Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бивалици - авторски приказки, дзеня ... изобщ

Featured Replies

Ех, Приказчунке, в другият си живот дали да не си пожелая да съм дърво ?!

Мерил...

Не са ли точно

от кръпки съшити,

търсещите ни души…?

Върху бялата им риза често

не стърчат ли черни,

като снагата на земята

конопени конци..?

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

• Отговори 79
  • Прегледи 14,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Благодаря момичета! Мерилко, мисля отдавна знаеш, че те усещам и съпреживявам заедно с теб :* А Тина ми е нещо като символ на свободата, непреклонността пред трудностите, символ на Живата Жена(главните букви са ми много важни в случая) Уиши, какво ти пречи и в този живот да си представиш, че си дърво? :* Бреза, върба, стройна ела, калина... Все пак нали знаеш, че разказвам... бивалици. Няма нищо измислено, просто замествам имена с приказни герои.

Като говорим за кръпки... Нека при Нел сложим и това... мисля, че тук му е мястото... поне ще е вписваща се кръпка... :) Тя, Нел, има прегръдка за всички ни... СИЛА Надежда Захариева И колкото и да не ми се ще, износвам се. По всичко го усещам. На нервите оръфания шев се къса. И под скъсаната дрешка ту се озъбва безпричинен гняв, ту се разтапя суха буца мъка. И славата на моя мъдър нрав виси на мен като парцал протъркан. Все още за пред хорските очи изкусно кърпя зейналите дупки, та тъжното в смеха да не личи, спокойното да не кънти на счупено. Ала пред тези, на които аз най-весела и най-добра съм нужна, една след друга кръпките ми – хряс! - безцеремонно скъсват свойта служба. Но няма да се дам! И таз добра! В душата си ще бръкна по-дълбоко, по-якички конци ще избера, ще ги зашия здраво до жестокост! Какво че гняв, и страх, и стон, и плач ще ме горят отвътре! Като в пъкъл… Аз нямам право да съм лош шивач - от мен три рожби учат майсторлъка…

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Вярвам в приказките. Благодаря ти и за тази.

• Автор

И аз вярвам, Еви. :* Нещо повече. Живея в техния свят. Приятно е. Уютно, тихо и спокойно. Мерилко, чудесно стихотворение! :* И съвсем на място. Иска ми се повече хора да вярват в любовта, в приказките, по-малко да угаждаме на горделивостта, комплексите си, агресията...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.