Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента

Featured Replies

Мисля си, че пак сте изтрещели рано-рано biggrin.gif

• Отговори 3,3k
  • Прегледи 116,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Точно си мислих, че злобата задминава и "пачата на вещицата" cool.gif

Мисля си, че си права. За това не бях се сетила, но напълно подкрепям.

свърши ми хоросана точно в разгара на работата :P

Дали ще вали нощес, че да оставя разпокрит покрива ? :rolleyes:

Две калинки като балеринки под дъжда стоели, песничка си пеели: Трала ла лала лииии, нека да валиииии 3b4ed3e7b79592ccff5893ee5a0c5008.gif

свърши ми хоросана точно в разгара на работата :)

Дали ще вали нощес, че да оставя разпокрит покрива ? :angry:

най-добре идете на палатка biggrin.gif

най-добре идете на палатка biggrin.gif

Смешки :)

Покрих го, но утре ще замазвам-сега няма време да ходя насам натам.

на бис пък взех та изчистих улука....

Чудя се дали да не се поразходя из магазините и да счупя някой лев :)

Аз мисля това с паричките да го сторя след края на работното време laugh.gif

Та сега си мисля ..кога ли най-сетне ще стане време да си ходя... :);)

Какво да си мисля?!? Пак почнаха да ме ядосват. Сега ми сменят графика, без да ме питат. А новата смяна хич не ми изнася :angry:

Мисля си, че живущите по крайбрежните райони скоро ще си разрешат проблемите с тока Сега остава само в резултат на глобалното затопляне да се разтопят ледниците, за да навлезе по-бързо новата технология на пазара laugh.gif

Шегувам се разбира се...мисля си за това, че ме свива стомаха (от глад) от половин час, но ме мързи да направя каквото и да било по въпросаno.gif

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

А аз си мисля за Китай.

Заминавам след седмица.

Мечтите май се сбъдват тогава, когато не ги чакаш :angry:

Мисля си, че живущите по крайбрежните райони скоро ще си разрешат проблемите с тока Сега остава само в резултат на глобалното затопляне да се разтопят ледниците, за да навлезе по-бързо новата технология на пазара laugh.gif

Шегувам се разбира се...мисля си за това, че ме свива стомаха (от глад) от половин час, но ме мързи да направя каквото и да било по въпросаno.gif

защо ли усещам завист в горното изказване biggrin.gif

защо ли усещам завист в горното изказване biggrin.gif

Док, как усети завист в това изказване?ohmy.gif Завист от какво, че няма океан/море на близо до мен ли? През тази част от годината морето не ми липсва. Липсва ми само през лятbaywatch.gifтоwater%20park2.gif

За какво си мисля?

Мисля си за всичките кретени, с които ми се налага да се съобразявам навсякъде, че дори и тук :angry:

Малеее...бясна съм, ама БЯСНА!

Док, как усети завист в това изказване?ohmy.gif Завист от какво, че няма океан/море на близо до мен ли? През тази част от годината морето не ми липсва. Липсва ми само през лятbaywatch.gifтоwater%20park2.gif

ахам :)

Ама завиждаш, че не можеш да си направиш ей така "приливна хидроелектроцентрала"

img009.jpg

:ass:

За какво си мисля?

Мисля си за всичките кретени, с които ми се налага да се съобразявам навсякъде, че дори и тук :angry:

Малеее...бясна съм, ама БЯСНА!

ти май си забравила начините за връзка с някого, а ? :)

ахам :)

Ама завиждаш, че не можеш да си направиш ей така "приливна хидроелектроцентрала"

img009.jpg

:angry:

Е, тук вече бях разкрит yes.gif . Такъв е животът - несправедлив...но така е..както гласи великата и мъдра мисъл: "Кой за каквото е учил..." smile.gif

ти май си забравила начините за връзка с някого, а ? :angry:

алоооооооооооо....само т'ва ми липсва - я ми сложи един бан до края на деня, че ако остана още малко не знам какви ще ги напиша.

алоооооооооооо....само т'ва ми липсва - я ми сложи един бан до края на деня, че ако остана още малко не знам какви ще ги напиша.

Споко мацка! Младите много лесно палите, хей :angry: ! Чил оут или ин (ако е студено при теб) енд смайл ! meeting.gif

Жал ли те е Док? sad.gif

Ми-разправят, че му е спаднал под 10 000 пункта..... сега какво ли ще прави, горкичкият ? sad.gif(индексът де)

Споко мацка! Младите много лесно палите, хей :ass: ! Чил оут или ин (ако е студено при теб) енд смайл ! meeting.gif

Сега ходих за цигари...студ. Не знам при тебе как е, ама днеска при нас времето е много начумерено.

Иначе тука през ден, през два минават и 4-те сезона за един ден. Сутрин е студена пролет, през деня приятно лято, привечер хладовита есен, а през нощта...северна зима biggrin.gif

Сега ще си запаля цигарка и ще си пусна Gogol Bordello, пък да видим дали ще ми мине biggrin.gif

Ми-разправят, че му е спаднал под 10 000 пункта..... сега какво ли ще прави, горкичкият ? sad.gif(индексът де)

Да бе, и аз гледах. Много бързо му пада... biggrin.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.