Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Жените повече с компютъра, отколкото със съпруга

Featured Replies

Жените са с компютъра по 9,6 часа на ден и едва 3,6 часа с партньора си

women-computer.jpg

Американките прекарват почти три пъти повече време със служебния си компютър, отколкото с мъжа си, предаде АФП, позовавайки се на изследване на института "Харис интерактив".

Жените са с компютъра по 9,6 часа на ден и едва 3,6 часа с партньора си. Четири от 10 американки посвещават повече време на компютъра, отколкото на семейството си.

Въпреки това едва 20 процента от жените биха искали да са повече време с мъжа си, отколкото с компютъра.

Компютърът заема по-голямо място в живота на дамите от обикалянето на магазините и забавленията.

80 процента от американките прекарват повече време седнали пред неговия екран, вместо да се движат.

Данните съответстват на тези от националната статистика. Според нея американците работят средно 8,2 часа на ден.

Другата голяма част от времето им е посветена на съня - 7,6 часа на ден. Анкетата е обхванала 2600 жени. Тя е направена по интернет.

Източник

• Отговори 52
  • Прегледи 4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

:)

Ето за това хората измислят и USB-джаджи които да са в помощ на жените - като този вибратор, например :

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=382216

Жените са с компютъра по 9,6 часа на ден и едва 3,6 часа с партньора си

Когато съм до 22ч или съм нощна смяна, дори не се засичаме...и наистина в такъв случай съм повече с компютъра си

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

Да.напоследък е така... :)

Оф, колко е грозна истината, боже biggrin.gif

Първо-как може да напишеш "боже" с малка буква :) :)

Такъв е жиеотът, такива са ни работите (поне моята), че наистина ни остава малко време за половинката. Но аз пък много харесвам такова работно време, защото, когато храта работят, аз почиввам и обратното. Има време да се свършат много неща. Но престоят пред компютъра освен, че е наложителен, става и форма на развлечение...

Първо-как може да напишеш "боже" с малка буква :) :)

Такъв е жиеотът....

Не ма яж за грешките, че виж който бърза, кво прави :speak:

Пък иначе, не са ни виновни и само работодателите...Аз и в къщи да съм, пак спамя biggrin.gif

Май по скоро си е избор това :P

Избор е, Шефче :)

и за съжаление... неправилен избор

побиват ме тръпки от тази сравнително нова зависимост... като гледам по форумите... има хора денонощно постващи sad.gif

лятото стисках зъби, но издържах цели три седмици без да се докосвам до компютър, но... сега отново... всяка незаета секунда... и съм някъде из Нет-а.

горчиво признание, мдам...

затова онзи "паметник"(компютър) у дома е все още без Интернет... за да не си затворя и останалите осем часа от денонощието

Мдам, раздвояват се между компютъра и телевизора. После се оплакват че не им обръщаме внимание и сме били груби. Да не говорим за етапа в който си пишеш с мацето по Скайп, а тя е на 2 метра от теб...

Жените пак са китка. Я се замислете, мъжете колко време изкарват пред компютъра и колко време отделят за семейството :)

Избор е, Шефче :P

и за съжаление... неправилен избор

побиват ме тръпки от тази сравнително нова зависимост... като гледам по форумите... има хора денонощно постващи sad.gif

лятото стисках зъби, но издържах цели три седмици без да се докосвам до компютър, но... сега отново... всяка незаета секунда... и съм някъде из Нет-а.

горчиво признание, мдам...

затова онзи "паметник"(компютър) у дома е все още без Интернет... за да не си затворя и останалите осем часа от денонощието

Оф, да ти кажа, че като прочетох статията и аз настръхнах, ама като се замислих така е...ПСИлютно вярно е, за съжаление. Аз съм принудена да вися пред компютъра, докато съм на работа. През тези осем часа - нямам избор. А и когато спамиш из интернет, времето минава по-бързо. Уви, в къщи обаче...никой не ме е вързал за компа, а аз и там все си отделям по-малко време за нета. УтасТ ! Положението е трагично... :P

Хм, когато работата на човек е свързана с компютър няма как да стане иначе. Тук въпросът е, че хората все повече не желаят да комуникират лице в лица, а предпочитат технологиите.

Проблемът се решава по следния начин - по един компютър за всеки член от семейството. Вечер си заформяте една семейна мрежичка в хола. Така и вълкът си, и агнето цяло. Ние тъй правим... хахаха

Само ще допълня нещо....

Според проведено изследване, обикновения интернет-зависим човек е 30-годишен бял мъж, стоящ в Интернет над 30 часа седмично. При това той се занимава там с несъществени неща - чат, форуми, блогове, проверка на пощата и естествено сайтове с "клубно съдържание".

