Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Жените повече с компютъра, отколкото със съпруга

Featured Replies

...лятото стисках зъби, но издържах цели три седмици без да се докосвам до компютър...

:P нечовешко постижение. Завиждам ти!

Мъжете също прекарваме доста време пред компютъра. Даже съм замислил в скоро време да взема на половинката още един, за да ме остави на мира да си спамя. Че сега както нямаме телевизор и само досажда - гаушканици, целувки, внимание.. дрън-дрън. Та така че нека си прекаврвате много време пред компютъра, лошо няма. Само дето се сгърчвате пред тия гнусни лаптопи, а и ви тежат докато ги разнасяте и още повече се сгърчвате.

• Отговори 52
  • Прегледи 4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор
Само дето се сгърчвате пред тия гнусни лаптопи, а и ви тежат докато ги разнасяте и още повече се сгърчвате.

Лаптопчето си има хиляди преимущества...аз много обичам да го слагам на коленете си вечер и да си пускам филмче в леглото..дразни ме само вградената мишка,затова не я ползвам..

Лаптопчето си има хиляди преимущества...аз много обичам да го слагам на коленете си вечер и да си пускам филмче в леглото..дразни ме само вградената мишка,затова не я ползвам..

Те това е основното преимущество. Иначе където и да отида има настолно РС, а работата на него е доста по-удобна. Иначе има си лаптопи с доста приятни вградени мишки, а и то за един филм не си струва да се занимаваш с външна.

Така си е,дори на по-малко от 2 понякога :P

Е,мъжете поне трябва да са доволни,че жените им не харчат луди пари по бутици и молове,а си стоят кротко пред компютрите.Икономия отвсякъде си е.. :P

Не бих казал....това е много неприятен стадий....сещаш се.

Айде, айде, те нали мъжете понеже въобще не стоят biggrin.gif

Има хора, които толкова се вманиачават по това да висят пред компютрите си и да се ровят в интернет, че чак стават жалки, започват да живеят един виртуален живот, създават си една фалшива реалност..

Лично според мен, в компютрите и интернет няма нищо лошо, стига да не се прекалява с тях, да не започнат да влияят в отношенията между близки хора, да се превърнат в начин на живот и т.н. Всичко, в прекомерено големи количества става вредно!

Редактирано от productxaxa (преглед на промените)

Измислили компютъра мъжете за да се отърват от жените и да си гледат мача на спокойствие, а за жените.... той док каза(че и показа) измислили са си го :rolleyes:

Това си Е начин на живот. Кое му е лошото? Въпрос на избор.

Аз под начин на живот не разбирам това да е част от професията на даден човек. За мен е неприемливо някой да е толкова вманиачен в компютъра си, че да не желае да прави нищо друго и живота му да се върти около него! Еми жалко е! Да, въпрос на избор е, а тук е въпрос на мнение и това е моето мнение! Аз все още си предпочитам реалността- такава, каквато е!

Аз под начин на живот не разбирам това да е част от професията на даден човек. За мен е неприемливо някой да е толкова вманиачен в компютъра си, че да не желае да прави нищо друго и живота му да се върти около него! Еми жалко е! Да, въпрос на избор е, а тук е въпрос на мнение и това е моето мнение! Аз все още си предпочитам реалността- такава, каквато е!

Хубаво мнение, харесва ми! И аз мисля същото, пък който иска да стои цял живот да се вторачва в компютъра и да живее виртуален свят: с игри, с сайтове и каквото ще да е там...

Аз ще си живея реално...А след 23 часа започва реалния ми живот :P Лека вечер!

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Ами ако живота ти носи много повече разочарования отколкото радост? Бягството от реалността има много измерения, не само компютрите. Най важното е човек да е щастлив. Ако реалността те подтиска и те прави парцал защо да не избягаш от нея? Идеята че трябва да се бориш с проблемите ще ги пребориш е подвеждаща. Ами ако проблемите които имаш са принципно нерешими?

• Автор
Ами ако живота ти носи много повече разочарования отколкото радост? Бягството от реалността има много измерения, не само компютрите. Най важното е човек да е щастлив. Ако реалността те подтиска и те прави парцал защо да не избягаш от нея? Идеята че трябва да се бориш с проблемите ще ги пребориш е подвеждаща. Ами ако проблемите които имаш са принципно нерешими?

Съгласна съм

Хубаво мнение, харесва ми! И аз мисля същото, пък който иска да стои цял живот да се вторачва в компютъра и да живее виртуален свят: с игри, с сайтове и каквото ще да е там...

Аз ще си живея реално...А след 23 часа започва реалния ми живот :speak: Лека вечер!

Ами някои предпочитат да киснат по дискотеки, други предпочитат да гледат телевизия, трети предпочитат да стоят пред компютъра. Това не означава, че не е реален живота им. Напротив - в интернет придобиват много повече информация за ставащото около тях, отколкото всеки ден да се мъкнат с едни и същи хора по шумни заведения, където не могат и една приказка да си кажат (т.е. могат, но няма да я чуят). Плюс това обществото в интернет като цяло е с по-висок коеф. на интелигентност от обществото в чалгатечниците и кръчмите. Голямото предимство на интернет е, че ти предоставя целия свят на тепсия. Не е нужно стоенето пред компютъра да е бягство от реалността, или виртуален свят. Може да е просто средство за разпускане в среда на интелигентни и интересни хора. На мен лично ми действа много релаксиращо да си сложа слушалките, да си пусна нек'ъв минимал, или английски дръм енд бейс за през нощта и да си чета разни статии и научни материали. Така отделям време на себе си, научавам нещо ново и даже оставам насаме с мислите си. Хмммм... къде ти ще го сравнявам с поркане на алкохол в някое адски задимено място с група олигофрени и дебили.

