Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Биг Брадър-вторият цирк

Featured Replies

В къщата пак е станал гаф. Някой е нарушил основно правило и са го номинирали вместо Пламена. Обаче кой е ще кажат чак довечера.

• Отговори 73
  • Прегледи 9,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

В къщата пак е станал гаф. Някой е нарушил основно правило и са го номинирали вместо Пламена. Обаче кой е ще кажат чак довечера.

<{POST_SNAPBACK}>

eeeeeeeeeeeeeeee тая мърда Пламена все се измъква, ужас... :whist:

А защо ли нямаш претенции към тях :eek:

<{POST_SNAPBACK}>

Еми незнам,като,че ли не ме дразнят колкото Петко. :whist:;)

• Автор

Кой ли ги измисля тези мисии :rolleyes:

Защо да не може да имат своето мнение и зрителите :P

Сигурна съм,че ще има много оригинални предложения :wors:

Уж било цирк пък зе да си проличава кои го гледа..... :rolleyes:

• Автор
Уж било цирк пък зе да си проличава кои го гледа..... :)

<{POST_SNAPBACK}>

Да,гледам го-цирка-нали затова съм създала и темата laugh.gif

Тук всеки може да си каже своето мнение - за шоуто,за участниците,за всичко-какво не му харесва,какво му харесва... ;)

Даа,уж никой не го харесва,а всеки го гледа и има мнение по въпроса.Аз го харесвам и смятам,че това е живота,дори ако не искаме да си признаем.Аз,когато не харесвам нещо,не го гледам и не го коментирам,защото не ми е интересно.

Даа,уж никой не го харесва,а всеки го гледа и има мнение по въпроса.Аз го харесвам и смятам,че това е живота,дори ако не искаме да си признаем.Аз,когато не харесвам нещо,не го гледам и не го коментирам,защото не ми е интересно.

<{POST_SNAPBACK}>

И аз това имах предвид но явно неуспях да се изразя правилно,но определено мисля като теб :):clap:;)

Кой ли ги измисля тези мисии :)

Защо да не може да имат своето мнение и зрителите ;)

Сигурна съм,че ще има много оригинални предложения :clap:

<{POST_SNAPBACK}>

Между другото всеки може да предложи мисия на сайта на Биг Брадър,ако отиде на фен клуб=>предложи седмична мисия

• Автор

За тия пусти пари каква стана тя :snowballfight:

Вече нищо няма да е същото-между Елена и Мирослав sad.gif

haidukpikaso аз допускам , че това всичкото, което стана може би е за добро. Биг Брадър и Марян са просто катализатора, който повлиява на Елена да разбере, че не е избрала правилния човек. Дали сега или след 3 месеца, рано или късно това нещо може да се случи, разбира се може и да не се случи.

haidukpikaso аз допускам , че това всичкото, което стана може би е за добро. Биг Брадър и Марян са просто катализатора, който повлиява на Елена да разбере, че не е избрала правилния човек. Дали сега или след 3 месеца,  рано или късно това нещо може да се случи, разбира се може и да не се случи.

<{POST_SNAPBACK}>

И аз мисля като теб,но поне "Хубавата Елена" (аз немисля че е толкова хубава де ) да небеше показвала пред цяла България че Миро явно не е неината половинка

• Автор

Не оправдавам Елена-изложи зодията ми-Стрелец sad.gif

Мъчно ми е за Миро,защото е много унизително пред толкова много хора да ти кажат че не те обичат вече sad.gif

А пък в това фризьорче няма грам мъжественост-ако съм с такъв тип сигурно сутрин ще се караме кой коя шнола да си сложи или кои герданчета :speak:

Nickfox,а твоят съгражданин Недялко е голям образ laugh.gif

Никога не съм била в Ямбол,сигурно е веселба голяма-с него :newspaper:

<{POST_SNAPBACK}>

Добре, че го изгониха. Най-интересното е, че познавам него и брат му от деца. Неговата баба и моята баба (лека и пръст на женицата) живееха къща срещу къща. Майка му е свястна женица, но баща му е образ неземен. Колко топки ни е спукал дето сме пречели на Недялко и брат му да спят - нямат брой.

