Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какви успехи постигнахте чрез окултизма ?

Featured Replies

Тук е мястото да се похвалите какво сте спечелили чрез упражняване на окултното изкуство: (1) пари; (2) любов; (3) здраве; (4) късмет и успехи или нещо друго. [usmihvam se]

Окултизъм ли...Малко ми е мъгляво това понятие. Я някой окултист да поясни с какво точно се занимава,че да ми стане ясно... cool.gif

Ми как да ти кажа прехвърлям разни кристални сфери от тук от там. Вечер особено по пълнолуние се съпиням по г...то ohmy.gif и правя отвари от крила на прилеп :)cool.gif

Звучи интересно... biggrin.gif Надявам се,че не убиваш невинни прилепчета за целта... laugh.gif

• Автор

Не трепя животинки :ph34r:

Занимавам се от 2002 с хаос магия и наскоро спечелих чрез нея недвидим имот на стойност 200 000 лева cool.gif

Не трепя животинки :ph34r:

Занимавам се от 2002 с хаос магия и наскоро спечелих чрез нея недвидим имот на стойност 200 000 лева cool.gif

Евалата! biggrin.gif

Е явно е далавера тоя окултизъм... :ph34r:

Успехите си ги постигам самичка,с труд и вяра в Бог

Не бъркочкам заклинания сатанински

Не се занимавайте с рогатия изобщо!!!

Тук е мястото да се похвалите какво сте спечелили чрез упражняване на окултното изкуство: (1) пари; (2) любов; (3) здраве; (4) късмет и успехи или нещо друго. [usmihvam se]

Аз под "спечелил" разбирам нещо дето никой не може да ми го отнеме, което ще остане с/в мен и след като напусна земния живот. Иначе от тези неща които изброяваш, имам колкото са ми необходими и окултизма не свързвам с тях.

Ако под "окултно изкуство" се разбира правенето на магии - да, те дават резултат. Но и придобитото чрез тях няма никаква ценност, защото то просто не е твое и един ден ще трябва да се върне.

Редактирано от Shiniasu (преглед на промените)

Не трепя животинки :)

:) от мен, а да попитам в хаос магията нЕмате ли форуми за да се хвалите, кой, колко и как?

Ние тук обикновено си го ворим кой е по-по-най, нали Ура?

Та защо да се хвалим?Щото ти така казваш?Всички изброени неща са пълни празнотии/глупости/Продължавай да се усмихваш,само погледни в огледалото,на не би да си се озъбила cool.gif .....

Хавкеейййй :P само някой да не ми се е вързал за отварите... и за гробищата хихихихи ohmy.gif:lol6:

... ако някой ти е повярвал, току-виж пожелае да му "помогнеш" за нещо и тогавааааа ще го закъсаш здравата laugh.gif

щот кат не си се научила да отказваш, с това добро сърце, ще требе да изучиш некоя магийка и отвара laugh.gif

Аз под "спечелил" разбирам нещо дето никой не може да ми го отнеме, което ще остане с/в мен и след като напусна земния живот. Иначе от тези неща които изброяваш, имам колкото са ми необходими и окултизма не свързвам с тях.

Ако под "окултно изкуство" се разбира правенето на магии - да, те дават резултат. Но и придобитото чрез тях няма никаква ценност, защото то просто не е твое и един ден ще трябва да се върне.

Чрез окултното се стига доникъде. А магия не съществува.

То и тока/електрическия/ не съществува докато не пъхнеш вилицата в контакта! cool.gif

Стига се,стига се....

но не питай до къде!

Де да нямаше магия sad.gif Има,има...и може да бъде доста опасна..

Интересна тема,чакам окултистите да се похвалят.

Да ... Има магия. И какво от това?

С окултното стигнах до :"Беж Лиске, да бягаме!". Което не е лош извод. Ами ако не бях стигнала до него?

А, не беше много доброволно ...

Стига се,стига се....

но не питай до къде!

Де да нямаше магия sad.gif Има,има...и може да бъде доста опасна..

Интересна тема,чакам окултистите да се похвалят.

Не се надявай много.Системата е "Да ти е хубаво да си спомняш,но да те е срам/страх/да го разправяш! cool.gif

Лека нощ и лек ден! vacation1.gif

Редактирано от N e o (преглед на промените)

Внимавай, чирако, поне навреме да дойде Магьосникът, че да поправи нещата! :huh:

(повечето видове поправяния не са безболезнени за чираците, между другото, но хак да им е. Де ни си пъхат носовете и ръцете където не им е работа.)

Глупави,какви...

...никакъв път,никаква мъдрост и никакво постижение.

ама като прибавим подписа ти добиват дълбочина..... ;)cool.gif

ама като прибавим подписа ти добиват дълбочина..... ;)cool.gif

...и никаква дълбочина cool.gif

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Бъзикайте се вие...ама потребителя Anuel си има недвижим имот на

стойност 200 000 от хаус-магията,пък вие си чешайте езиците :)

Я да ме светне някой на кар-магия,че искам да се сдобия с това:

цък

Май ще се изключваме от магьосническата гилдия. Истинските магьосници се придвижват с магия, а не с примитивни човешки съоръжения. И какви са тези колибки - магьосниците трябва да имат замък с кула, където да им е лабораторията. А, и домашния любимец трябва да е дракон - други не се позволяват.

Истинските магьосници виждат отвъд привидностите хихихихи 1096011000.GIF727480327.GIF

А за домашния любимец да не говорим ;) ....

Аз си имам домашна любимка.Нали знаете че има и женски дракони-драконеси им викат.Е не всички са родом от Лох Нес,но от там са най -добрите. cool.gif

Мерси Алморот за идеята biggrin.gif

Как изглежда един съвременнен магьосник?

За дом.любимци не съм съгласна!

Всички знаем,че е гарван,голям и черен в клетка

някои разнообразяват с бухали...все пернати.

Хайде лягай при драконесата N e o,

че да не и усетиш огнения дъх:в полунощ пише по форуми той..

Редактирано от Aliah (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.