Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бар "Нашественици" (19.00 - 00.00)

Featured Replies

Добър вечер и наздраве на всички, специално на тези , които са на Mr Jack and Mr Johnny и т. н. biggrin.gif

Нямам нищо против нещо твърдо, слушам го , но не мога да го пия :P

• Отговори 6,3k
  • Прегледи 219,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Бате, прав беше...на тоя форум му трябва един дрегер на входа :P

Сипи им, че и те не са на кеф трезвени, а и не могат да пият, щот така им треперят ръцете, че повечето го разливат.

Ехх, любов несравнима, ще ми налееш ли каквото и да е :P Maй само отрова не искам, щото ми се живее още :)

Току-що ми дадоха да прочета един съвет и го намирам абсолютно на място.

Да го споделя ли с теб или да го оставя за друг път...

Дай съвета.

Бате, прав беше...на тоя форум му трябва един дрегер на входа :P

Ей, малко битово алкохоличе, ни са обаждай :)

наздраве и ви оставям..........

see ya later

Бате, прав беше...на тоя форум му трябва един дрегер на входа :)

От скоро вече му трябва и на изхода.

Ехх, любов несравнима, ще ми налееш ли каквото и да е :P Maй само отрова не искам, щото ми се живее още :)

eng_br10.jpg

Това бива ли?

Дай съвета.

Не бива да се борим с идиота. Ако е невъзможно да се избегне общуването, отнасайте се към него като към природно явление. Все едно например, че е завалял дъжд. Мокро е, досадно е, нямате чадър, но това е положението. Гледате да се измъкнете и да идете някъде на сухо. Най-доброто, което можем да направим, е да стоим надалече от идиота.

eng_br10.jpg

Това бива ли?

Щеше ми се нещо друга, ама ще се задоволя с това на тоя етап biggrin.gif

Щеше ми се нещо друга, ама ще се задоволя с това на тоя етап biggrin.gif

Слушай кво, я си сядай на Д-то и фащай книгите! Ша я излочиш таз вода (пардон, вудъ), и после през 5 минути ша тичаш да я пикайш!

Щях да кажа, че с малко се задоволяваш, ама...

нЕма как да знаеш с колко се задоволявам :question:

нЕма как да знаеш с колко се задоволявам :question:

Искаш ли да ти разкажа една приказка...

За да разбереш от къде, кое, как знам и че го знам.

Да, да, да- искам приказка biggrin.gif

Абе тва тук бар ли е,или "Аз съм Сънчо" biggrin.gif

Абе тва тук бар ли е,или "Аз съм Сънчо" biggrin.gif

Човека прекали с бирата ,какво да го правиш :question:

Да, да, да- искам приказка biggrin.gif

Седни внимателно и слушай.

38-годишна жена

Не ви знам вие на по колко сте. За някои от вас знам, за други не, но средната възраст е доста по-ниска от тази в заглавието.

38 годишните жени са фурии. Бедна ви е фантазията. Студен ви е бойлера.

Залюбихме се с една на тази възраст. То не бе любов, не бе чудо. Но не е онази любов, която очаквате, а секс. И не е точно сексът, който очаквате. А ФРЕНСКА ЛЮБОВ... предимно орален секс, СВИРКА... или там както му викате във вашето барче... или ФЛИГОРНА, както е по-популярно да се нарича в средите на държавния симфоничен оркестър, но това няма значение.

Сутрин се събуждаш. Още усещаш запах от снощното евтино вино в устата си, а пенисът ти вече е в устата й. 38-годишните обожават оралния секс.

Обожават пениса. За тях пенисът е като стелките за дюстабанлиите. Три дни могат хляб да не ядат, но от скута ти не слизат. Хубаво ли? Да, ама не...

След сутрешна Свирка Успокоител чрез Фелацийни Ласки с Ефект - С.У.Ф.Л.Е. – човек отива по нужда. Защото не може да има само суфле и реване (Р.Е.В.А.Н.Е. - Регулярно Еякулиране на Винаги Актуалната Несломима Ерекция).

Значи отивам по нужда, голяма... И чакам да ми спадне тонгата от суфлето. Тъкмо ми се отпуснат мускулите, аха да почна да се изхождам – влиза в тоалетната онази и... суфле. А да ви видя как се ака по време на суфле. Не може!

Отказах се. От акането. От нея още не. Отивам да се бръсна. Аз се бръсна, а тя - суфле. Нарязах се. В лицето заприличах на пиле по пекински. За да ме остави се напънах и... реване...

Отиваме с колата някъде. Аз карам, а тя пак. Хайде суфле? Суфле, ама не. Уф, ок, ок, ади... и... суфле. Суфле, суфле... и накрая - долен, ляв мигач - кариес профунда, КАТ, акт, так, тка, кта, атк и деньги профунда тоже...

Влизаме в киното. 10:00. Детска прожекция. Анимация. Аз гледам, а тя суфле. По едно време си мисля, че съм й забравил физиономията. Само в тил я познавам. Децата се смеят. На филмчето. А от мен текат сълзи. Болезнено реванЕ. Вече не го броя кое поред е...