Редактирано от ivanvazovv (преглед на промените)

започват да живеят един виртуален живот, създават си една фалшива реалност..

Съгласна съм на сто процента с твоето мнение. А и се "опарих" вече от една "виртуална" реалност. Нямам предвид и-нет влюбване, което е най-често срещаното оплакване, а създаването на една общност, с присъщите интриги, клюки, удари под и над кръста... съдилища, присъди, обиди, победители и победени... и равносметката на всички участници в общи линии е, че нещо хубаво замислено, се изроди в най-обикновен тъп и скучен сценарий, който все по-малко хора искат да гледат. sad.gif

Разбира се, че Интернет е едно прекрасно постижение, касаещо бързата ни комуникация един с друг, разшираващо хоризонтите, но... наистина не бива да заменяме гушкането до близкия, с интернет-гушкане.

Има огромна разлика!

Ами ше намериш решение, на нерешимите проблеми едно по едно! Не може всичко наведнъж да решиш! :)

Ами някои предпочитат да киснат по дискотеки, други предпочитат да гледат телевизия, трети предпочитат да стоят пред компютъра. Това не означава, че не е реален живота им. Напротив - в интернет придобиват много повече информация за ставащото около тях, отколкото всеки ден да се мъкнат с едни и същи хора по шумни заведения, където не могат и една приказка да си кажат (т.е. могат, но няма да я чуят). Плюс това обществото в интернет като цяло е с по-висок коеф. на интелигентност от обществото в чалгатечниците и кръчмите. Голямото предимство на интернет е, че ти предоставя целия свят на тепсия. Не е нужно стоенето пред компютъра да е бягство от реалността, или виртуален свят. Може да е просто средство за разпускане в среда на интелигентни и интересни хора. На мен лично ми действа много релаксиращо да си сложа слушалките, да си пусна нек'ъв минимал, или английски дръм енд бейс за през нощта и да си чета разни статии и научни материали. Така отделям време на себе си, научавам нещо ново и даже оставам насаме с мислите си. Хмммм... къде ти ще го сравнявам с поркане на алкохол в някое адски задимено място с група олигофрени и дебили.

Не бих казала, че тук няма чалгатечни потребители! И това, че някой пие не значи, че човека е прост!

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1550522887 Ето, и статия по въпроса!

За бягството от реалността, да ти кажа не е много хубаво това, да се случва непрекъснато, то от това бягство от реалността някой се вживяват на какви ли не и убиват хора примерно!!!Всяко нещо с мярка е добро, баланс е нужен!

10 Х

;)

Аз съм същата като теб

Срещам се с приятели,но не ме свърта много и бързам да се изнеса-само къркане и кой кво правил,кой кого е**л и т.н.

Предпочитам да си играя с писанката или да си пиша с умни хора в нета

Да си търся инфо за кръстословиците

Плюс това мразя да стоя без работа,още по-малко да се заривам в простащина и тъпизъм

biggrin.gif

нещата отиват на зле за мъжете, жените са все повече с жени в леглото, а както се оказва предпочитат компанията на компютъра извън леглото

нещата отиват на зле за мъжете, жените са все повече с жени в леглото, а както се оказва предпочитат компанията на компютъра извън леглото

Е аз не съм обърнала резбата

И зависи кой ти е в леглото-ако е някой заспал там да си стои

:P

О това е решение за мен . От утре и плащам на моята едни курсове по елементарна компютарна грамотност и си решавам проблема от сорта. "къде си , с кои си , кога ще се прибираш, пари ми трябват искам да излизам писна ми да стоя в къщи"

10 Х

:yanim:

Аз съм същата като теб

Срещам се с приятели,но не ме свърта много и бързам да се изнеса-само къркане и кой кво правил,кой кого е**л и т.н.

Предпочитам да си играя с писанката или да си пиша с умни хора в нета

Да си търся инфо за кръстословиците

Плюс това мразя да стоя без работа,още по-малко да се заривам в простащина и тъпизъм

biggrin.gif

много правилно :clap::clap:

Редактирано от valio86 (преглед на промените)

Поне мога да дръпна шалтера на компютъра. Мъжа да накараш да млъкне, е по-трудно ;)

Не знам за жените ,но мъжете повече стоят с компютъра и телевизора ,отколкото със съпругата си.Той като не й обръща внимание тя какво да прави.

Не знам за жените ,но мъжете повече стоят с компютъра и телевизора ,отколкото със съпругата си.Той като не й обръща внимание тя какво да прави.

Как какво да правят ?! ;) Има мъже които предпочитат жените :P

• Автор

Ми как какво бе минкова?Да легне да се наспи..все е нещо..пред нищото...може пък да сънува хубави неща,знае ли човек

Е да. Тя моята точно това прави. Без значение дали съм на компютъра, или умирам за секс. Само спи.

хахаха

Амче събуди я бе пич.

Лекичко.

И нежно.

пп. Ама махни преди това всички предмети в близост до нея, за да не може да те замерва баси.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.