Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безплатни разговори в мрежата на М-Тел

Featured Replies

Тази неделя - от 00.00 до 23.59 часа, всички абонати на М-Тел с договор, както и Прима клиентите с баланс поне 10 лева в сметката си към 00.00 часа на 18 септември 2005 г., могат да говорят безплатно цял ден помежду си. Границата от 10 лева е наложена поради технически изисквания. Всички Прима клиенти имат възможност да презаредят картите си преди 00.00 часа в неделя. В противен случай няма да могат да се възползват от деня за безплатни разговори.

Безплатните разговори могат да се провеждат в мрежата на М-Тел от 00.00 до 23.59 часа на 18 септември 2005 г. Всички останали обаждания - към абонати на други мрежи или международни разговори, към услуги с добавена стойност (номера, започващи с 088 1 и кратки номера), изпращане на SMS и MMS, ще бъдат таксувани според избрания тарифен план.

Източник: М-Тел

Ей какво нещо прави конкуренцията.Като тръгне третия оператор сигурно ще ни гонят по улицата и ще ни целят с телефони :*.Като се сетя че един приятел преди доста години вече даде 50 лева(???) за да му активират от Мтел услугата CLIP....Времената се менят

• Автор
Ей какво нещо прави конкуренцията.Като тръгне третия оператор сигурно ще ни гонят по улицата и ще ни целят с телефони :*.  ...

<{POST_SNAPBACK}>

Амин :*

Преди 2 години, в мрежата на ГлоБул, в интервала 17-19ч. едвам успявах да набера- постоянно ме изхвърляше.

Да видим ще издържи ли мрежата на М-Тел :*

Прима клиентите с баланс поне 10 лева в сметката си към 00.00 часа на 18 септември 2005 г., могат да говорят безплатно цял ден помежду си.

а тези които нямат 10 лева в сметките си (сигурно са 80 % от прима клиентите), да си ги заредят та Мтел да не бъде на загуба :)

Да ние честита новата промоция на Мтел :)

Да им е честит юбилея и всяка година да празнуват така като тая :)

<{POST_SNAPBACK}>

дано дано !!! ще падне говорене обаче

Това е само начин да накарат всички с прима да ги заредят. И после всеки си мисли че М-Тел са много щедри.Аз съм на договор с тях от 7 години.Постянно имам разправии почти всеки месец,защото са супер лъжци,ама си държа картата само заради това че за момента покритието е доста по добро от това на Глобул.

PS:Нали се сещате всички какво ще стане на 18-ти заради тая простотия,тоест промоция - трудно ще може човек да проведе дори за 1 минута разговор.Мрежата ще е нон-стоп претоварена и хората които не знаят за проявата ще псуват яко 'великия' М-Тел - очаквам с нетърпение влизането на Вивател, а дай боже и на някой по-сериозен оператор като Vodaphone или Orange например, та да им покаже на М-Тел селяните какво означава добро отношение с клиентите, ама докато е монопол в България така ще е.... :)

Това е само начин да накарат всички с прима да ги заредят. И после всеки си мисли че М-Тел са много щедри.Аз съм на договор с тях от 7 години.Постянно имам разправии почти всеки месец,защото са супер лъжци,ама си държа картата само заради това че за момента покритието е доста по добро от това на Глобул.

PS:Нали се сещате всички какво ще стане на 18-ти заради тая простотия,тоест промоция - трудно ще може човек да проведе дори за 1 минута разговор.Мрежата ще е нон-стоп претоварена и хората които не знаят за проявата  ще псуват яко 'великия' М-Тел - очаквам с нетърпение влизането на Вивател, а дай боже и на някой по-сериозен оператор като Vodaphone или Orange например, та да им покаже на М-Тел селяните какво означава добро отношение с клиентите, ама докато е монопол в България така ще е.... :)

<{POST_SNAPBACK}>

Глобул отдавна имат покритие навсякъде,виж в сайта им.Ако само това те задържа към Мтел не трябва да се притесняваш.

Ще се спукам да приказвам.Събота зареждам телефона и атака.Обаче и аз смятам че мрежата няма да издържи.На мен не ми пука,ама да му мислят тези които имат работа.

Както казаха някои потребители, много хитър начин за печалба от Прима потребителите. По статистика сумата, която клиентите на предплатени разговори(Прима и Б-конект) изговарят на месец, е 10 лв.

Като се пресметне колко е малък броя на частните абонати, които са на сметка, а не на Прима... Чиста печалба за Мтел и за хората на договор, обикновено със служебни карти.

Да ни са честити такива промоции!

