Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой ми е ровил в профила ? И защо ?

Featured Replies

Отваряш си профила и аааа ohmy.gif ! Някой непознат го е разглеждал ! Почваш да си мислиш " Защо , за какво и т.н и т.н "

На всеки се е случвало . Какво си мислите тогава . Споделете ?

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

• Отговори 193
  • Прегледи 14,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• като можеш, вземи накажи тоя капут, който ми цъка минусите, че за два дни от +26 станах -2. мога да ти дам четири от никовете му даже. подвизава се като fuckoff, raketata2, net3.0, aw4 и т.н.

• Идвайки тук почти не бях писала във форуми и постоянно щъках от профил в профил от чисто любопитство .Струваше ми се най-естественото нещо на света.Прочитах нечий коментар ,ако ми направи някакво впе

• ! ! ! П Р О М О Ц И Я ! ! ! Само днес всеки 5-ти посетител на профила ми получава подарък - кофичка кисело мляко.

Не знам , кой кога и защо, ама са ми преглеждали профила вече 45 548 пъти и.....не знам дали има друг във целия форум с толкова прегледи на профила....

Не знам , кой кога и защо, ама са ми преглеждали профила вече 45 548 пъти и.....не знам дали има друг във целия форум с толкова прегледи на профила....

Тц-тц-тц "време за реклама" :eek:

infinity1305 ти е по петите с нейните 35 714

• Автор

45 548 ... ohmy.gif ... недостижим си Док. № 1 аз с мойте 7 442 каде отивам ...

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Егати, не мога да ви гоня с моите скромни 13 640* прегледа на профилаbeee.gif

Иначе нищо не си мисля особено. Ако е познат се радвам, че се е присетил да хвърли едно око, ако е непознат, почти никога не поглеждам кой точно е бил любопитния потребител.

Егати, не мога да ви гоня с моите скромни 13 640* прегледа на профилаbeee.gif

Иначе нищо не си мисля особено. Ако е познат се радвам, че се е присетил да хвърли едно око, ако е непознат, почти никога не поглеждам кой точно е бил любопитния потребител.

И аз стъм като тебе - 12 281* - ще има да им дишаме прахта на шампионите ;)

Иначе понякога ми е любопитно, имала съм и моменти когато съм се изумявала от хората, посетили профила ми.

Преди година, годиша и нещо гледам kal ми беше гледал профила, та тогава наистина ми стана любопитно :eek:

отдавна не съм те преглеждала аз тебе.............. Време е за профилактичен преглед! :blow out candles:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

По-интересно е ти колко прегледа си направил. На пациенти имам предвид.

Аз чак сега забелязах, че има такъв брояч. Мен почти никой не ма преглежда щото няма какво да намери. Който иска ма преглежда на живо.

Отваряш си профила и аааа ohmy.gif ! Някой непознат го е разглеждал ! Почваш да си мислиш " Защо , за какво и т.н и т.н "

На всеки се е случвало . Какво си мислите тогава . Споделете ?

Аз затова се скрих в храстите 20edce8fddb63b30af39086be4fea93f.gif, че като изскоча за преглед да не ви стресирам.98ad7b855354f5ef26cca121ab570cf0.gif хахаха

По-интересно е ти колко прегледа си направил. На пациенти имам предвид.

Аз чак сега забелязах, че има такъв брояч. Мен почти никой не ма преглежда щото няма какво да намери. Който иска ма преглежда на живо.

за днес си прегледан :P

Това е, щото си спамърче... :)

Повечето сигурно се интересуват аджеба тва Хайдук Пикасо мъж ли е жена ли е що ли е

:)

Пък който пита на ЛС обяснявам културно че така се казваше котарака ми-светла му памет и мир на козинката му

biggrin.gif

Аз съм от най-скромните 209 :)

последно моя профил го погледна inet и даже ми написа два реда на ЛС ;)

стана ми готино, въпреки че съм нова някой ме е забелязал :P

Готино е поне да имаш обща представа с кой си пишеш...

Това е, щото си спамърче... :)

Не е верно, просто е луд и хората искат да видят истинска откачалка. :)

ооу, тихо малко 524 :) , представете си ако сайта наподобяваше едни други сайтчета където 12-годишни пишлемета ( biggrin.gif ) се молят на другите потребители да им прегледат профила, ми той док, щеше да ни разкатае фамилията на всички обикновени потрбители....

Аз имам само 5 142, но не ме интересува защо са ми ровили...

А иначе съм получавал ЛС-та с питания, защо съм гледал нечий профил. biggrin.gif

А, Док..я кажи ти по колко пъти на ден си го преглеждаш biggrin.gif

Точно този въпрос ми зададе в лични съобщения един потребител, който видял, че един ден, представете си, му влизам в профила два пъти. Да успокоя притеснените, които са забелязали, че за един някой им е влизал в профила два пъти - аз преди бях новак, пък и паметта ми е къса, влизах в профилите по няколко пъти на ден, за да видя кой е мъж, кой жена, кой на колко години е. Ама сега вече не влизам, защото ви опознах. Тъй че, можете да сте спокойни. Едва ли ще се случи скоро да вляза в профила на някого два пъти за един ден. Ако случайно стане, не се притеснявайте - а може би сте се почувствали поласкани! :yanim:

Ами защо никой не казва, на кого е гледал профила, по колко пъти, и защо.

А, Док..я кажи ти по колко пъти на ден си го преглеждаш biggrin.gif

Е този въпрос е за друга тема-ама да питам и тук

Та ако си отваряш профила брояча отчита ли влизане

Няма да казвам името на една потребителка-имам чувството че сама си щрака за брой влизания

biggrin.gif

Ако тук не ми отговори никой,ще питам и в темата за Калдата

Любопитен Стрелец-няма оттърване от мене

:inlove1:

Та ако си отваряш профила брояча отчита ли влизане

Отговора е кратък и прост - да.

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.