Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българска антивирусна програма?

Featured Replies

Честито да ни е! Обаче като цъкам върху бутона за изтегляне на безплатната версия, нищо не започва да се сваля, а се увеличава съседното прозорче (на платената версия) и се предлага да ъпгрейдна до про-то с отстъпка в цената. Поне успях да изтегля пробната UnThreat Internet Security.

При кликване на бутона се сваля безплатната версия но първо излиза прозорец който ти предлага платената. Избираш опцията в сиво "Не благодаря" и се сваля.

Директен линк http://download.unthreat.com/UTFree.exe

Някакви коментари за тази картинка ?

• Отговори 109
  • Прегледи 18,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

При кликване на бутона се сваля безплатната версия но първо излиза прозорец който ти предлага платената. Избираш опцията в сиво "Не благодаря" и се сваля.

Директен линк http://download.unth....com/UTFree.exe

10X

Някакви коментари за тази картинка ?

Правим и един тест и ще стане ясно дали е само картинка.

Моите първи впечатления,са че от към дефиниции им куца работата и тая евристика нещо......

Теста му е майката.

Правим и един тест и ще стане ясно дали е само картинка.

Моите първи впечатления,са че от към дефиниции им куца работата и тая евристика нещо......

Теста му е майката.

Не видях опция за ръчен ъпдейт на безплатната версия.

Според мене е доста силно орязана. Тъй,като ползва дефинициите и евристиката на VIPRE ще е по напред от доста продукти,но това ще стане само с разпъване на кръст. Вчера я тествах на няколко линка от тука http://vxvault.siri-...et/ViriList.php от седем линка линка четири пропуска.

пп. Ей го и без парола http://vxvault.siri-urz.net/URL_List.php

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Опция има, въпросът е дали бачка.И това е докладвано.Иначе отиди на about и ще я видиш опцийката.:D)

Нов отговор от поддръжката:

Здравейте,

Софтуера за техническа поддръжка на сайта за момента няма поддръжка на

други езици и излизат въпросителни знаци на мястото на кирилицата.

За момента безплатната версия няма автоматични ъпдейти, бутон за

offline ъпдейт ще има в следващия релийз. Между другото поддържаме

български език в софтуера, влезте в настройки и после изберете език

Поздрави

Адриан

Поканих човека да хвърли едно око на дискусията, така че сега е моментът да казваме, ако нещо има за казване.;)))

Десен бутон в контекстното меню не виждам бързо сканиране или само при мен е така?

И при мен е така, предполагам, че при всички.Това е първи release на безплатната версия, така че аз съм склонен да го простя това... засега;))

при бързо сканиране чисти по-подразбиране бисквитки от трети страни,това ми хареса!

P.s. Тук трябва да се направи нещо по въпроса

Редактирано от lost in (преглед на промените)

Нов отговор от поддръжката:

Поканих човека да хвърли едно око на дискусията, така че сега е моментът да казваме, ако нещо има за казване. :())

И човека ако прочете някои постове от тук,ще се врътне и ще си каже,че не му е мястото тук.Иначе браво за идеята.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

P.s. Тук трябва да се направи нещо по въпроса

Като .txt не реагира, но като го преименувах на .exe

Публикувано изображение

Като .txt не реагира, но като го преименувах на .exe

Публикувано изображение

Не разбрах,на готовите DOS изпълнимите файлове,на тях реагира ли ти при сваляне и стартиране?

Когато го преименуваш на дектопа текстовия,добре,но директно свалени и стартирани? Цък

При мен няма реакция,отваря се дос прозореца

Не разбрах,на готовите DOS изпълнимите файлове,на тях реагира ли ти при сваляне и стартиране?

Когато го преименуваш на дектопа текстовия,добре,но директно свалени и стартирани? Цък

Абсолютно същата реакция и същия прозорец(още преди да е напълно свален), затова няма да качвам нов шот.Нещо напоследък все странности при теб. :()

edit:

Ок супер, превода на български не е пълен защото постояно променяме

или добавяме функции (както и по сайта). Един ден всичко ще е точно :P

Редактирано от clonnning (преглед на промените)

Абсолютно същата реакция и същия прозорец, затова няма да качвам нов шот.Нещо напоследък все странности при теб. :()

При самата инсталация не съм правил рестарт,може би от там идват разликите!

Ей сега ще я кача на VB да видим,досега бях с SD

P.s. Драйвър скенера инсталваш ли го,защото аз не?

Даже не се сещам за кой драйвър скенер става дума.При самата инсталация ли?Ако да, то вече не помня.:) Да не би да отговаря за component state change?

Даже не се сещам за кой драйвър скенер става дума.При самата инсталация ли?

Да

Да не би да отговаря за component state change?

Ей сега след малко ще видя за какво иде реч.

При мен също няма реакция . И на реалната и на виртуалката -все тая ! При директно стартиране през IE ...

Има нова версия на сайта. http://www.unthreat.com/free-antivirus

Инсталирах я директно върху старата.Не ми запази настройките, но те и без това не са много.При опит за спиране на процесите ѝ, вече пита дали наистина искаш да ги спреш.Не е перфектно, но си има и добри страни, защото с emsisoft се виждам в чудо, примерно. :()

Right click scan все още няма.Поне при мен няма.:)

Лоша новина.Ъпдейтите ще стават само от сайта.Сваляш дефинициите, после обновяваш ръчно.Май се отказвам, при това положение.

Ще трябва от бутона ръчно да се ъпдейтва като първо се свалят

дефиниции после се посочи файла. Няма как да е автоматично, трафика е

огромен а от безплатната версия нищо не се печели, няма как да го

поддържаме. Поне за сега не сме намерили друго решение.

Критиката си е добре за развитието :whist:

В голяма заблуда са,,ако си мислят че от безплатната програма нищо не се печелило! Полулярността е основния извор на печалба ,а в случая това за мен е смешно оправдание! Нямам думи! Като се хванеш на хорото го играй,.като ти е гол шкембака къде си тръгнал с чифте пищови!

Хм, да не говорим, че идеята им е ъпдейтите за безплатната версия да се качват веднъж седмично(!!!) на сайта.Никакъв смисъл няма в това.Все едно си без ъпдейти.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.