Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за [PROTOTYPE]

Featured Replies

Разиграх я за втори път, и много си ме кефи. Много добра игрица. :biggrin: Мисля си че ако направят някакъв филм, ще цепи мрака, просто ще е много яко....:mad:

• Отговори 314
  • Прегледи 38k
  • Създадено
  • Последен отговор

И на мен... доста тъпа игричка.

Да ви имам й вкусовете...:cool:

• 4 месеца по-късно...

Връщам си думите назад GTA +Spider man+Assassins=PROTOTYPE.Това като гледам ще е най добрата игра със супер герой правена някога.

ХМ Нямаш си напредстава колко си прав ! ! ! :yanim::)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Само 2% от генетичния код са необходими за оцеляването ни. Останалите 98% се считат за безполезни, докато не се разбере за какво служат.

Открийте какво се крие отвъд ръба на еволюцията.

В тази игра ние влизаме в ролята на болния от амнезия Alex Mercer в New York City, където подобно на игрите GTA можете да посещавате повечето места и да взаимодействате с околния свят, когато не изпълнявате мисия. Алекс ще се сблъсква с военните, специалните части Black Watch и Заразените (жертви на епидемия на мутирал вирус), докато се опитва да разкрие тайните на миналото си.

Ключова роля в Prototype играе концепцията "Disguise and Destroy" (маскирай се и унищожи), която е свързана с уменията на Алекс да поглъща враговете си и да променя вида си. Алекс може да консумира телата на победените и убитите от него, като така получава достъп до техните спомени, опит, биомаса и физическата им форма. Той може да се променя така че да усилва атаките си, защитата си и сетивата си. Всичко това се прави с цел да се предоставят на играчите всевъзможни начини за изпълняване на мисиите в играта.

Алекс е генетичен мутант, решен да си върне паметта и да разбере какво му се е случило. Той се измъква от лабораторията, в която се е събудил и започва да блуждае по улиците на Ню Йорк. Усилията му срещат пречка в лицето на Заразените, мутирали в чудовища жители на града, поразени от странен вирус, за който се предполага, че е развит в същата лаборатория, от която Алекс е избягал. Проект Black Watch, елитен клон на военните, които специализират в борбата с биологичните катастрофи, са изпратени да овладеят заразата. Алекс се бори сам срещу всички в опит да разкрие истината зад проект Black Watch, за които той смята, че са виновни за вируса и за новите му сили.

Геймплея в играта е фокусиран върху силите на Алекс. Той притежава свръхчовешка сила, скорост, ловкост, издържливост и регенериране, както и да поглъща враговете си и да добива формата им. Според девелъпърите от Radical Entertainment съществуват 750 уникални комбинации от способности.

- свръхчовешка физика - Алекс е способен да вдига и хвърля коли с минимални усилия, както и хора на далечни разстояния; може да тича по-бързо от обикновените автомобили и да се катери и тича по стените на сградите. Той може да скача на огромни разстояния и да пада от високи сгради без да се наранява. Освен това трансформира ръцете си в остриета и тялото си в броня, благодерение на която изтласква предмети от пътя си. Най-накрая той се превръща във всеки, който поиска, като така добива спомените и мислите му.

- поглъщане - когато Алекс консумира враговете си, той получава достъп до техните спомени, биомаса и физическата им форма. Благодарение на спомените той ще развива действието на играта. Алекс консумира и полезни умения, като например способност да управлява военни хеликоптери и майсторско боравене с различни оръжия. Всеки погълнат човек увеличава масата на Алекс, като така му осигурява здраве и енергия за изпълняване на убийствени комбота, и представлява нова маскировка. Алекс трупа и знанията на хората; способен е да усвои информация за 1000 години в рамките на една седмица.

- промяна на формата - тази сила се дели на четири категории: Атака, Защита, Дегизировка и Сетивност. Категориите могат да се смесват; например, Алекс може да е с броня, огромни нокти и нощно виждане.

1. Атака - Обикновени удари и ритници, свързващи се в комбота. Алекс може да се бие във въздуха и да изпълнява финишъри, с които консумира хората. Тялото му може да приема и нечовешки форми. Ръцете му се превръщат в остриета, добиват остри нокти, приемат формата и силата на чукове и при удар в земята поразяват врагове и вражески коли с остри шипове. Всяка атака може да се ъпгрейдва с "еволюционни точки", а при пълен енергиен метър Алекс изпълнява унищожителни атаки, засягащи голяма площ от града.

2. Защита - Тялото на Алекс може да ограничава силата на вражеските атаки. Защитите включват шипове по гърба и щит на ръката, а бронята, освен че придава неуязвимост, позволява на играчите да преминават директно през уличното движение, вместо да го прескачат.

