Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за [PROTOTYPE]

Featured Replies

Още малко Цък ;)

petio грешни тракери гледаш значи :cheers:

Редактирано от vitamencho (преглед на промените)

• Отговори 314
  • Прегледи 38k
  • Създадено
  • Последен отговор

Лелееее, връщам се от даскало и гледам тея пак изписали няколко страници :P Успокойте топката, хора. Да я отложат с няколко дни - ОК, по-гадно би било пак да е с няква издивяла защита и да тряба време да се кракне...

• Автор

В IGN пише "Now in Stores", което ще рече, че вече е излязла наистина!

знаем че е излязла(щом вече я има за XBOX360 следователно не трябваше да я забавят),НО въпросът сега е кога ще излезе в тракерите ;)

Спирам да точа лиги и си пускам някои филм пък дано утре да излезе вече.

Много добра идея!

Дано и другите го направят! ;)

Хора! Когато илезе - излезе! Вие повече дискутирате преди да излезе играта, отколкото като е излязла вече :P Стига сте спекулирарали вече...

На това му се казва празни приказки. Аз например, тези неща, които те пишат тук ги минавам на ум и толкова. Все едно за първи път чакате да излезе игра и все едно за първи път виждате фейк... Ханибал изтри 2-3 страници спам, а се изписаха още толкова.

• Автор
Hanibal_Lektar извинявай, че отново те моля, но затвори темата, ако обичаш и като излезе играта тоя дето я е намерил да ти пише и това да е!

Редактирано от Hanibal_Lektar
Готово ! (преглед на промените)

Щом пише , пише! Аз скоро ще я сваля и ще пиша коментари , но имам лошо предчувствие (кошничката ми ще подкара тай геймка на макс без да се задъха , но мисля , че ще има мнооооогооо бъгове).

Наистина ли ще иска Service Pack 3 ? :angry:Публикувано изображение

Ако не тръгне под Service Pack 2 ето ви решение :

Не съм сигурен, че става, при GTA IV стана , пробвайте!

Залъжи компютъра,че имаш Service pack 3.Ето как става:

1.Стартирате Start -> Run -> там пишете RegEdit

2.Правите backup на регистрите

3.Намирате ключът HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows

4.Давате Modify na "CSDVERSION" и променяте "0x00000200" на "0x00000300"

5. Затваряте регистрите

6. Рестартирате

Успехи !

Без проблем тръгва на SP2. Аз съм със SP2 и ми тръгна. Радвам се че ми тръгна на макс настройки без сеч. Има много добра графика. Ще имам какво да цъкам тия дни. :angry:

Аз пък не мгоа да влизам в никакви сайтове (освен този) така че май няма да я играя скоро Публикувано изображение Пишете как е! :mark:

• Автор

Айде да ви е честита на всички, аз сега я дърпам.

Колеги , [PROTOTYPE] не е лоша , но май е малко еднообразна ! 40 мин. играя и все SWAT-аджий трепа , в града ! ( добре , че има зарибяващи клипчета постоянно Публикувано изображение )

Колеги , [PROTOTYPE] не е лоша , но май е малко еднообразна ! 40 мин. играя и все SWAT-аджий трепа , в града ! ( добре , че има зарибяващи клипчета постоянно Публикувано изображение )

И моето мнение е съшото, ама бай Лектър ми "резна" събщението за спам!!! Публикувано изображение Иначе играта е динамична, но страшно еднообразна ходиш биеш, поглъщащ, режеш, бочиш, каквото се докосне до тебе избухва... пък и ми е писнало от зомбита... след филма "Аз съм легенда" се започна да се правят игри само за зомбита и инфекций.... :ass:

Бива я играта.Графиката на макс малко не е много добра,но става.Просто моделите не са достатъчно детайлни иначе играта е оптимизирана.Хора как се влиза в танковете онея мрежи дето се хващат хелитата как се пускат.И също там на мисията дето трябва да консумирам пича с кост8ма как става?Мерси

Играта и на Xbox-a и на PC-то е едно и също - Piece of Sh1t! 1.Изключително еднообразна , просто не мислех , че има по-еднообразна игра от PoP 4. 2.Зомбита , зомбита и пак зомбита , разбиваш всечко , къртиш малко ченгета , поглъщаш ги , ходиш малко по сгради и това е. 3.Абе те не можаха да направят ченгетата по-слаби , фанеш колата , метнеш я няколко пъти и айде - Alex wins! Просто тотално ме разочарова!Това е мое мнение.Както казаха колегите в по-горните постове , няма и 1 час игра и можеш да заспиш от скука! :ass:

Бива я играта.Графиката на макс малко не е много добра,но става.Просто моделите не са достатъчно детайлни иначе играта е оптимизирана.Хора как се влиза в танковете онея мрежа дето се хващат хелитата как се пускат.И също там на мисията дето трябва да консумирам пича с кост8ма как става?Мерси

натискаш R и ти дава менюто , .... консумацията - приближаваш се , натискаш Е, десен бутон ! Способностите ги копуваш от опред. места Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.