Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"За" или "против" темите за хомофоби и -фили във форума

118 гласували потребители

1. 1. "За" или "против" темите за хомофоби и -фили във форума

• За
      30%
      34
    • Против
      58%
      66
    • Нямам мнение по въпроса
      11%
      13

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

"За" или "против" темите за хомофоби и фили разпространявани предимно от Сталик (другите да си пишат на воля ама така бие на очи) ?

Ако форума е наистина за потребителите нека си кажат мнението :angry:

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

• Отговори 120
  • Прегледи 16,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

бе те и хомосексуалистите са хора, ама аз лично не харесвам този тип хора, издребняват и си мислят че са голяма работа, като не усещат излизащия пред аналниа им отвор ексремент :angry:

ЗА всички има място под Слънцето

Много съм против да ми се възхвалява и натрапва нещо малцинствено. Било поведение, сексуална ориентация или нещо друго. И да ми се въздига в култ, необходимо и достаъчно условие за успехи например в политиката и шоу бизнеса. Справки перхидролизирания циганин например.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

А бе по принцип нямам нищо против, но ми е някак си тъпо за някои готини мацки biggrin.gif .

Нищо против нямам срещу тях,а още по-малко срещу Сталик-човек наистина знаещ !

Единственно рекламата при тази група хора ме дразни и то много !

Не мисля,че той рекламира-по-скоро разяснява,що за хора са те ! Лично мен не ме интересуват техните проблеми !

Ето я анкетата - гласувайте. Аз, лично, нямам нищо против подобни теми.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Твърдо ЗА, помислете, защо трябва да разрешаваме нещо на някого, а да го забраняваме на друг? Това е дискриминация!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Гласувах с против.Да,темите по същество са си що-годе образователни,но това до първите 2-3 поста,след това се видоизменят в нещо,което не ми харесва,а понякога дори ме плаши.Съдейки по мултиплицирането на този тип теми,предвиждам скоро да се отвори и такъв подраздел във форумът.Но лошо няма,има дузина теми в религия,мистика и езотерика,към които имам същото отношение.Тях просто не ги чета.

Аз имам нещо не толкова против самите теми, колкото против честотата им на появяване с повтарящо се съдържание и ефекта, който целят (и предизвикват).

Разбира се, също както не трябва да се цензурират или дори направо изтриват теми свързани със световните финансови пазари,

когато се посочи коои и какви хора стоят на върха им и диктуват промените.

Stalik си има своите съображения, за да пуска такива теми без да участва в тях. Това се наричат теми-фишеци.

А още повече, че самият той като анализ представя и ска да му се представят цитати по тези проблеми от водещи

специалисти в областта. Докато според мен личния аналитичен подход е най-важното нещо

при обсъждане на теми във форуми, специална литература и прочее медии. Цитатите аз използвам например, само когато

искам да посоча нещо от пословиците или предимно иронични вметки.

Ето я анкетата - гласувайте. Аз, лично, нямам нищо против подобни теми.

аз също.

разбира се, когато започне да се прекалява (с каквото и да било), ефекта е обратен.

Радвам се, че някои неща могат да се дискутират с нормална дискусия, както става тук.

Гласувах против и ще обясня защо.

Конкретния обект на вот е темите точно тук и точно във вида, в който ги знаем. Гласувах затова против.

Не знам дали има смисъл да обяснявам, че на мен различните не ми пречат и няма да ми пречат. Напротив - познавам и работя с доста такива хора и нито за миг не е имало капка гняв или неприязън в мен. Тук обаче начина по който стават нещата изключително много ми е неприятен. Относно стила на споменатия колега няма да влизам в подробности. Само ще отбележа нещо.

Не мисля,че той рекламира-по-скоро разяснява,що за хора са те !

dimd, често натрапчивото разясняване и набиващите се на очи разяснителни дейности са доста по-добра реклама от директната такава. Тук според мен е точно така.

пп. Може би не е уместно в тази тема да повдигам въпроси, касаещи раздели Религия и Изповеди, затова ще изчакам малко, но мисля че те също са на дневен ред за дискусия и то належащ.

Против съм, не обичам някой да ми напомня че е някакъв. Иначе съм толерантен ама ако не ми го напомнят постоянно. Тук не е "Джемини", а форум.

ПРОТИВ

Нямам нищо против сексуалната ориентация на който и да е, но такива теми предизвикват повече разделение и антагонизъм, отколкото толерантност към различието. Доколкото съм запознат с гей-движението, една от целите им е да се борят с дискриминацията спрямо тях. Но такива теми не само че не помагат, те имат обратен ефект, тъй като в тях са представени различията, а не общите черти в поведението с не-гей хората.

Противник съм на дискриминацията по раса, вероизповедание, произход, богатство и т.н. Но също така съм противник и на самоотделянето на определена прослойка хора, пак по някакъв признак - това е фашизъм.

ПРОТИВ, мнението ми се припокрива с това на dragozow.

Според мен трябва да се разкара раздела "Избрано от българските блогове", от списъкът с новите теми. Не всеки иска да го следи.

Що се касае до набиването на една и съща тематика, също съм против. Обаче не виждам подходящ начин това да се забрани.

Редактирано от Melmak ® (преглед на промените)

Против, защото няма какво да се коментира..к'вото си искат да правят в спалнята, на обществени места да се съобразяват. Няма какво повече да се говори.

Против!

Драгозов го е казал много добре, нямам какво да добавя.

"за" темите-защото какво значи някаква си тема ?

Та във форума им къде-къде по-безсмислени и "фейк" теми и темички.За пример-половината раздел "изповеди".

Колкото до това, че се дразните от това че Stalik пуска такива теми-ами той не ги пуска бе ! Това са публикации в блога му.

Достатъчно е да се забрани RSS-а и няма да има повече такива "теми", които дразнят. И как искате да ви отговори и да спре , след като той не чете това, което пишем тук ?

Против - каквото имах да кажа, Fingli вече го каза.

Нямам нищо против гей-обществото, имам познати и колеги с различна сексуална ориентация и винаги съм толерантна към различните.

Но на моменти ми омръзва нон-стоп да се натрапва в очите ни подобни теми. И най-малкото - такива теми никога не са център на спокойна дискусия, а по-скоро мязат на бойно поле, където всеки плюе по другия. Излишно напрежение.

Ми като не ги пуска, кво правят тия теми тук? Като не ги чете, какво правят темите тук? И защо след миналата шумотевица бе спрянa RSS публикацията, и изведнъж пак се появява, след като той нито има интерес да ги пуска, нито да ги чете? Какво правят тия теми тук, щом той няма интерес и бяха спрени, защо аджеба пак се появяват тук? Не ми се връзва нещо идеята за произволност при публикацията. Нямам желание след такива ла**а да се държа достойно и да спазвам етика, аман от педалщини. Сред нас хомофобите единственото което той постига е, да проси бой за цялата "общност", ма кат не вдява... бой. Евалата на събите.

Съгалсен с dragozow.

Никаква идея си нямам- на тези въпроси може да ти отговори само администратор или самият Stalik.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.