Да не се бъркат нещата, не за друго. :P

Да не говорим за етапа в който си пишеш с мацето по Скайп, а тя е на 2 метра от теб...

Това пък е толкова грозно и обидно-нямам думи

sad.gif

Разни женени като зачатят по скайпа или по кюто-викам къде е жена ти бре

Отговора е един и същ-ми тука до мене,гледа телевизия на дивана и тем подобни

стават интересни неща в Нета :question:

До утре...

:hush:

навремето излових моя колега, който пишеше с женски ник в един форум и му честитих РД с тема... няма да повярвате колко умно гледаше :blink:

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Ето това е! Не мрънка,не хърка,не ползва джобни.И някой лев вади.Нация техническа. :question:

• Автор
Мдам, раздвояват се между компютъра и телевизора. После се оплакват че не им обръщаме внимание и сме били груби. Да не говорим за етапа в който си пишеш с мацето по Скайп, а тя е на 2 метра от теб...

Така си е,дори на по-малко от 2 понякога :)

Е,мъжете поне трябва да са доволни,че жените им не харчат луди пари по бутици и молове,а си стоят кротко пред компютрите.Икономия отвсякъде си е.. :P

Абе, не че нещо, ама мъжете не прекарват ли и те доста време пред компютрите си? То това е еежедневието на почти всички. Защо само жените да го правят?!?

Жените пак са китка. Я се замислете, мъжете колко време изкарват пред компютъра и колко време отделят за семейството :lol6:

Замислих се! И отговора какъв е според теб? :lol6:

Абе, не че нещо, ама мъжете не прекарват ли и те доста време пред компютрите си? То това е еежедневието на почти всички. Защо само жените да го правят?!?

Ха biggrin.gif

Що не си помисли за това, преди да пуснеш статията ? Някъде да виждаш нещо писано за мъжете ? И така си е, защото ние ходим на работа, блъскаме по цял ден, вечер се приберем, вземем децата от градината, училище,пазаруваме, връщаме се в къщи, мием чиниите, готвим, слагаме вечерята, след това къпем децата, слагаме ги да спят....

А през това време жените се забавляват с

0000000777.jpg

снимката е взета от тук

Ха biggrin.gif

Що не си помисли за това, преди да пуснеш статията ? Някъде да виждаш нещо писано за мъжете ? И така си е, защото ние ходим на работа, блъскаме по цял ден, вечер се приберем, вземем децата от градината, училище,пазаруваме, връщаме се в къщи, мием чиниите, готвим, слагаме вечерята, след това къпем децата, слагаме ги да спят....

А през това време жените се забавляват с

Ти май ще ядеш бой в скоро време ми се струва laugh.gif

Първо- погледни, че не аз съм пускала статията cool.gif

Второ- точно пък ти да ми разправяш за работа, нали те видяхме няколко човека от форума как работиш. Ще цитирам:

"Не мога да изляза, щото си пуша цигарата, пиша си в кю и спамя във форума" Е, дай Боже всекиму такава работа :lol6:

Освен това, като изключим мъжете, работещи по строежите, май повечето също рабтят на компютрите си, а? Може да има още някое-друго изключение, ама да не издребняваме, пък и то ще важи и за жените. Така че не ми се обяснявай, а върви да "работиш" (то май сега и ти си пред компа, пък се оправдаваш...)

Така е! Даже някой мъже стоят повече и от жените пред компа, чак писва! Губят си времето и енергията за глупости и за жената не остава време! Нито се разговаря...абе тъпа история са това компютрите! :lol6: От няколко години имам компютър и ми е супер скучно да стоя в нета! :lol6: както и да е...

първо - наистина - не съм видял, за което се извинявам на теб и на Мадона :lol6:

второ - това, което изброяваш не е работата ми, ами начинът ми за почивка.Извадени от контекста си думите стават играчка, за манипулатори като теб....

трето - в момента съм си в къщи и си почивам.

В повечето офиси зад компютрите са жени.В повечето банки, държавни учреждения, данъчни, каси, Вик, магазини- навсякъде само жени се виждат , седнали пред компютрите си и пишат нещо......

Е, нееееееееее biggrin.gif

Док, онези в банките(по гишетата)... я ги питай имат ли Нет? т.е и да имат... то е само достъп до пощенските им кутии. В магазините... само в някои...

Няма мъже, няма жени. Зависимостта е отвратителна. И аз дълго време се залъгвах, че си почивам в Нет-а... или с цигарата... айде да не си кривим душите... че еднакво сме затънали sad.gif

Впрочем благодаря за линковете... че ме подсетиха за един сайт с много сладки писаници. Вчера се смях до припадък и колегите ми вече яко замислят да ме пращат на лечение cool.gif после аз ще им ходя на свиждане :P

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.