Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изберете си век

Featured Replies

Аз искам да се върна в САЩ, малко преди първата индустриална революция, че да продам някоя друга парна машина. Пък що да не и двигател с вътрешно горене. Или някоя тетрис игра на президента. Мале за какви мангизи става въпрооос...

• Отговори 76
  • Прегледи 8,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Употреба на наркотици ли пропагандирате?? Тея четки с размените на плюсчета и публично афиширане на споделени интереси в употребата на забранени от закона медикаменти хич не ми се нравят. Употре

• Ще караме на LSD в някой апартамент в Куинс, редон с Тимъти Лиъри Е за т'ва те обичам...все мислим еднакво

• Мхм, мхм... Уиски, дрога, Ню Орлеанс (през лятото), джаз, сред любимите умове и много неангажиращ и развратен секс.... Всеки с вкуса си, а стрелците - с еднакви Не сме откачили, ти с

Всеки търси изгода..

• 1 месец по-късно...

14ти век,Франция.

Искам да се върна в годините когато са строели Египетските пирамиди и да им наблюдавам строежа.

Искам да се върна в годините когато са строели Египетските пирамиди и да им наблюдавам строежа.

А, само ще наблюдаваш. А ако ти датат някоя КАНАРА да поносиш малко към върха?. Как тъй само ще гледаш. Освен ако не се върнеш там като надзирател и да се разхождаш с ръце на гърба.

Аз все още чакам да ходя при цар Калоян. sad.gif

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

Искам да бъда в 12- 13 век, при рицарите тамплиери.... , те са били на всякъде по света.

А, само ще наблюдаваш. А ако ти датат някоя КАНАРА да поносиш малко към върха?. Как тъй само ще гледаш. Освен ако не се върнеш там като надзирател и да се разхождаш с ръце на гърба.

Аз отивам там като пътешественик във времето, а не като нямой човек от онова време.

Ами много искам да се върна в т.нар. близко минало или времето на родителите ми.Много ми харесва това че всичко им е било забранено и това да правиш някакви обикновени сега неща си е било необичайно.Живота е бил доста по-спокоен и по мои наблюдения много по-истински и хората са били по-добронамерени от сега :)

• 1 месец по-късно...
  • Автор

може да се върнем по времето на хитлер и да му дадем едно PC :friends1: и да гледаме кво става ohmy.gif

Не мога да си избера само един век.Всяка епоха е адски интересна о като историк изобщо не мог ада ги разгранича на по-малко и повече значими.

Бих се върнала както в ранното средновековие така и по времето на първата световна война...

• 2 седмици по-късно...

ако можех да се върна щях да се извиня на най добрия си приятел преди 2 години

Искам да живея в Средновековието.

Била съм принцеса в предишния си живот :)

И тук сега ми е гадно-ни принцове,ни прислужници sad.gif

Да не говорим че ми липсват баловете с онези бухнали рокли :wors:

Искам да се върна във времето на златния век на Арабския Халифат,когато са царували халифите от Хиляда и една нощ. Да бъда войн на правдата,да пътувам по цял свят из целия халифат ,Европа, Азия,Африка. Да бъда арабски самурай,човек на честа ,защитаващ онеправданите,бедните и слабите.

Редактирано от Morfey_A (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Аз бих искал да се върна около 6 века и да се наслаждавам на природата но не в България а в Америка :) С 1 дума искам да живея в 15 век. А вие в кой век искате да живеете cool.gif

В онзи, дето като удариш жената по главата с бухалка, тя се влюбва в теб и заживявате щастливо biggrin.gif

В онзи, дето като удариш жената по главата с бухалка, тя се влюбва в теб и заживявате щастливо biggrin.gif

Защо, ти да нямаш проблеми с жените?

Ми как няма да се влюби в теб?! Ти като удариш някого по главата с бухалка, ангелите му напълно отлитат. Виж, да успееш да я накараш да се влюби в теб, когато акъла й е на мястото си - ето това ще е постижение. Все пак, има толкова жени, които се влюбват в какви ли не типове - тъй че не се безпокой и ти имаш шанс. Шегичка - почти.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Защо, ти да нямаш проблеми с жените?

Ахам..голям ми е проблема с жените..като ме видят, бягат от мене sad.giflaugh.gif

Ми как няма да се влюби в теб?! Ти като удариш някого по главата с бухалка, ангелите му напълно отлитат. Виж, да успееш да я накараш да се влюби в теб, когато акъла й е на мястото си - ето това ще е постижение.

Верно? biggrin.gif

Все пак, има толкова жени, които се влюбват в какви ли не типове - тъй че не се безпокой и ти имаш шанс.

Баси, бях се отчаял..добре, че все пак има надежда. ;)

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

искам да нося от онези огромните рокли и да се пазя от слънцето с чадърче biggrin.gif тфа не го знам в кой век е biggrin.gif

А ти знаеш ли колко са тежки тези рокли? И както днес е модерно да събираш тен на плажа или в солариум, а най-често и двете, по това време жените със сигурност не са се пекли на плажа. Те са се изпотявали, но са стояли с дебелите си и тежки рокли, със стегнати корсети, които им спират дишането и затова са припадали.

Иначе е хубаво, че си романтично настроена.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

еее баси уби ми сякво желание biggrin.gif ...ама аз все пак искам да пробвам не изглежда толкова зле щом са се справяли ;)

49-ти, та като се върна да стана известен ясновидец и да заживея щастливо.

Средновековието. Ролята на дива селянка би ми подхождала много добре. Малко парцалки, сух хлебец, глава лучец, може и едно-две люти чушлета за руменина на бузките, вместо грим. Да се разберем - без някой див смръдлив господар да ме бушонира, нищо че синьото ми ходи. Какво още - един млад мускулест и много хубав в личице момък да чете приказки на дечурлигата, опс - да разказва, да разказва. laugh.gif Китна градинка с маргаритки и теменужки отпред, отзад малко сено, че обичам да боцка, една река и планина и съм на 6 +. Какво ще кажете, а? Нещо да пропускам?

49-ти, та като се върна да стана известен ясновидец и да заживея щастливо.

ми аз и аз така, ама не точно, ще се върна към средновековието и ще открия всички работи с които оравим днес biggrin.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.