Разходка край морето. Сядаме на пейка. Аз обяснявам - луна, приливи и отливи. А тя сумти. Що ли? Суфле... Питам я дали е разбрала за приливите и отливите. Отговорът е "мъмъ", което с празна уста би се чуло като "ъхъ". Като Наполеон е. Хем слуша за луната, хем суфле. Реване и си тръгнахме.

Дискотека. Еееей там на онова сепаре в ъгъла. Тъмното. Поръчах. Тя не иска нищо. Легна ми в скута. А аз вече две не виждам от суфлета. Ни ти се танцува, ни нищо. Ходи ти се по голяма нужда. Коремът ти е камък. Тонгата пулсира като александрийски фар преди да стане чудо на света.

Върнахме се. Нощ в леглото. Имаше и секс. Тя заспа с моята тонга в уста. Чудех се дали нямам зъбен камък долу вече.

А коремът ми камък. Имам газове вече, по дяволите. Тъкмо реших да се освободя от тях и тя ми духна в ануса. Свиха ми се мускулите и пак нищо не стана.

Със сълзи на очи заспах.

На сутринта... вж. по-горе.

:) :) Censored, на работа съм бре, човече. Направо разби всякакви мои представи за каквото и да било. Коремът ме заболя от смях laugh.gifbiggrin.gif

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

Седни внимателно и слушай.

38-годишна жена

Не ви знам вие на по колко сте. За някои от вас знам, за други не, но средната възраст е доста по-ниска от тази в заглавието.

38 годишните жени са фурии. Бедна ви е фантазията. Студен ви е бойлера.

Залюбихме се с една на тази възраст. То не бе любов, не бе чудо. Но не е онази любов, която очаквате, а секс. И не е точно сексът, който очаквате. А ФРЕНСКА ЛЮБОВ... предимно орален секс, СВИРКА... или там както му викате във вашето барче... или ФЛИГОРНА, както е по-популярно да се нарича в средите на държавния симфоничен оркестър, но това няма значение.

Сутрин се събуждаш. Още усещаш запах от снощното евтино вино в устата си, а пенисът ти вече е в устата й. 38-годишните обожават оралния секс.

Обожават пениса. За тях пенисът е като стелките за дюстабанлиите. Три дни могат хляб да не ядат, но от скута ти не слизат. Хубаво ли? Да, ама не...

След сутрешна Свирка Успокоител чрез Фелацийни Ласки с Ефект - С.У.Ф.Л.Е. – човек отива по нужда. Защото не може да има само суфле и реване (Р.Е.В.А.Н.Е. - Регулярно Еякулиране на Винаги Актуалната Несломима Ерекция).

Значи отивам по нужда, голяма... И чакам да ми спадне тонгата от суфлето. Тъкмо ми се отпуснат мускулите, аха да почна да се изхождам – влиза в тоалетната онази и... суфле. А да ви видя как се ака по време на суфле. Не може!

Отказах се. От акането. От нея още не. Отивам да се бръсна. Аз се бръсна, а тя - суфле. Нарязах се. В лицето заприличах на пиле по пекински. За да ме остави се напънах и... реване...

Отиваме с колата някъде. Аз карам, а тя пак. Хайде суфле? Суфле, ама не. Уф, ок, ок, ади... и... суфле. Суфле, суфле... и накрая - долен, ляв мигач - кариес профунда, КАТ, акт, так, тка, кта, атк и деньги профунда тоже...

Влизаме в киното. 10:00. Детска прожекция. Анимация. Аз гледам, а тя суфле. По едно време си мисля, че съм й забравил физиономията. Само в тил я познавам. Децата се смеят. На филмчето. А от мен текат сълзи. Болезнено реванЕ. Вече не го броя кое поред е...

Разходка край морето. Сядаме на пейка. Аз обяснявам - луна, приливи и отливи. А тя сумти. Що ли? Суфле... Питам я дали е разбрала за приливите и отливите. Отговорът е "мъмъ", което с празна уста би се чуло като "ъхъ". Като Наполеон е. Хем слуша за луната, хем суфле. Реване и си тръгнахме.

Дискотека. Еееей там на онова сепаре в ъгъла. Тъмното. Поръчах. Тя не иска нищо. Легна ми в скута. А аз вече две не виждам от суфлета. Ни ти се танцува, ни нищо. Ходи ти се по голяма нужда. Коремът ти е камък. Тонгата пулсира като александрийски фар преди да стане чудо на света.

Върнахме се. Нощ в леглото. Имаше и секс. Тя заспа с моята тонга в уста. Чудех се дали нямам зъбен камък долу вече.

А коремът ми камък. Имам газове вече, по дяволите. Тъкмо реших да се освободя от тях и тя ми духна в ануса. Свиха ми се мускулите и пак нищо не стана.

Със сълзи на очи заспах.

На сутринта... вж. по-горе.

За какво става дума , не го изчетох :) :) ;):P

За какво става дума , не го изчетох :) :) ;):P

В бар си ,зарежи четенето ,не е интересно laugh.gif

Абе... Федора знам къде е...

Ама и Миленаив изчезна sad.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.