Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой ми е ровил в профила ? И защо ?

Featured Replies

Отваряш си профила и аааа ohmy.gif ! Някой непознат го е разглеждал ! Почваш да си мислиш " Защо , за какво и т.н и т.н "

На всеки се е случвало . Какво си мислите тогава . Споделете ?

аз ти ровя в профила , щот си готин и щото съм клюкарка, предполагам си ми видял снимката. ;)

• Отговори 193
  • Прегледи 14,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• като можеш, вземи накажи тоя капут, който ми цъка минусите, че за два дни от +26 станах -2. мога да ти дам четири от никовете му даже. подвизава се като fuckoff, raketata2, net3.0, aw4 и т.н.

• Идвайки тук почти не бях писала във форуми и постоянно щъках от профил в профил от чисто любопитство .Струваше ми се най-естественото нещо на света.Прочитах нечий коментар ,ако ми направи някакво впе

• ! ! ! П Р О М О Ц И Я ! ! ! Само днес всеки 5-ти посетител на профила ми получава подарък - кофичка кисело мляко.

За да разберете в какъв ужас и див страх изпадат някой от потребителите, когато видят, че някой им е гледал профила, просто погледнете последните два коментара от моя профил. biggrin.gif Малка поправка - вторият и третият коментар, защото един много интересен човек току що добави още един!

За разлика от тях на мен ми е все едно дали някой ще ми гледа профила, постовете или темите. Никога не проверявам кои хора са ме посетили, защото това е без никакво значение за мен. Профилите са за това - за да се гледат. На който не му харесва - да не пише нищо и да не се включва във форуми. Във всички форуми има профили, в които посетителите могат да видят постовете и темите на всеки потребител.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Който не ми погледне профила, да не му стане па...та 5 дена biggrin.gif

10 пъти ти го погледнах biggrin.gif

Аз пък се задържах 10 минути в профила ти :)

Аз пък се задържах 10 минути в профила ти :)

Така, така... Да знам за к'во плащам :)

Брей, то трябвало да се действа драстично, за да се привлече мъжкото внимание. Сега пък ще се надуя като балон :)

Брей, то трябвало да се действа драстично, за да се привлече мъжкото внимание. Сега пък ще се надуя като балон :)

Ма така си е, то съвременните мъже (особено младите) са малко глезени....

Ма така си е, то съвременните мъже (особено младите) са малко глезени....

На мен ли обясняваш, отглеждам си го един такъв вкъщи. Ама не казвай на другите! :headphones:

Тая вечер ще спя в твоя профил. laugh.gif

тука с тези наблюдения на профила се усещат разни игрички които не бих нарекла неприятни....

Еееееее, живо изнудване си е тва, да няма няква класация за най-много прегледани профили?

Еееееее, живо изнудване си е тва, да няма няква класация за най-много прегледани профили?

мисла, че съм без конкуренция по този параграф :clap:

мисла, че съм без конкуренция по този параграф ;)

Това е щото си най-известното магаре в нет пространството. biggrin.gif

има толкова мнoго фенки biggrin.gif

Ти си тотално изперкала ! Върви се прегледай при специалист и стига си ми се обяснявала на ЛС, или поне като пишеш не блокирай !

Ти си тотално изперкала ! Върви се прегледай при специалист и стига си ми се обяснявала на ЛС, или поне като пишеш не блокирай !

За пръв път виждам Кен да излезе от рамките на добрия тон.. :ph34r:

Редактирано от Madonna (преглед на промените)

За пръв път виждам Кен да излезе от добрия тон.. :ph34r:

Че то това му е стандартния тон...

Нямам такова впечатление

Понякога сякаш малко се кара в някои теми, несъзнателно предполагам....

По темата- често си съставям мнение по постовете на потребителите. Ровичкам яко. От тука пишещите всички съм ви минала по няколко пъти.

Не по темата- кофти е да "неможеш да върнеш жестта".

По темата- често си съставям мнение по постовете на потребителите. Ровичкам яко. От тука пишещите всички съм ви минала по няколко пъти.

Ооо, минала си ни. А аз да не си спомням.

А по темата - аз даже не обръщам много внимание кой ми е гледай профила :angry:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.