Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за [PROTOTYPE]

Featured Replies

• Автор

Цялото това време през което чаках играта да излезе, че и да я пуснат в тракерите, цялото това време което чаках да се дръпне и после да се инсталира 2 часа се оказа... НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО!!! Играта е ЗВЕРСКИ ДИВА!!! Това е най-лудата игра която съм играл през живота си!!! Няма да добавям нищо повече, защото продължавам да цъкам, а ако някой се чуди дали да я тегли - да я дърпа веднага!

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

• Отговори 314
  • Прегледи 38k
  • Създадено
  • Последен отговор

Цялото това време през което чаках играта да излезе, че и да я пуснат в тракерите, цялото това време което чаках да се дръпне и после да се инсталира 2 часа се оказа... НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО!!! Играта е ЗВЕРСКИ ДИВА!!! Това е най-лудата игра която съм играл през живота си!!! Няма да добавям нищо повече, защото продължавам да цъкам, а ако някой се чуди дали да я тегли - да я дърпа веднага!

Честито!!!При мен се инсталира за 20 мин. но след 30 мин. игра май ще отива в кошчето.Все пак ще поиграя още мъъъъъничко , че може и да ми стане интересна.

Така. Хубава е играта (гиймплей) но графиката не е много добра. Като дават героя във филмчетата, все едно гледам на DooM 3. Можеха да изпипат детайлите малко. Иначе играта е суперска.

...... определено е еднотипна , но така направена играта , няма начин да не си в града постоянно :P ! ( пр. със spider man )

Аз праснах към 2 часа на нея и мога да заключа че графиката е на ниво, въпреки че тя не е основен фактор. Както казах на akashi "има голяма динамика и усещане са скорост и гравитация" (все едно си на Луната Публикувано изображение). Добър екшън, лека оскъдност от към комбо комбинации, но пък с доста 'феноменални' движения, които до сега не бяхме виждали. Идеята около инфекцията с чуждо тяло вече е доста позната, но добре са я развили в играта. Малко куца от към предистория. То вярно че мистерия, ама Alone In The Dark беше по-добре направен от тази гледна точка. Малко взаимства на Assassins Creed по еднообразие. Не може да се каже че бих я играл два пъти, но пък и не е за изхвърляне, така че с една дума - 'бива' :P

Малко взаимства на Assassins Creed по еднообразие.

WTF, man?! :P

В такъв случай ще трябва да ми се хареса много! Както и да е, аз най-вероятно ще я разцъкам през юли/август Публикувано изображение

Значи не изпускам много а? ;)

К'во се чудиш Публикувано изображение Може би "Spider man" поредицата трябваше да дам за пример, ама тях не съм ги играл, та затова.

Значи не изпускам много а? :P

Праскай един Sims 3 и си по на кеф Публикувано изображение

Мм, играта напълно ми оправда очакванията - които всъщност не бяха особено големи. Мяза на Mirror's Edge в 3-то лице, Spider-Man и X-Men Origins: Wolverine и малко Team Fortress 2, заради тази смяна на външния вид, хаха. Не, че е тъпа де, но просто вече идеите са изчерпани и няма какво толкова ново да ни се покаже. Поне според мен. А и имайки се на предвид, че съм Uber Lamer, а това е лично мнение - нищо чудно и да не съм прав според доста хора.

И моето мнение е съшото, ама бай Лектър ми "резна" събщението за спам!!! Публикувано изображение Иначе играта е динамична, но страшно еднообразна ходиш биеш, поглъщащ, режеш, бочиш, каквото се докосне до тебе избухва... пък и ми е писнало от зомбита... след филма "Аз съм легенда" се започна да се правят игри само за зомбита и инфекций.... :angry:

То това е, защото се трие избирателно.

Играта и на Xbox-a и на PC-то е едно и също - Piece of Sh1t!

1.Изключително еднообразна , просто не мислех , че има по-еднообразна игра от PoP 4.

2.Зомбита , зомбита и пак зомбита , разбиваш всечко , къртиш малко ченгета , поглъщаш ги , ходиш малко по сгради и това е.

3.Абе те не можаха да направят ченгетата по-слаби , фанеш колата , метнеш я няколко пъти и айде - Alex wins!

Просто тотално ме разочарова!Това е мое мнение.Както казаха колегите в по-горните постове , няма и 1 час игра и можеш да заспиш от скука! :angry:

Еми то и при Assassin's Creed нямаше кой знае какво разнообразие между мисиите, но предполагам си чул от някой, че е боза и дай да сме критични - то така е готино. Както и да е.

Само за какво толкова е тих звукът на макс е и тонколоната е на макс почти и мега тихо е.На други игри на половина намалени и тонколоната се чува много по-силно.Има ли го и при други това ?

То това е, защото се трие избирателно.

