрава и пожелавам ти успех!

Неискрена досега не съм била с никого това мога да ти кажа, но човек трябва да има и мярка нали,а ти се показа достоен за моята пълна (доколкото мога да си го позволя във форума) искреност/ проверка cool.gif

п.п. Как ли ще ти прозвучи това!?! Ехххх огледала... biggrin.gif

Всъщност, наистина няма значение дадена оценка.

А със себе си/Себе Си?

Не ти ли стигна сетивността да направиш проверката, че стигна до нещо такова?

Който пожелае да слуша гласа Nada, звука безвучен, да го разумее, е длъжен да изучи на Dharana същността.

И, равнодушен към външни възприятия, е длъжен той да дири господаря на чувствата - този, който мисълта създава и поражда Майя.

На реалното убиец горд е разумът.

И нека ученикът да убие убиеца.

Защото-

Щом пред взора му разкрие се изцяло нереалността на формата му собствена, подобно формата на сънищата след пробуждане, когато той престане да слуша многото, ще различи Единното - Глас вътрешен, унищожаващ външния.

Тогава само, и тогава само, ще изостави царството на Asat - лъжата и ще премине в чертозите на Sat - на истината.

Ала преди душата да прогледне, е длъжна да постигне хармония във себе си, отвътре. И плътските души да ослепеят за всички илюзии е нужно.

Преди да се научи тя да слуша, е длъжен образът да стане глух - за гръмотевичен грохот и за шепот, и за рева на побеснели слонове, и за сребристото жужене на златната светулка.

Преди да е способна да вниква и да помни, тя трябва да се слее със Свидетеля безмълвен, подобно изваяние от глина, чиито форми преди са били слети с идеята на сътворилия го скулптор.

Тогаз ще чуе тя - душата, тогаз ще е способна да запомня.

Тогаз на ухото вътрешно ще стане понятен: ГЛАСЪТ НА БЕЗМЪЛВИЕТО.

....

Гласът на Безмълвието - Е. Блаватска

Сетивността ми стигна до там че да те чуя че пак си се из...казал по въпроса и да рипна от кревата за да се повеселя :clap:))

Няма лошо, но не питам за сегашната ти сетивност, гъдел, краста или логичност. Питам за тогаващната и за това дали себе/Себе Си си си лъгала/самозалъгвала.

Кво, кво каза квооооо??? Не разбрах :clap:

rurk стига си размътвал водата не е такава идеята за тази тема. Знаеш че те чувам и не търси под вола теле.

Знам си, че ще дойдете на "моето" всички, че темата не била за това или за онова, после и с форума така ще направите, не само с отделна тема от него, същото ще направите и с живота в последствие и т.н.

Ами ако твърдя, че волът не е вол и че теле има? :-)

Може да си направим експеримент с чуването ти, искаш ли?

Твърдя, че интернет пространството е огромна пречка за чувания, за виждания и за подобни, не само директна, ами и индиректна при това. Може да бъде обяснено и доказано научно.

На кое твое бе братче. Стига се превъзнася ейййййййййй сляз малко на земята. Позволи си да си един обикновен човек и нищо повече. Толкова ли е сложно бре!?

Чакай да уточним... чакай чакай! :-)

Обикновен човек или обикновен от хората?

Обикновенния човек, според мен, е Адам. Той е най-обикновен. Цялостен е. Побрал е в себе си и мъжкото и женското. Така е сътворен - обикновен.

Обикновенния от хората - не мерси!

Щото после пак ще почне някой да крещи, че бил бит, унижен, обиден, поруган, ограбен, убит, излъган...

Та кое ми предлагаш да Бъда с това "слез малко на земята"?

Питам за да знам как точно да изпълня желанието ти.

Пак се започна... пак под вола теле започна да търсиш. Ми не му умувай просто се отпусни и толкоз. Кво толкова. Тюююююю

Ами знам си, че отново на "моето" ще дойдеш! :-)

Че умуването е функция на лявата химисфера, води до философии, които са в голямата си част са насилсвени, демек его (аз-а).

Разправях ви, че не бива да философствате и ето сега, едва сега, когато се появи някой философ пред теб, едва тогава разбираш, че не е на добре цялата тази работа, нали?

Ти, след като така умело отправяш съвети за умуването и неумуването, спазваш ли ги за себе си? Защо участваш още във форума?

Или ако няма какво да отговорим на даден въпрос - фащеме си едно теле и обявяваме за него, че не се намира под вол?

Ами ако си е под вола теленцето, но това на нас не ни изнася?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.