Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изцяло нови програми и модули за защита

Featured Replies

Само на тази машина я слагам. Вчера я преинсталирах. Ще се чака, явно са се забозили.  :D  Иначе е жалко, ако са загубили останалите антивирусни модули. Струва ми се, че много по-бързо минава проверката сега.

Трябва да се види последната бета. Може да има там провени. Ама не ми се разправя да деинсталирам и пак отново да я слагам.

• Отговори 999
  • Прегледи 205,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

След месеци на бета тестове вече има нова финална версия 1.4 на OSArmor: https://www.wilderssecurity.com/threads/novirusthanks-osarmor-an-additional-layer-of-defense.398859/page-75#post-2763667

• B-boy/StyLe/
    B-boy/StyLe/

Инструмент за проверка на трудно установими зарази използвани методи като Process Hollowing: https://github.com/hasherezade/hollows_hunter/releases Споменавам го, защото в момента зачестиха

• Sophos Home beta Компанията Sophos,която скоро закупи Surfright(разработчик на HitmanPro), предоставя безплатен продукт за домашно ползване (до 10 устройства) Програмата предлага антивирусна

Публикувани изображения

И при мене ту има връзка ту няма. За превода всеки може да си го нагоди по свой вкус.

Въпрос за подареният вечен лиценз от бета тестването - оказва се че е за 10 машини

2015-05-31_14h41_50.jpg

Дали е тъй трябва да се пробва. Моят например работи без проблем на няколко машини,слаган е поне на пет досега  ама знам ли може и случайно да съм превишил бройката.  :clown:

Направи го официален.Пиши им!

Проблемите на Zemana продължават,при опит за лицензиране

8146525p.jpg

Нещо започва да намирисва....тази работа, със премахването на опцията с енджините,май не беше случайна..сега и в лог файловете няма информация.

Всъщност някой колега прочел ли е,черно на бяло,в сайта на Zemana,къде точно пише какво се ползва катo енджини?

Аз не успях да намеря нищо.

В описанието ,на повечето рекламиращи, се споменават топ 5 енджините,ама къде са, да видим кой какво засича..

"Проверяет неизвестные файлы с помощью технологии мультидвижкового сканирования Metascan от OPSWAT, используя 5 постоянно обновляемых антивирусных движков, работающих в облаке Zemana Scan Cloud. Среди них, широко известные и эффективные: Kaspersky, ESET, AVG, Avira, Bitdefender. В дополнении используется движок эвристики Zemana собственной разработки."

p.s. Имам усещането, че е останал Metascan,но поне 3 от топ 5 вече не са "играчи" в Zemana.

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

8146525p.jpg

Нещо започва да намирисва....тази работа, със премахването на опцията с енджините,май не беше случайна..сега и в лог файловете няма информация.

Всъщност някой колега прочел ли е,черно на бяло,в сайта на Zemana,къде точно пише какво се ползва катo енджини?

В описанието ,на повечето рекламиращи, се споменават топ 5 енджините,ама къде са, да видим кой какво засича..

"Проверяет неизвестные файлы с помощью технологии мультидвижкового сканирования Metascan от OPSWAT, используя 5 постоянно обновляемых антивирусных движков, работающих в облаке Zemana Scan Cloud. Среди них, широко известные и эффективные: Kaspersky, ESET, AVG, Avira, Bitdefender. В дополнении используется движок эвристики Zemana собственной разработки."

p.s. Имам усещането, че е останал Metascan,но поне 3 от топ 5 вече не са "играчи" в Zemana.

При мен се оправи лицензирането. Но и на мен ми е интересно, да разбера с кои AV модули, работи. И предлагам, ако може да се направи тема, и да се преместят мненията там. 

При мен се оправи лицензирането. Но и на мен ми е интересно, да разбера с кои AV модули, работи. И предлагам, ако може да се направи тема, и да се преместят мненията там. 

Всъщност ..бях се приготвил за такава тема...но когато бяха "явни"енджините...и можеше да се сравни с VirusTotal-а,сега всичко е мъгла и дим...кой, как и с какво засича...един "свещен" съпорт знае...Зарибиха(подобаващо)с lifetime лицензии,и....какво от това!?

Много потенциал има(ше) в тази разработка....

Между другото-ето един отговор, относно ,исканото връщане на опцията с енджините:

8146625j.png

Всъщност ..бях се приготвил за такава тема...но когато бяха "явни"енджините...и можеше да се сравни с VirusTotal-а,сега всичко е мъгла и дим...кой, как и с какво засича...един "свещен" съпорт знае...Зарибиха(подобаващо)с lifetime лицензии,и....какво от това!?

Много потенциал има(ше) в тази разработка....

Така е. Може някой ден, да се разбере. Надеждата умира последна.  :D

8146525p.jpg

И при мен беше така, докато не въведох на ръка отново лиценза. Сега вс. е ОК.

Махнах го отдавна.Ко се вълнувате от един скенер.Разбирам да има защита в реално време.

Махнах го отдавна.Ко се вълнувате от един скенер.Разбирам да има защита в реално време.

Каза Алекс и Ванко ....

Направи го официален.Пиши им!

Получих отговора. Остава да чакаме да го вградят в някоя от следващите версии.

Dear Nikssi,

We would like to thank you for the effort you put into translating the Zemana AntiMalware file to your native language.

As promised, I am sending you the lifetime license of our product, please find it below. Lifetime license for ZAM, available for 10 activations:

ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

Thank you once again and enjoy using Zemana AntiMalware.

Have a great day!

Best Regards,

Armagan Tugsal

QA/Support Engineer

Zemana Ltd.

www.zemana.com

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

eShield Browser Security  не ползва Tor както е изписано и го махам.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Както споменах ..тази работа със Zemana...не е на добре...

Скоростно представяне от Comss.ru....явно от Земана са се ..постарали....на всяка страница с препоръка.

Обърнете внимание на момента -6,54 мин.....

От изброените енджини в програмата...само AVG.....

Дори мнения като:

Цитат:

Для обычных смертных движки не нужны,главное есть детект или нет.Все таки программа рассчитана на массовость ,а если уж очень хочется ,так можно и на VT глянуть :)

• original.jpg?w=800&h

изглеждат повече от смешни...Ако трябва да проверявам файл,не ми е нужна,ненужна програма....

Предпочитам да съм със SecureAPlus.....

p.s.

представям си при тестването на антивирусни програми от "G3"(големите 3) какво е....

На всичкото отгоре се проверява тест файл на Комодо-Comodo Leak Test...Това вече е позор...

8150298f.png

• 1 месец по-късно...

Поредния Windows Defender, Zemana Anti-Malware, HitmanPro скин?

Zemana доколкото знам.

• 3 седмици по-късно...

8e5378aabe8472eb.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.