Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Биг Брадър-вторият цирк

Featured Replies

Ako e Big Brother-винаги е тъпанарщина и простотия. А за едно мога да гарантирам - майката на май съученик е там - но аз това няма да го гледам.

Според мен това е още едно средство да започнат да ни ограничават умствено като тъпите американци!

• Отговори 73
  • Прегледи 9,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Nickfox,а твоят съгражданин Недялко е голям образ laugh.gif

Никога не съм била в Ямбол,сигурно е веселба голяма-с него :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

Тоя образ беше с фанелка, на която е името на сайта му! Недялко Лазаров

Редактирано от duhast (преглед на промените)

Поредната порция дивотия започва. Единствено казвам евала на лудите кратуни от Ендемол, че са си намерили готин начин да правят пачки. Евала бре холандски сладури. Готин начин. Сече ви пипето откъде могат да се правят парици - "Стани богат", "Биг Брадър", Стар академи". Не ви липсват щури идеи.

<{POST_SNAPBACK}>

Прав си голяма глупост и тъпня е това предаване, но в днешно време всеки гледа да прави пачка без да го интересува за последствията които по някога може да са лоши. А доколкото знам има и по интересни от Биг Брадър реалити шоута.

п.с. Не съм гледал първия няма да гледам и втория, които го харесва да цъка на Нова телевизия

Nickfox,а твоят съгражданин Недялко е голям образ laugh.gif

Никога не съм била в Ямбол,сигурно е веселба голяма-с него :P

<{POST_SNAPBACK}>

Да бе много забавно да се смееш на просташината и по този начин да се излага не само града ми и хората в него...чак ме е срам да кажа че и аз сам от там....Сравнение с първото "Big Brother" второто е пален провал.....сабрани на едно място селяни ...роми....и мамини детенца.....Страшна комбинация......

Редактирано от ISSABELA (преглед на промените)

Мен първия ББ ми хареса много, но си мисля какво НОВО щях да видя ако всичко беше пак същото? Харесва ми много, защото има психологически изпитания, любопитно ми е да видя как реагират хората на трудности. А новото в ББ2 е точно това, което ме интересува. А че са много комерсиялни - напълно е вярно, но аз нямам абсолютно никакво намерение да си давам парите само "за да напиша сценария на шоуто".

• Автор

То баня нямат-Пламенчето се гримира :ph34r:

Направи ми много неприятно впечатление,не обичам хора,които са влюбени единствено в себе си.Тя определено е такъв тип ;)

Тъжно е до немай къде sad.gif

... защото смятам, че интелектуалното ми равнищв в доста над чалга-нивото :wors:  А иначе какво става в немското, руското или марсианското предаване не ме интересува и не би трябвало да интересува всеки, който има достойнство и собствено мнение :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Колко точно си го казал! :)

"Взел си ми думите от устата!"

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

Аз пък до някаде не мисля така....Значи повечето хора са на чалга ниво....да ама много голяма част като отидат на крачма каква музика случат...сигурно метъл....Иначе и мен не ме привлича ББ...много ми е тъпо да го гледам...

Втория Б.Б. е много по-безинтересен, в сравнение с първия. някак си хората са по-скучни, няма някой, който да се откроява, който да изпъква. Пък и самото шоу, с това боядисване и довършване на къщата не ми харесва. И без това в къщи правим ремонти, а сега и по телевизията да гледам същото. Ако и първия беше като този нямаше да го гледам.

Втория Б.Б. е много по-безинтересен, в сравнение с първия. някак си хората са по-скучни, няма някой, който да се откроява, който да изпъква. Пък и самото шоу, с това боядисване и довършване на къщата не ми харесва. И без това в къщи правим ремонти, а сега и по телевизията да гледам същото. Ако и първия беше като този нямаше да го гледам.

<{POST_SNAPBACK}>

:yanim::yanim::yanim:

Има нещо верно

ще го кажа кратко и ясно-Баси тъпото предаване... :yanim:

Уж никои не го гледа,тъпо било а Нова ТВ или които там държи правата ще си нправят милиончетата от sms-и.Аз си го зяпам като съм вечер в къщи(което значи-рядко). :bye:

То баня нямат-Пламенчето се гримира :yanim:

Направи ми много неприятно впечатление,не обичам хора,които са влюбени единствено в себе си.Тя определено е такъв тип :yanim:

Тъжно е до немай къде sad.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Права си "Няма нищо по-печално от живота на жени,които са умеели да бъдат само красиви".Абсолютно споделям мнението ти.