3. Дегизировка - Алекс приема облика и идентичността на всеки погълнат. Така се измъква от гонитбите и заблуждава враговете си. Ако погълне войник, той може да обвини цивилен за нещо или да проникне без проблем във военна база. Ако погълне командващ офицер с висок чин, той може да управлява свободно военни превозни средства, да организира бомбардировки или да заповядва на войници. Дезигировката не действа, когато Алекс нападне другите войници, и е безполезна срещу Заразените, които могат да виждат през нея.

4. Сетивност - Алекс има по-голям контрол над сетивата си от обикновените хора. Сетивата му включват инфрачервено и нощно виждане, както и способността да проследява индивидуални врагове в тълпите.

Придвижването на Алекс е базирано на Parkour. Управлението се извършва с най-простите бутони на клавиатурата, т.е. всяка маневра се извършва автоматично от играта, като така играчите се фокусират главно върху битките, вместо да се мъчат едновременно с това да прескачат коли или да минават през тълпи, докато преследват врагове.

Поради забавянето и изтеглянето на датата за релийза се появиха слухове и за мултиплеър. Той вероятно ще включва co-op до двама играчи, като вторият ще представлява втора версия на Алекс.

Главният герой има известна прилика с Altair от небезизвестната Assassin's Creed. DC Comics ще пускат в продажба комикси, базирани на играта със същото заглавие, а NECA ще пускат на пазара играчка с вида на Алекс.

Интервю,

Геймплей Трейлър, Снимка 1, Снимка 2, Снимка 3, Снимка 4, Снимка 5, Снимка 6, Снимка 7

А НЯКОИ ЗНАЕ ЛИ ПРОТОТАИП 2 КАКВО ЩЕ Е ПРОМЕНЕНО РАЗБРАХ ЧЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ОНИЩОЖИШ АЛЕКС МЪРСЪР В 2-КАТА ОТГОВОРЕТЕ МОЛЯ.

• Автор

А НЯКОИ ЗНАЕ ЛИ ПРОТОТАИП 2 КАКВО ЩЕ Е ПРОМЕНЕНО РАЗБРАХ ЧЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА ОНИЩОЖИШ АЛЕКС МЪРСЪР В 2-КАТА ОТГОВОРЕТЕ МОЛЯ.

Аз не съм чувал нищо за продължение, освен, че ще е трилогия. Дай ни линк към това дето си го разбрал, ако може.

P.S.

И си редактирай малко поста, да не ти го промени някой мод. :cheers:

• 11 месеца по-късно...

Здравейте, приятели. Имам един проблем с играта Prototype. Инсталирам играта както трябва, пускам я, и какво да видя? Като я стартирам, ми излиза черен екран и в средата едно малко прозорче, като ми пише "Out of Range". Иначе имам звук и като правя картинка, ми излиза менюто на играта. Може ли малко помощ? П.С. Ако не му е тук мястото на темата, извинявайте.

Здравейте, приятели. Имам един проблем с играта Prototype. Инсталирам играта както трябва, пускам я, и какво да видя? Като я стартирам, ми излиза черен екран и в средата едно малко прозорче, като ми пише "Out of Range". Иначе имам звук и като правя картинка, ми излиза менюто на играта. Може ли малко помощ?

П.С. Ако не му е тук мястото на темата, извинявайте.

Споко, ще те оправим:

1. Натискаш десен бутон на иконката на играта и натискаш Properties.

2. Отиваш в таб Compability и даваш тикче на Run in 640x480 screen resolution както на картинката:

Публикувано изображение

3. Apply, OK, влизаш в играта и настройваш резолюцията на такава, каквато мониторът ти поддържа.

За много години!

Та, правя всичко в горе посоченото, и си излиза същото... :X

Добре, ще те попитам няколко въпроса:

1. С какъв Windows си?

2. Пробва ли докато ти пише "Out of range" да рестартираш монитора?

3. Пробва ли да изчакаш определен период от време (2-3 минути) докато ти изписва "Out of range"?

• 3 месеца по-късно...
  • 2 години по-късно...

Привет хора немога да разбера защо играта лагва/ сече толкова много при положение че параметрите на компа ми са добри и препокриват изискванията на играта -->
AMD Phenom II X4 965 Quad Core 3,40Ghz
8 GB RAM DDR3 1333mhz
Asrock 880GMH U3S3
nVidia GTX 660 OC 2GB
PSU Cooler MAster Extreme 500W
Win 7 64bit

играта лагва дори на резолюция 1280х720 Публикувано изображение и при положение че други по нови игри ми вървят гладко на 1080р просто незнам пък много ми се играе точно prototype кажете ми как да я оправя да си върви нормално гладко 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.