Недялко толкова и пее. Първичт път като се появи в пубичното пространство да пее беше голямо шоу. Толкова фалшиво пее, че направо излизаш от стаята да не го слушаш. Да, има фирма. Охранява пазара до нас. Но не му е чак толкова голям бизнеса. Иначе е кротък. В смисъл, че не е по тия борческите истории. Говореше с, че навремето се е занимавал с наркотици и затова май беше в панделата, но не съм на 100% сигурен. Може и да има нещо вярно.

Другият, дето го защитаваше на изгонването има повече парици. Познат е в града под прякора Гонзо. Е, видяхте го какво представлява и той. Излагация голяма. Той има повече парици и той дава париците за Недялко. Но и при него не е чак толкова розово. Просто е подставено лице. Друг дава паричките и на него. Преди време ми разказваха случай от пролетта когато някакъв бил шамари на Гонзо пред кафенето му в центъра на Ямбол, а той стоял като наказан ученик. Педи няколко месеца му гръмнаха малка бомбичка до кафенето за да му покажат кой кой е.

Та такива ми ти неща.

Добре, че го махнаха, че срамеше града.

П.П. Между другото винаги като се срещнем на улицата ме поздравява.

Nickfox,а твоят съгражданин Недялко е голям образ laugh.gif

Никога не съм била в Ямбол,сигурно е веселба голяма-с него :newspaper:

<{POST_SNAPBACK}>

Добре, че го изгониха от къщата та да не срами града ни.

Е nickfox недей излага допълнително човека де. :newspaper: Той дето се изяви като Бай Ганьо , стига . Обаче и аверчето му призна , че Недялко неможе да пее . Според мен за едно беше прав - направи шоуто ( колкото и първично да беше то ) . :)

Е nickfox недей излага допълнително човека де. :newspaper: Той дето се изяви като Бай Ганьо , стига . Обаче и аверчето му призна , че Недялко неможе да пее . Според мен  за едно беше прав - направи шоуто ( колкото и първично да беше то ) . :)

<{POST_SNAPBACK}>

Той достатъчно се е изложил сам в национален мащаб вече. Че това, което казвам не е тайна. Всички в Ямбол го знаят.

Той достатъчно се е изложил сам в национален мащаб вече. Че това, което казвам не е тайна. Всички в Ямбол го знаят.

<{POST_SNAPBACK}>

:nono::nono::nono:

И аз съм на мнение че само срами града ни ! Нестига че селянина Иваило го напражи ми сега и още по-големия селяк Недялко

Още в първия момент когаро влязоха в къщата си снаех 4е са големи кретени и с времето се обедих в това а за онея влубените не ми се говори ББ1 беше 100пъти по як от тоя !!!!!!

• 2 седмици по-късно...

Маи отзивите за това предаване са повече отрицателни отолкото полужителни ..Мисля че ББ1 каде каде беше по-забавно :temperature:

Ами да както каза водещия Ники Кънчев „one hit wonder”.

И много точно се изрази:

"Очаквам неочаквано. От шоубизнеса познавам така наречения синдром на „втория албум” – когато едно име гръмва в артистичните среди и идва времето за потвърждение на класата и таланта. Тогава много имена се сгромолясват."

Та май излезе прав :)

• Автор

Миро да вземе доброволно да излезе тази вечер с жена си-не че ще спаси брака си ;) а на мен ми е много мъчно да го гледам как плаче sad.gif

Жалко че бързо свърши сапунката,сега остана да дават само кокошките и марулите :)

ББ2 или е цирк или се разби едно семеиство без видима логична причина,защото аз не си обяснявам как една жена ще си остави съпруга,заради човек които тя много добре знае че няма бъдеще с него..

Ама според мен Мариян не заслужава любовта на Елена.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.