Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любимо ТВ предаване

Featured Replies

Кои предавания обичате да гледате по телевизията?Какво точно ви харесва в тях?

Няма значение дали са български,чужди,реалити...споделете мнение :ph34r:

Аз съм си казвала не веднъж, че обичам формати, в които се пее и танцува. Просто обичам да гледам как хората се справят с изкуството. Но нашите варианти са доста по-слаби от чуждите, за съжаление...

Преди гледах постоянно Шоуто на Слави, а сега заспивам на него biggrin.gif Не мога да обясня за него друго освен това, че съм му фенка, откакто се помня laugh.gif

Попринцип не гледам много предавания, но много ми харесва "Размяна на съпруги". :-) Интересно е и е по-нестандартно :-)

Редактирано от productxaxa (преглед на промените)

Ей, сетих се за Гей, сгоден или ерген. Гледала съм го по Gtv и винаги ми е интересно дали и аз ще позная кой какъв е. Но да си кажа досега само веднъж налучках, много добре се преструват тия мъже laugh.gif

много добре се преструват тия мъже laugh.gif

Че то това всеизвестен факт biggrin.gif

мене и двете гореизброени предавания много ме радват, но най се "корам" какви са "изроди" тези в "Пич, оправи ми колата", даже се надъхвам да зема нещо от автоморгата, тада видя какво ли ще успеят да направят...

амм аз гледам Шоуто на Азис от време на време..

ии Мислят си,че могат да танцуват ии Мюзик Айдъл хахах biggrin.gif

• 2 седмици по-късно...

Хехе аз в монента нямам телевизия biggrin.gif заради тъпия Ай Ти Ви партнер... Но по принцип гледам некфи адски анимации biggrin.gif Ами харесват ми щото по накога са извратено брутални biggrin.gifbiggrin.gif

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

По принцип всички СПОРТНИ...

като се почне от "Спортен Свят" с Крум Савов до Диемите в Събота и Неделя , Където гледам НАЙ-ВИСШАТА футболна лига ... тази на PREMIERSHIP :angry:

изключение прави ТЪПИЯ Сашо Диков ... ей , НЕ мога да го понасям тоя и тъпото му предаване .... ;)

а иначе .... гледам Хлапетата по BTV както и "Dancing Stars".... :P

Редактирано от americaneca (преглед на промените)

аз много харесвам "Господари не ефира" най-много ми харесват Рачков, Зуека и Кръстев :P те са дЪ бестЪ ;) но вече целото предаване отива за репортерския екип преди като беше 1 час беше наи добре ;) искам да знам мненията ви кам тях

123qweasdzxcvcxfdsrew423.bmp

Редактирано от alex_9400 (преглед на промените)

Отдавна не съм гледала ТВ, но преди гледах мн "Шоуто на Слави" /тва преди 2-3 години/ и "Стани богат"... Харесват ми също предавания от сорта на "Огледала"...

• 3 седмици по-късно...
По принцип всички СПОРТНИ...

като се почне от "Спортен Свят" с Крум Савов до Диемите в Събота и Неделя , Където гледам НАЙ-ВИСШАТА футболна лига ... тази на PREMIERSHIP ;)

изключение прави ТЪПИЯ Сашо Диков ... ей , НЕ мога да го понасям тоя и тъпото му предаване .... :angry:

а иначе .... гледам Хлапетата по BTV както и "Dancing Stars".... ;)

За Сашо Диков си спомням че като искаше повторение и се провикваше "Иване върни" и връщаха на някав замазан бавен кадър. Репортажите му от мачовете на българското първенство продължаваха повече от самата среща. Анализираха някакви абсурдни неща по 20 мин., като хвърляне на тъч или спорен фал в средата на терена :angry:.

Значи като ги хванем от Брадъра. минем през Хаванати в изневяра и стигнем до Сървайвър, направо почва да ми се повдига. Толкова зле скалъпени, безвкусни и нагласени предавания аз не си спомням да е имало. А това в неделя по канал 1 с онзи мустакатия просто няма да го коментирам. Сигурен съм, че ако някой иска да се подложи на бавна и мъчителна смърт, трябва да гледа това предаване с продължителност 123 часа. Ще бъде първият световен случай на умрял от скука.

Добрите предавания се броят на пръстите на едната ръка на стругар. Господари на ефира е добро, ама тва е защото другите са ужасни хаха :), и на Вучков предаването е забавно, но поради факта, че е изключително глупаво и безсмислено.

Спомням си преди Interactive по ММ с Роро беше много добро музикално предаване, както и Део водеше едно по канала пак свързано с музика, но многооо отдавна sad.gif

Сблъсък преди ставаше. Особено скечовете с Боби турбото, както и сблъсъкът "За или против марихуаната" е култов :)

Редактирано от lpa (преглед на промените)

Спортен Свят, Размяна на съпруги и едно, на което не се сещам името. Няколко човека ги събират, запознават се и всеки готви през определен ден през седмицата, като останалите му идват на гости в дома и после го оценяват въз основа на представянето. И така се определя един победител за седмицата

• Автор
Спортен Свят, Размяна на съпруги и едно, на което не се сещам името. Няколко човека ги събират, запознават се и всеки готви през определен ден през седмицата, като останалите му идват на гости в дома и после го оценяват въз основа на представянето. И така се определя един победител за седмицата

Перфектната вечеря :)

И аз го гледам доста честичко.

• 1 месец по-късно...

Горчиво ми е любимото предаване,не само че водещият е непринуден и забавен а и атмосферата е отпускаща.

Гледам има всякакви теми , за всякакви шоута и реалитита , пък за любимите ми "Комици" нинищо не споделяте.

Кажете по някоя дума за шоуто.

http://www.zazz.bg/play:24dafaf7

Обичам ги-ама като се засичат със "Забранена любов"

sad.gif

Замундата ги качваше-сега вече не

Да имаш на идея къде се качват новите

:clap:

„Стани Богат” се завръща в ефира на Нова телевизия.

През януари играта „Стани Богат” ще се завърне за осма поредна година в ефира на Нова Телевизия, съобщиха от пресслужбата на тв канала. Успешният телевизионен формат, излъчван в над 70 държави по света ще продължи да радва българските зрители всека делнична вечер от 20:00 часа по Нова телевизия.

Голямата награда ще бъде 200 000 лв., но този път играчът ще трябва да отговори вярно последователно само на 12 въпроса, вместо 15, както до сега. По този начин се увеличава възможността за спечелването на най-голямата сума.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.