Глобул отдавна имат покритие навсякъде,виж в сайта им.Ако само това те задържа към Мтел не трябва да се притесняваш.

<{POST_SNAPBACK}>

По принцип ме задържа това,но също и това че номерът ми е важно да не го сменям, поне не често, по-скоро чакам да влезе вивател и тогава ще реша към кои да мина, но към М-ТЕЛ не ща да оставам!

Ако Вивател предложат добри цени, мисля и аз да се прехвълхям. Но от друга страна не ми се робува на телефонията... sad.gif

Оха, ще се говори!

Само че съм на Глобул :rolleyes:

Както и да е, имам призив към Глобул - хора, не оставяйте конкуренцията да ви задмине - пуснете 1 (една) седмица безплатно!!!

Не мистана ясно - да речем аз съм на сметка, обаче човека с който искам да говоря е на Прима, ама няма 10 кинта в сметката. Какво става тогава? НЕ е фор фрии? Или ако ми звънне той тогава се плаща. не разбрах мноу добре.

Всичко това е много хубаво, но си мисля, че утре през повечето време ще е доста трудно да се свържеш с някого от мрежата на М-тел...Със сигурност ще има хора, които просто ще си включат телефона на зарядното и ще почнат да се обаждат на старите си приятели да ги питат как са изкарали лятото laugh.gif

Голяма аванта не съм спрял да приказвам.И няма проблеми с мрежата.Дано и през деня да е така. biggrin.gif

Голяма аванта не съм спрял да приказвам.И няма проблеми с мрежата.Дано и през деня да е така. biggrin.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Аве пич я виж сам в колко часа си писал тоя пост само и няма кво да ти обяснявам, че в 3.20h през нощта почти всички спят.Много ясно, че проблеми с мрежата по това време няма да има, по простата причина, че 99% от хората спят по това време на денонощието, пък от малкото които не спят не всички говорят по GSM в 3.20AM.

PS: То хубаво че говориш, ама много ми е чудно че чак не си лил спирал - както сам казваш.Легни си поспи малко.Даже ако искаш звънни на някой с мтел и си оставете телефоните цяла нощ отворени да си бройкат безплатни минутки, хем ще видиш колко часов разговор ти поддържа телефона с едно зареждане :sobbing:

Е няма кво,страшна промоция :sobbing: Немога да се свьржа с никой,вече няколко часа. :yanim:

И аз не мога да се свържа от сутринта с никой. Мтел са долни мошеници и лъжци. Идва Вивател и има Глобол.

„Вярваме, че мрежата ни е готова да посрещне огромния поток от обаждания, който очакваме. Разбира се, всяка система има и своите ограничения. Една съвременна антена осигурява покритие на определена територия и има зададен максимален капацитет. В резултат на оптимизация на мрежата, този максимален капацитет не се достига при обичайни ситуации. Възможно е обаче, ако 1500 човека започнат едновременно да звънят в един и същ участък на бул. Витоша например, някои от тях да чуят сигнал за заето, или получат съобщение, че мрежата е заета в момента. Ако това се случи, предварително молим за извинение и съветваме абонатите да се обадят след 10 минути или да пробват няколкостотин метра по-нататък,” каза Томас Клеменшиц, Главен технически директор на М-Тел.

Дааа, видяхме ви я мрежата колко е готова :sobbing: !!! От сутринта не мога да се свържа с никой, колкото и да изчаквам, колкото и да се местя!!!

При нас работи - само дето на 29мин и 59 сек прекъсват разговорите.

Говоря за Раднево....

Аз пък снощти имах 10 лева и малко отгоре и като звъннах и ми взе 1 лев и нещо и сега съм мега прецакан sad.gif По въпроса със това че не можеш да се свържеш с никой -> всички знаят как е на Нова Година!!! Когато на Нова Година мога да звънна на когото си пожелая тогава мога да кажа че мрежата им е готова!!!

Това е най-голямата простотия на която съм бил свидетел от страна на М-тел!!! :wors: Освен, че не мога да се свържа с никой и се скъсвам сега да се товаря с разговори към БТК, където няма проблем, никой не може да се свърже и с мен, а е жизнено важно от гледна точка на работата ми! И понеже в къщи нямам БТК, сега съм взел една b-connect карта за да могат да ме откриват. А М-тел като не могат да си осигурят капацитета, по-добре да не се изхвърлят така и само още толкова да озлобяват клиентите им, при и без това че ни е писнало от скъпите им услуги (в сравнение с нормалния свят)! :down: Хора, давайте си номерата на ICQ-тата, Skype и тем подобни.... днес ще е така! cool.gif

Редактирано от phantom (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.