Малчо ... защо говориш така бе ! Когато си докладвал не съм ли оправал бъркотиите :) ... Още не бе излязла играта и изписахте 12 страници постове ... ако не бях се намесил щяха да са 1002 ... Еййй това българският народ никога няма угода , не оценяват труда на човека ... пфууу !

Такааааа ... след заяждането от страна на thedemonhunter , при най малкият спам, глупав пост и нещо несвързано с играта трия веднага поста !

Да няма сърдити после ... ако има такива да се обръщат към споменатата личност !

• Автор

Туку-що я превъртях и заключението ми е, че това е най-добрата игра ДО ТОЗИ МОМЕНТ на годината (от тези които са излезли ТАЗИ година естествено). И си спомням, че някой се чудеше дали ще има фриплей след края - ДА има!

Туку-що я превъртях и заключението ми е, че това е най-добрата игра ДО ТОЗИ МОМЕНТ на годината (от тези които са излезли ТАЗИ година естествено). И си спомням, че някой се чудеше дали ще има фриплей след края - ДА има!

МмМ.Нещо ме вдъхнови мнението ти , дори тъкмо ми стана интересно какво ще стане.Искам да те питам , за да превъртим играта трябва ли всички ъпргейди да си купим с EP-тата?

• Автор

МмМ.Нещо ме вдъхнови мнението ти , дори тъкмо ми стана интересно какво ще стане.Искам да те питам , за да превъртим играта трябва ли всички ъпргейди да си купим с EP-тата?

Не е нужно. След като минат надписите накрая те пуска на един покрив и ти казва, че вече можеш да играеш играта отново, но вече с всички способности на Алекс които си отключил и ъпгрейднал.
  • Автор

Я кажи колко ми остава , скоро минах мисията , където трябваше да събирам генетични материали?

Не ти остава малко, даже никък. Не си и на 50% от играта. В статистиките в менюто по време на игра можеш да видих какво си направил. Също да спомена, че това е една от малкото ДЪЛГИ игри днес. Аз на мидиъм я играх 2 дена и нещо и ми се струваше повече.

как бе? ти на даскало не ходиш ли?та играта излезе преди 2 дена.....малееее аз аз си мислех че аз съм геймър :yanim: е дано на мен ми отнеме поне месец :speak:

Много тъпа игра Публикувано изображение Очаквах много повече. Силно си личи, че е на Activision. Прекалено много са взаимствали от Spider-Man игрите, които малко или много са аркадни и за деца ... Това ми е личното мнение, hardcore феновете да не се обиждат.

Редактирано от Hanibal_Lektar
част от поста не бе по темата ... (преглед на промените)

Как да мина нивото в което трябва да погълна някакъв човек (полковник май) и после да влезна в зградата на GENTEK. Просто опитвах всичко и се ме убиваха.Много ги мразя тез танкове и онези дето мятат ракети.

... имаш ''реактори'' - сбетещи , трябва да ги унищожиш първо тях , после да се отдалечиш и да се превърнеш в някой човечец ( да не те разпознават) .

След това се връщаш и ''консумираш'' полковник-а , после пак се отдалечаваш ! Връщаш се вече преобразен като него и влизаш в GENTEK

П.П> там трябва да спашиш една женска Публикувано изображение ( която в последствие се оказва твой враг) !

Успех!

... имаш ''реактори'' - сбетещи , трябва да ги унищожиш първо тях , после да се отдалечиш и да се превърнеш в някой човечец ( да не те разпознават) .

След това се връщаш и ''консумираш'' полковник-а , после пак се отдалечаваш ! Връщаш се вече преобразен като него и влизаш в GENTEK

П.П> там трябва да спашиш една женска Публикувано изображение ( която в последствие се оказва твой враг) !

Успех!

Mного ти благодаря ;)

a след като влезна и излезна oт Gentek какво трябва да правя със зомбитата?

Редактирано от hazarta (преглед на промените)

Публикувано изображение

Тази мисия как се минава, аз разбрах само че като съм до този реактор и като натисна дясното копче на мишката, излизат едни числа, 3,1,4 и тк.нт. и аз трябва да натисна тези числа. Проблема е че от всякъде ме стрелят и немога да се задържа близа до реактора!

Mного ти благодаря ;)

a след като влезна и излезна oт Gentek какво трябва да правя със зомбитата?

изчакваш ги всички да слезнат от покрива и тогава зривяваш(1 по 1 ) 6-те варела.

Тази мисия как се минава, аз разбрах само че като съм до този реактор и като натисна дясното копче на мишката, излизат едни числа, 3,1,4 и тк.нт. и аз трябва да натисна тези числа. Проблема е че от всякъде ме стрелят и немога да се задържа близа до реактора!

Не съм стигнал до тук ! поизбий зганта първо , после разучи реактора!

Успех и на двамата !

Не съм стигнал до тук ! поизбий зганта първо , после разучи реактора!

Успех и на двамата !

Минах го, значи скривам си някъде и се приобразявам на войник, след това никой не ме закача! :P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.