Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента

Featured Replies

ми то днес си му е ден за таквиз неща biggrin.gif

Ако ме питаш мен, ми е ден за опътване към spimise1pi9.gif

Само детоооо...никой не ме пита skukalt5.gif

• Отговори 3,3k
  • Прегледи 116,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

мисля си за кози, пръчове, пръчки и пръчлета :rolleyes:

p.s.знаете ли,че според народните поверия, ако на Петков ден пече слънце-зимата ще е лоша ?

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Мисля си..как може да наказват по този начин:

да се напише 50 пъти"няма да бия съучениците си" biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

мисля си за кози, пръчове, пръчки и пръчлета :rolleyes:

p.s.знаете ли,че според народните поверия, ако на Петков ден пече слънце-зимата ще е лоша ?

е, ти направо ме разби! sad.gifsad.gifsad.gif

Ехъ Ботев, Ботев, защо като си ги писал тея стихотворения не си им правил и анализ sad.gif

Мисля си..как може да наказват по този начин:

да се напише 50 пъти"няма да бия съучениците си" biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Що, бе? Ти 100 пъти ли искаш да го накарат да напише въпросното изречение.

Да те светна как се прави иначе, от големия пройдоха го научих - пишеш в една колонка първо няма, във втората да, в третата - бия и тъй нататък и ставало много по-бързо... с около 20% се увеличавала производителността. хахаха

Ехъ Ботев, Ботев, защо като си ги писал тея стихотворения не си им правил и анализ sad.gif

Щото едва ли е имало какво да му анализира на стихотворенията си - те по-простичко написани няма как да станат. :rolleyes:

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Оффффффффф, и на работа да не съм, пак ще се намери кой да ме ядоса. То пък на никого не може да угодиш. Вярна ще излезе поговрката, че колкото повече угаждаш на някого, толкова повече ти се качва по главата :) Гадно е да си посредата :angry: :angry:

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

Щото едва ли е имало какво да му анализира на стихотворенията си - те по-простичко написани няма как да станат. :)

Да бе много лесничко написани, вадим някви работи от сред нищото ohmy.gif всяка запетайка значи нещо.....

запетайките са паузи :)

Хахахах и не само biggrin.gif я с нея ще покаже колко е уверен или обратното, я ще иска да каже че мрази нещо, абе лудница sad.gif

Хахахах и не само biggrin.gif я с нея ще покаже колко е уверен или обратното, я ще иска да каже че мрази нещо, абе лудница sad.gif

Ето-виждаш ли колко много знаеш ? Я вместо да си бъкаш в гащите-сядай и пиши разбора cool.gif

Ето-виждаш ли колко много знаеш ? Я вместо да си бъкаш в гащите-сядай и пиши разбора cool.gif

Аз пиша бе, две странички вече съм написал biggrin.gif още половина и съм готов :)

Редактирано от ПеЧеН ЛиГлЮ (преглед на промените)

Аз пиша бе, две странички вече съм написал biggrin.gif още половина и съм готов :)

Ти май хич не пишеш,ами само се шлаеш. :P

Редактирано от минкова (преглед на промените)

Ти май кич не пишеш,ами само се шлаеш. :P

Готов съм бре laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Сега ми остава и едно планче д анапишя и мога да сляза пред блока да играя на кришка мишка biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Сега ми остава и едно планче д анапишя и мога да сляза пред блока да играя на кришка мишка biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

това кой клас се пише? Да знам колко време имам още biggrin.gif

не си ли голям за кришка мишка ?

за катерици си мисля в момента :)

като ти казвам аз......................... biggrin.gif

не си ли голям за кришка мишка ?

Аб аз верно май съм голям за кришка мишка :):P;)

Мисля си каква е разликата м/у една тема-партенка и тема-нЕпартенка ohmy.gif писах , писах и гризнах пАртенката ohmy.gif

Мисля си: "Какво ли са си мислили днес празнодумните ми другарчета от форума, я чакай да проверим в темата." biggrin.gifbiggrin.gif

Мисля си: "Какво ли са си мислили днес празнодумните ми другарчета от форума, я чакай да проверим в темата." biggrin.gifbiggrin.gif

Егаси

Mисля си за нещо назаем :P

Мисля си как форумът щеше за малко да остане с един участник по-малко.

Мисля си как форумът щеше за малко да остане с един участник по-малко.

Забрави си паролата ли :P

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.