А иначе това което много ме дразни е тъпата музичка и скрибуцащата камерка (много гадна "шапка").Това е мнението ми по темата.

Аз пък до някаде не мисля така....Значи повечето хора са на чалга ниво....да ама много голяма част като отидат на крачма каква музика случат...сигурно метъл....Иначе и мен не ме привлича ББ...много ми е тъпо да го гледам...

<{POST_SNAPBACK}>

Това са две различни неща- малко хора ходят всяка вечер на кръчма, пък и вече не във всички кръчми се пуска само чалга cool.gif Съвсем друго е ако с нетърпение чакаш да започне въпросното ШОУ и впоследствие да се набутваш с СМС-и, а на другия ден да коментираш предаването цял ден в работата ;)

Това са две различни неща- малко хора ходят всяка вечер на кръчма, пък и вече не във всички кръчми се пуска само чалга cool.gif Съвсем друго е ако с нетърпение чакаш да започне въпросното ШОУ и впоследствие да се набутваш с СМС-и, а на другия ден да коментираш предаването цял ден в работата :temperature:

<{POST_SNAPBACK}>

И аз съм на същото мнение,още повече ако човек не иска да слуша чалга ще отиде в заведение където не се пуска такава музика.Всеки има право на избор.Особено в големите градове,но по-принцип според мен това няма нищо общо с тази тема,по която вече си казах мнението.

Само се моля да я сменат тази "шапка" със скрибуцащата камерка,че наистина е много дразнещо. :bye:

Много се радвам, че в къщата влезе тази новата Елена. Обичам хора със спортен хъс! :temperature:

Определено по-добрия варянт беше Елена, радвам се че заложиха на интелекта , а не на циците :temperature:

На мен не ми хареса че за един телефон влезна в къщата(след като си подари телефона и обърна вота)А водещите првърнаха предаването на цирк.Как само ги насъскваха една срещу друга да се плюят в ефир.Гадно!

батенце несерьозно е да си мислиш, че е влязла жената заради един телефон. А иначе ако водещите не бяха настървявали двете кандидатки щтяхме да слушам колко са готини и сладки, да сипят една за друга разни суперлативи и на края ще плеснат с ръце пък ще се прегърнат :) Идеята е да има провокация, а не сълзи и прегръдки, имаме си Искренно и лично за тази цел

• Автор
Определено по-добрия варянт беше Елена, радвам се че заложиха на интелекта , а не на циците :down:

<{POST_SNAPBACK}>

:)

Сега ще стане интересно-определено cool.gif

Това е тайфун направо-на пръв прочит :clap:

И мисля че ще си паснат с Иван :clap:

Ахаха :P наистина може би не предаването , а по-скоро лайфа заприлича на цирк . """"""""""""Маг"""""""""""" София . Може и да е известна във софийските ВИП среди , на мен обаче ми е мъгла от всякъде . В сравнения с нея студента прояви направо паранормални способности . В този ред на действия през следващите седмици очаквам в студиото да се изявят :

1.Солидна компания нет маниаци в подкрепа на Пешо

2.Кооперативка от с.Гомотарци<---- :baby:

.....

Х.Видни ромски дейци от София и околията солидарни към Бат Сали

Ахаха :P наистина може би не предаването , а по-скоро лайфа заприлича на цирк .

Съвсем вярно! Тези гости - Маг София и психолога нито едно вярно предположение за номинация не направиха :baby: И това ако е ясновидка... По голяма антиреклама от това, здраве му кажи biggrin.gif

Редактирано от Nandini (преглед на промените)

Мдам.Беше си доста тъпо,обаче поне едно нещо ме накефи,че номинираха тоя ... "комплексар".Към момичетата нямах претенции. :baby:

Мдам.Беше си доста тъпо,обаче поне едно нещо ме накефи,че номинираха тоя ... "комплексар".Към момичетата нямах претенции. :)

<{POST_SNAPBACK}>

А защо ли нямаш претенции към тях :hush:

Ето ако някой иска да види сватбата на Елена и Миро :whist:

o632634416644843750.JPG

o632634414801562500.JPG

o632634413613281250.JPG

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.