Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"За" или "против" темите за хомофоби и -фили във форума

118 гласували потребители

1. 1. "За" или "против" темите за хомофоби и -фили във форума

• За
      30%
      34
    • Против
      58%
      66
    • Нямам мнение по въпроса
      11%
      13

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Гласувах ПРОТИВ.

Тези теми от един момент нататък започват да предизвикват негативна реакция срещу хората с хомосексуална ориентация, и ще неще, човек почва да се пита дали пък това не е била целта им.

• Отговори 120
  • Прегледи 16,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Някои от вас имате право........в известен смисъл ...

ако аз пусна 10 теми за садо-мазохизма, за фетишизма, за перверзиите.......реакциите ще са определeно нагативни

не че съм против хомосексуалните, напротив - аз най-добре мога да разбера "различните", и ги подкрепям,

толкова години съм и продължавам да се срещам с мъже с всякакви .....да ги наречем сексуални отклонения

НО! - има други места за целта.

както ние, любителите на бдсм и фетиш, си имаме наши си форуми, където дискутираме "нашите си неща"...

(е, и аз пиша доста "простотии" тук, но това е в празни приказки, и заради моя вроден "черен хумор"....

в никакъв случай не е форма на агитация или с рекламна цел)

Редактирано от MistressLinda (преглед на промените)

Категорично ПРОТИВ!

Голяма част от посетителите на форума са малолетни и непълнолетни. Не смятам, че е нужно и редно съзнанието им да бъде промивано със сладки приказки колко е нормално да си обратен и как в това няма нищо лошо. Както не вярвам и че старите и опитни педали правят това съвсем безцелно.

Всички знаем каква е разликата между младия и стария педераст - старият може да седне върху яйце, без да го счупи :( И за това какво търсят старите педали? Млади неразработени момчета, които да приобщят към "вярата" си. Естествено, с мъж, който води нормален полов живот нямат никакъв шанс. Най-много да си изпросят боя, ако опитат. Докато един комплексиран тинейджър-аутсайдер, който още не е спал с момичета е идеалната жертва. Убеждават го, как те са хора като всички останали, с което го карат да се чувства виновен за естественото отвращение, което изпитва към тях. Рекламират с паради и фестивали колко добре си живеят и колко е нормално и модерно това, което правят, докато един ден, след като някоя мацка го е отрязала или под влияние на алкохол той решава все пак да пробва. И гей-дружинката се сдобива с нов член.

Между другото, лесбийките действат по същия начин. Познавам момиче от Търново, което на 16 е било прелъстено от опитна, 9 години по-възрастна лесбийка. Малката е била девствена до този момент, имала е комплекси, че е пълничка и момчетата не и обръщат внимание, израстнала е в семейство на родители-идиоти, обзети от желание да продължат името на рода си и за това обръщащи внимание само и единствено на по-малкия и брат... Старото лесби се е възползвало от ситуацията - обградила я с внимание и грижи, държала се внимателно и нежно с нея, правела и романтични подаръци, докато на края момичето поддало. Когато се запознах с нея, тя беше на 20, все още не беше спала с мъж и беше твърдо убедена, че е лесбийка. Трябваше ми повече от месец, за да я убедя практически в обратното :) Сега си е нормална бисексуална жена, която спи с мъже.

Болни души с уродливи и извратени мозъци нямат място тук!

ТВЪРДО ПРОТИВ!!!

Против!

Много съм против да ми се възхвалява и натрапва нещо малцинствено. Било поведение, сексуална ориентация или нещо друго. И да ми се въздига в култ, необходимо и достатъчно условие за успехи например в политиката и шоу бизнеса. Справки перхидролизирания циганин например.

Аз, па съм съгласен с мнението на Док :wors:

ТВЪРДО ПРОТИВ!!!

Кой, пък си ти, че казваш кой има място тук и кой няма? Нали форума е за всички..защо тогава едни да могат да пишат, други да не могат?

ТВЪРДО ПРОТИВ!!!

това беше грубо и грозно ..........

Много съм против да ми се възхвалява и натрапва нещо малцинствено. Било поведение, сексуална ориентация или нещо друго. И да ми се въздига в култ, необходимо и достаъчно условие за успехи например в политиката и шоу бизнеса. Справки перхидролизирания циганин например.

На мен пък ми писна да ми се натрапва простотията и злобата

Различните не ми пречат ама изобщо-простаците са нонстоп навсякъде,бъка от тях

biggrin.gif

ах най-мразя гейове, които се гордеят със себе си и разправят за сексуалната си ориентация наляво и надясно. Добре, това че майката природа те е сбъркала малко, за възхвала ли е? Свидетел на подобен случай съм, в един фото форум един хомо пускаше снимките си в оскъдни дрехи и си мислеше, че е секси и мъжете ще го харесаме. Не, не мисля, това буди само погнуса у мене.

