Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за [PROTOTYPE]

Featured Replies

• Автор

Ти да не си разработчик?

Не съм, но това какво общо има със отлагането на играта многократно? Ако си знаят, че няма да я завършат скоро, защо изобщо дават празни надежди на геймърите с тези дати? :P
  • Отговори 314
  • Прегледи 38,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

защо изобщо дават празни надежди на геймърите с тези дати? :speak:

За да има Pre- Order
  • Автор

За да има Pre- Order

ОК съгласен съм. На предишната страница дадоха линк за сайтове от които се копува играта. На тях релийс дейт-а е 30.05.09. Ако играта излезе наистина на 30-ти сепр. (да се молм да не е така) тези които са я поръчали вече няма ли да се прецакат и да чакат още 3 месеца? Сигурен съм, че тази игра ще е най-добрата месеци наред.
  • 3 седмици по-късно...
  • Автор

Просто яко видео. Алекс може да си мени формата. Интересно колко голям ще е комбо листа. :rolleyes:

EDIT: Preview Prototype - към края споменават, че играта НАИСТИНА ще излезе Юни месец.

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Вече чакам тази игра половин година,но едно нещо не ми стана ясно кога ще излза последно? ПС:Ако е възможно да ми дадеш линк за някой нов трейлър,че немога да намеря нищо в Ютуб?

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Аз най-много се надявам да е трудна за превъртане и да е много дълга, защото на последък се чудя игрите ли са лесни и кратки или аз съм добър геймър.

Аз най-много се надявам да е трудна за превъртане и да е много дълга, защото на последък се чудя игрите ли са лесни и кратки или аз съм добър геймър.

Bullseye! И аз много се надявам да е дълга и трудна, защото вече ми писна от плоски игри. Дори и GTA 4, която като всяка GTA трябваше да е трудна ми беше екстрмно лесна и кратка.

А като се замисля, че съм играл Return to Castle Wolfenstein един месец... Един месец за превъртане на FPS! Ето това наричам аз игра!

Стискайте палци...

• Автор

Bullseye! И аз много се надявам да е дълга и трудна, защото вече ми писна от плоски игри. Дори и GTA 4, която като всяка GTA трябваше да е трудна ми беше екстрмно лесна и кратка.

А като се замисля, че съм играл Return to Castle Wolfenstein един месец... Един месец за превъртане на FPS! Ето това наричам аз игра!

Стискайте палци...

От далече се вижда, че играта ще кърти здраво и просто ще е жалко, ако се превърта на един дъх... като COD4, COD5 и Wanted W.O.F.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

- разказващ МНОГО за историята на играта и героите.

Алекс има

сестра - журналист която му помга да си спомни кой

точно е.

Доктор - обясняващ неща за

вируса и заразените

...и най-голямата гад в играта -

Лидера на

BLACK WATCH

EDIT: Има още една дата - 9-ти юни. Не знам вече кога ще е - 9-ти; 16-ти или 30-ти.

EDIT 2: PROTOTYPE - Official Intro Cinematic Teaser Part 1,

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

http://www.gametrailers.com/player/47311.html?type=flv

причина номер 4 е най-яка,особено когато ги караш да се избиват един друг :yanim:

Играта ще си е много яка и даже видях, че в Европа ще я вземем на 5-ти юни, а Щатите - 9-ти юни.

EDIT: Exclusive Breed Something New Trailer

И също така ми е интересно какво ли ще рече "Sierra announced that this will be the first game from a planned franchise"

• Автор

Значи, че ще има продължение :):)

Не, брат, не продължение... продължениЯ! ;) Не мога и да си представя какво ще е продължението (еми да аз и края на сегашната не знам какъв ще е), но ще е МЕГА яко, защото сега играта изглежда зверски, ;) а представете си какво ще е по-нататък!!! :)
  • Автор

spider man +assassins creed =Prototype

Ако е Web of Shadows съм напълно съгласен. Трите игри имат страхотни прилики!!!

Много се зарибих по тази игра но не ми се чака още месец за тва моля даите инфо дали ше има демо и ако има кога излиза

Редактирано от [PROTOTYPE] (преглед на промените)

- ЗВЕРСКО!!!
Връщам си думите назад GTA +Spider man+Assassins=PROTOTYPE.Това като гледам ще е най добрата игра със супер герой правена някога.

Ехааа тая игра ще е много гот :P Дано да добавят и свобода на действие след превъртането (не като Assassin's Creed) и ще е бомбата на лятото Публикувано изображение

• Автор

Ще има ли демо ?

Пич, разбирам, че не ти се чака (то на никой не му се чака за тази велика игра), но ти сигурно знаеш за нея от месец, а ние тук си блъскаме главите от Септември миналата година. И да има демо, от ще излезе седмица преди играта или максимум - месец. Мен ме съмнява, че ще има. Моля те бъди по-търпелив. :);)

Така, след като вече знаем 'приблизителната' дата на излизане, мисля, че е редно да попитам дали някой не е чувал за изискванията, тъй като досега никой нищо не е казвал? :headphones:

според мен няма да има демо,защото причината че е същата заради която нямаше и демо на фар край 2-в играта е отворен свят и колкото и да ограничат мястото,то пак ще има поне 2-3 часа игра на демото....

Редактирано от gogo velev (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.