Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента

Featured Replies

Мисля си за невъзможните неща .

Я па тая :) няма невъзможни неща...Диа,така ми каза!

• Отговори 3,3k
  • Прегледи 119,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

мисля си за тъпи строежи, за наливане на бетон и колко гадно е да събудиш от звука на бетон-помпа, работеща до прозореца ти :)

мисля си за тъпи строежи, за наливане на бетон и колко гадно е да събудиш от звука на бетон-помпа, работеща до прозореца ти :angry:

Ела да спиш в къщи :) Мисля си,че е доста тихо... :)

Ела да спиш в къщи ;) Мисля си,че е доста тихо... :ph34r:

Мисля, че оттук нататък всеки коментар е излишен :P

Ела да спиш в къщи ;) Мисля си,че е доста тихо... :ph34r:

Ааа- не, благодаря, другарко Амбър.

Благородна е вашата идея да подслоните другар, който е в нужда, но аз, като един истински последовател на Великото дело на Димитър Благоев -Дядото, и спазващ заветите на другарите Сталин и Ленин, не мога да си позволя да пренощувам в жилище, собственост на буржоазка.

Разбирам и Вашия плам , и Вашето желание да скъсате с омразното минало, в което Вие, другарко сте експлоатирали бедните, отрудени пролетарии - колко силно искате да се присъедините към нашата борба, но въпреки това, не мога да приема Вашата покана !

Ще отида отново в шумките, където заедно с другарите от отряда ще изпечем едни шиле, ще си хапнем и сиренце от бастисаната от нас наскоро мандра, и накрая ще си полегнем в топлия есенен килим от паднали листа.

Но не мислете, че това е някаква идилия-съвсем не, другарко Амбър ! ние, дори и докато спи-винаги мислим за това, как ще съборим този прогнил строй, и ще спечелим в Борбата !

"кліп теж дуже класний! Шкода що нема " на руски ли е написано това и какво оназчва ?

Не - на украински

Някакво клипче много им харесва.

Благородна е вашата идея да подслоните другар, който е в нужда, но аз, като един истински последовател на Великото дело на Димитър Благоев -Дядото, и спазващ заветите на другарите Сталин и Ленин, не мога да си позволя да пренощувам в жилище, собственост на буржоазка.

Разбирам и Вашия плам , и Вашето желание да скъсате с омразното минало, в което Вие, другарко сте експлоатирали бедните, отрудени пролетарии - колко силно искате да се присъедините към нашата борба, но въпреки това, не мога да приема Вашата покана !

Ще отида отново в шумките, където заедно с другарите от отряда ще изпечем едни шиле, ще си хапнем и сиренце от бастисаната от нас наскоро мандра, и накрая ще си полегнем в топлия есенен килим от паднали листа.

Но не мислете, че това е някаква идилия-съвсем не, другарко Амбър ! ние, дори и докато спи-винаги мислим за това, как ще съборим този прогнил строй, и ще спечелим в Борбата !

Виж кво, вземи ги спирай вече тия бабички biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

ohmy.gif;):ph34r: Олеее,шашардиса се и ти :P:laughing5:

Иииии и аз ке дойда с тебе... няма да има почивка за тебе, няма... biggrin.gif

Баси, как позна, че нямаше почивка ohmy.gif

Слушам музика, разглеждам едни плейлисти , чудя се "kaldata" дали е музика, която е харесана от тук или е предназначена за тук......

Чудя си се :huh:biggrin.gif

Мисля сиииии...как така са чалнахте всички из един път ohmy.gif

повечето сме чалнати po dafault, зависи от посоката на девиацията biggrin.gif

мисля днес да не готвя cool.gif

Мисля си че днес е трети ден в който нищо не съм яла и не съм гладна.

Мисля си че ми се спи.

Мисля си какъв да го таковам довечера.

Мисля си че днес е трети ден в който нищо не съм яла и не съм гладна.

Мисля си че ми се спи.

Мисля си какъв да го таковам довечера.

не ми казвай, че си на диета!?!?!? ohmy.gif

много ясно, че ще ти се спи като не си яла - я недей откача :huh:

не ми казвай, че си на диета!?!?!? ohmy.gif

много ясно, че ще ти се спи като не си яла - я недей откача ;)

Откачам, аз отдавна съм откачила.

А бе каква диета? Те моите диети са много месо, пак месо, още месо, малко шоколад и алкохол. По задника ще ме познаете. biggrin.gifИ съм вечно на такава диета.

Не съм яла щото три дена търчах по пътищата и просто не остана време. А и като не чувстваш глад - що да ядеш?

И ми се спи щото през последните три нощи съм спала не повече от 12 часа.

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

Откачам, аз отдавна съм откачила.

А бе каква диета? Те моите диети са много месо, пак месо, още месо, малко шоколад и алкохол. По задника ще ме познаете. biggrin.gifИ съм вечно на такава диета.

Не съм яла щото три дена търчах по пътищата и просто не остана време. А и като не чувстваш глад - що да ядеш?

И ми се спи щото през последните три нощи съм спала не повече от 12 часа.

ай, въри лягай - довечера като се освястиш ще разказваш kiss.gif

Мисля си ,че моя шеф много,много ме нервира.Баси тулума :P

Тази дума не я знам, но ще я запомня! biggrin.gif

Мисля си, че си мисля, ама то всъщност не мога да не мисля, та затова да не мисля... но мисля, че не мога да не мисля. Да кажа и аз веднъж - Баси!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.