Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за [PROTOTYPE]

Featured Replies

А какво става, ако убия някои от тия, които трябва да "хапна"? Все ми казва, че не трябва да ги убивам, но съобщението се маха бързо и не мога да го прочета цялото. Предполагам се съживяват после, но тъй като не съм сигурен реших да питам...

После се появяват отново. Няма да изтървеш важна информация ако убиеш някой.

• Отговори 314
  • Прегледи 38k
  • Създадено
  • Последен отговор

как се минава мисията с детекторите? като ида при тях и цъкна с десен бутон то ми дажа да натискам някакво число(обикновенно 2,3,4) и после ми казжа че съм много бажен.

Значи и аз имах проблем с това че съм бавен. Просто като застанеш пред детектора сложи си четирите пръста върху цифрите от 1 до 4 и тогава стартирай да можеш да въвеждаш цифрите. По този начин когато видиш какво трябва да натискаш няма да се бавиш да гледаш клавиатурата а направо ще натискаш.

а как по точно да натискам? многократно или може напражо да задържа?

Просто си натискаш бутона, който ти изписва, толкова ли е сложно? А и не знам вие за какво гледане и целене на главиатурата, аз играя с ръце под бюрото и щом съм го минал...

;) и аз съм така но му писах как най бързо да натиска бутоните, без да се бави да ги гледа (както правят доста от потребителите)

аз ваобще не ги гледам ама пак не става Публикувано изображение

Редактирано от alexmercer (преглед на промените)

Това има ли някакъв шанс да се подкара на 128Мб видео на ниска резолюция?

Минимални изисквания:

Processor: Intel Core2 Duo 1.86 GHz / AMD Athlon 64 X2 4000+

RAM: XP: 1 GB / Vista: 2 GB

Video card: NVIDIA GeForce 7800 GT 256 MB / ATI Radeon X1800 256 MB

DirectX: 9.0c

HDD: 8 GB

Moмчета,на мене нещо не ми тръгва :P Дава ми постояно една грешка на Don't Send Публикувано изображение Прикачил съм снимка с error report-a. Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен Публикувано изображение

Иначе компютъра ми е достатъчно силен за нея: 2 gb Ram , AMD Atlhon X2 6000+ , Asus EAH3450 512 mb DDR2 . :P

prototype.bmp

Редактирано от Hibernate (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Може ли да кажете къде са сейфовете? Искам да си ги запазя, ако си преинсталирам Windows.

Минимални изисквания:

Processor: Intel Core2 Duo 1.86 GHz / AMD Athlon 64 X2 4000+

RAM: XP: 1 GB / Vista: 2 GB

Video card: NVIDIA GeForce 7800 GT 256 MB / ATI Radeon X1800 256 MB

DirectX: 9.0c

HDD: 8 GB

Не знам за другите изисквания (колко са верни), но играта тръгва и на SP2 :whist:
  • 2 седмици по-късно...

здравейте незнам защо но играта ми накъсва параметритеми ми са 2 гб рам 2.80 гхц и видеокарта 512 мб на windows XP сам обаче компа ми е едно ядрен и не мога да разбера заради това че е едно ядрен или че нямам виста незнам но ми накъсваше мъчих но не става ако някой може да ми каже защо ми накъсва да пише плс да ли нещо ми трябва или поне за какво ми накъсва плс кажете

Еми играта изисква най-малко двуядрен 1.8GHz процесор, така че няма място за чудене - от процесора ти е.

От Windows-a ти няма как да е Публикувано изображение

Еми играта изисква най-малко двуядрен 1.8GHz процесор, така че няма място за чудене - от процесора ти е.

От Windows-a ти няма как да е Публикувано изображение

жалко но все пак благодаря за отговора
  • 6 месеца по-късно...

как мога да пусна играта на резолюция 1600:900-(това ми е резолюцията на монитора) ,че максималната която ми дава е 1280:800.......благодаря предварително.. :wors:

• 3 месеца по-късно...

Здравейте.Стигнах до едно ниво кдето треа да мятам кола по един хеликоптер.С кое копче се мята.

Здравейте.Стигнах до едно ниво кдето треа да мятам кола по един хеликоптер.С кое копче се мята.

С ляв бутон на мишката ?

• 4 седмици по-късно...

Значи... параметрите ми са 2гб рам 2.80 гхз 512 мб видеокартата обаче компа ми е 1-но ядрен имам direct x9 server pack 3 и сам на Windowos xp ,ми лагва защо така ?! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif не би трябвало да ми лагва но ми лагва

• 3 седмици по-късно...

Играта е много яка, врътнах я веднага щом излезе и сега мисля да повторя. :biggrin: :biggrin:

Редактирано от todiros95 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.