Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнението ви за новия Семеен кодекс

Featured Replies

Извинявам се, че пускам такава тема, но ми е ентересно мнението ви. Какво мислите за промените в новия Семеен кодекс и одобрявате ли съпружеското съжителство?

Одобрявам това, което целят - за издръжката на детето.

Одобрявам и живота на семейни начала. Не смятам, че е редно за брака да

се плащат на държавата едни пари, които са необоснован харч.

Предпочитам старата традиция. Брак пред бога и скромно дарение за църквата.

Разбира се,

с това се улесняват процедурите, ако се окаже, че в един момент тия двамцата не могат да се понасят.

И просто се разделят. Ако имат дете (деца) вече е малко по-сложно, но както знам за майки напуснали

мъжа си и децата си, така знам и за бащи направили съответното.

Всичко си зависи от хората. Ако аз си обичам жената мога да подпиша във всички страни по света.

Ама след време да не се окаже, че... нали. И да си загубя половината живот в анулиране на брака ми

по света и съдебни дела само щото разбираш ли, абе бях влюбен, ама... такова.

Гледат се само децата. Те са им проблема, ако са си ги раждали. Никой никому нищо не дължи при раделяне.

Сашко,

тоя семеен кодекс е за да се заобиколи все още неразрешението на еднополови двойки да СКЛЮЧВАТ БРАК.

Просто се узаконява съжителството на такива.

Набий си го в тъпата кратуна.

Също както и циганите да живеят със сестрите и братовчедките си без това да пречи на никого.

Дето се вика с узаконяване на такова съжителство можеш да си живееш и с овчицата в апартамента,

ако си зоофил и плющиш овчици.

Сашко,

тоя семеен кодекс е за да се заобиколи все още неразрешението на еднополови двойки да СКЛЮЧВАТ БРАК.

Просто се узаконява съжителството на такива.

Набий си го в тъпата кратуна.

Също както и циганите да живеят със сестрите и братовчедките си без това да пречи на никого.

Дето се вика с узаконяване на такова съжителство можеш да си живееш и с овчицата в апартамента,

ако си зоофил и плющиш овчици.

Първо, тоя семеен кодекс, следва европейските... второ, малко познаваш циганите, то ако говорим за живеене с братовчедки и сестри, можем да говорим за българите като цяло... погледни сводките на МВР малко ...

Трето, това не позволява полигамията, все едно да кажеш че сегашните семейни отношения в Бг де факто разрешават това :hush:

Не става въпрос за живеенето. Става въпрос за:

кръвосмешения (цигани)

педерастии (гейове, лесбийки, педофили, зоофили-содомити и прочее)

многоженство

Това че живея с приятелката си е само една част от това, което позволява този кодекс.

Останалите някак тихомълком се пропускат, щото всъщност за тях е направено това.

Герджикови глупостини

Който си иска ще отиде в друга държава-където е разрешено

И пак ще подпишат

Аман от коне с капаци

• 3 седмици по-късно...

Всъщност, като се замисля идеята да се разреши живеенето с повече от една жена като цяло е добро като идея.

Плюсове :

1.)мъжът ще бъде повече ангажиран със семейството си, защото вместо за една, ще трябва да се грижи за две, три и т.н. жени

2.)няма да страда от "главоболието" и неразположенията на жена си, защото ако на едната и е чоглаво-другата ще си е добре

3.)ще намалеят изневерите и извънбрачните връзки, защото кой ще ходи да се мори на друго място, след като в къщи си има две или три мрънкащи създания ?

4.)ще намелее проституцията - просто ще има по-малко свободни жени, които да се предлагат на пазара

Минуси :

1.) в една къща с няколко жени ще бъде малък ад -всяка ще си държи на своето, а всички заедно ще бъдат против мъжа си

2.)на мъжа ще му мрънкат не една, ами две , три или повече усти

3.)ще има борба за наследството на мъжа между децата му от различните жени

Интересна гледна точка за света и живота - като борба за наследство между децата на починалия съпруг biggrin.gif

Минуси :

1.) в една къща с няколко жени ще бъде малък ад -всяка ще си държи на своето, а всички заедно ще бъдат против мъжа си

2.)на мъжа ще му мрънкат не една, ами две , три или повече усти

4. Мъжът ще има две, три или повече тъщи

4. Мъжът ще има две, три или повече тъщи

Мда.

Права си - ама поне няма да има място за тях, и жените ти няма как да ги настанят в къщата ти, за да ти дават наклон на оная работа :)

Всъщност, като се замисля идеята да се разреши живеенето с повече от една жена като цяло е добро като идея.

Плюсове :

1.)мъжът ще бъде повече ангажиран със семейството си, защото вместо за една, ще трябва да се грижи за две, три и т.н. жени

...

И що пък да има две, три или повече жени? Той може да си живее добре без брак и само с една жена :speak:

И що пък да има две, три или повече жени? Той може да си живее добре без брак и само с една жена :speak:

понякога става, но в повечето случаи -не, за съжаление sad.gif

Що пък тъй?Аз познавам мнаго мъже,които живеят с две,три жени едновременно!Нищо,че жените им не знаят!Даже е добре,че не знаят за съществуването на другата-трябва да се помисли(и добави и тази разновидност на съжителсво).Наш познат,който често е в командировка в Русе и Пловдив си има жени и там.А вкъщи го чака трета!Интересно нали?

• 2 седмици по-късно...

Не ме интересува особено, дали съжителството с човека, който съм избрала да прекарам живота си, е регламентирано. За мен-по важно е да съм избрала правилния човек, който и да е отговорен баща. В противен случай, законът няма да оправи живота ми.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.