Но някак си търпя и толерирам хомотата, които не ми натрапват за сексуалната си ориентация.

Моля, не ме взимайте надълбоко, това са лично мои мисли и вече съм бил банван в един форум заради хомофотбия ;)

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Вероятно това е най-бързото гласуване във форума, за час са го направили 52-ма.

И аз съм против, като dragozow и Ken са обяснили долу-горе защо мисля така ..

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

И аз съм против, като dragozow и Ken са обяснили долу-горе защо мисля така ..

а собствено мнение нямаш ли ?

Някой май е доста добър с математиката. Щом от 11ч. сутринта до 17:53 за тях е 1 час... biggrin.gifbiggrin.gif:lol6:

really ????????? ohmy.gif

май не си си пил хапчетата днес ..........

Темата ми се струва меко казано безсмислена.Такива хора винаги е имало,има и ще има. Друг е въпроса, че някои хора живеят във своя малък свят и не не разбират тяхната психология. Доказано е, че те са полезни за обществото колкото и "нормалните". Едни от най-великите гении на изкуството са точно такива хора-хора с обратна ориентация.На мен лично ми е все тая - аз няма да спа с тях....

а собствено мнение нямаш ли ?

Ако си напиша цялото мнение ще ми го изтрият, понеже ще ме изкарат расист ohmy.gif

Аз пак ще си повторя моето за "избрано от българските блогове". С едно допълнение. Предлагам рубриката да отиде в раздел блогове. Без друго, подобно външно съдържание, няма много общо с форума. И когато коментирате, авторът обикновенно не получава обратна възка. В конкретния случай това едва ли е така, но принципно е.

Щом някой може толкова лесно да злоупотребява с тази услуга, това показва че нещо не е измислено както трябва. Следователно потребителите трябва да имат повече контрол, вместо директно да им се набива подобно съдържание. Както някои раздели от форума са изрязани от RSS-а.

R.I.P Freddie

Темата ми се струва меко казано безсмислена.Такива хора винаги е имало,има и ще има. Друг е въпроса, че някои хора живеят във своя малък свят и не не разбират тяхната психология. Доказано е, че те са полезни за обществото колкото и "нормалните". Едни от най-великите гении на изкуството са точно такива хора-хора с обратна ориентация.На мен лично ми е все тая - аз няма да спа с тях....

Да вземем да им ги изброим поименно-белким са чули някой от тях,различните

Все едно у спалнята им легнали

Четете си други теми-като сте против или не разбирате нещо-защо изобщо влизате

Нямам на идея

:lol6:

Аз лично уважавам Сталик-от както съм в Калдата

По-късно разбрах че е различен

Но мнението ми не се е променило и няма да се промени

Той е много умен,начетен и ерудиран човек

biggrin.gif

За Фреди приживе никои не се е осмелявал да каже нищо лошо, но след смъртта му... ;( Никои не може да каже със сигурност неговата ориентация, но той е дал много на света...

П.С. Подписът ми е негов цитат, на когого неговите колеги от университета много са се смели....

Редактирано от kai_99 (преглед на промените)

Някой май е доста добър с математиката. Щом от 11ч. сутринта до 17:53 за тях е 1 час... biggrin.gifbiggrin.gif:lol6:

52 гласа се формираха наистина за този един час за който говорех.

edit

А какво правим като стане ясно че "За" или "Против" са повече?

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

Е то се вижда накъде отива работата

Ми какво-слагате един надпис с череп и кръст на сайта-забранено за различни

Е то се вижда накъде отива работата

Ми какво-слагате един надпис с череп и кръст на сайта-забранено за различни

Ама никога не е било забранено, трябва ли да ни напомнят по-често че са различни?

52 гласа се формираха наистина за този един час за който говорех.

edit

56 гласа са общо. Когато станах от сън, към 12:30 и влязох във форума вече имаше 10 гласа. Ще се въздържа от повече подробности..щом смяташ, че са били "толкова много" гласове за час, нека си бъде така.

Ама никога не е било забранено, трябва ли да ни напомнят по-често че са различни?

Питайте си RSS-то-що все такива теми избира

Или просто го закрийте тоя раздел за блоговете-най-вече там се появяват такива теми

Блог е личен дневник,нали?

Кой каквото си иска си пише

biggrin.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.