Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

трябва ли да сме истински когато обичаме?

Featured Replies

Трябва да бъдеш такъв, какъвто си,независимо дали обичаш,мразиш или си безразличен! cool.gif

• Отговори 61
  • Прегледи 11,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Тема пускаш Защо? Нали си си ги обЯснила-нещата Проблем не виждам-освен в теб,нищо лично Трябва да се научиш да Обичаш Трябва да се научиш да я пазиш и цениш-Любовта Аз назаем не с

• ами точно казах че не съм си ги обяснила, ама карай, а ако пречи темата може да предложим на админ да я затворят...Благодаря за стихотворението. И извинявай за правописа ама не говоря български от дес

По-глупав,по-тъп и лишен от смисъл въпрос не бях чувала

Божеее,слез си прибери вересиите

Напълно нормално е, когато някой е наранен от любим за него човек, да си задава въпроси, дори и те да са глупави! Не сме родени научени, няма писани правила за това как да се псравяш във всяка една ситуация! Всеки е преживявал трудни моменти и си е задавал кум въпроси (половината, от които глупави, но това не им дава отговорите!).

А и да не забравяме, че различните хора си имат различни виждание за нещата cool.gif

Мацка, нямам намерение да се променям защото той не ме е оценил но честно казано тази история толкова ме дестабилизира че си задавам един куп въпроси, а най лошото е че той мълчи като дете и не ми обеснява нищо което би ми помогнало да вървя напред.

Щом ти самата го определяш като дете- тогава какво очакваш от него? По това, което си написала, мисля, че ти много отдавна си си дала отговори на въпросите и терзанията си, но просто не искаш да ги приемеш! :-)

• Автор
Честно казано въпреки, че съм мъж не мога да разбера неговото поведение. Още повече, че е на така ваъзраст, в която вече трябва да е улегнал и да знае как се чувства отсрещната страна във всяка ситуация. Използвате ли чат клиенти - Skype, ICQ...? По телефон търсила ли си го? Ако не си, пробвай и тези варианти и ако категорично отказва да контактува с теб, направо му тегли една ***** и продължавай напред. Б@си, дори и да не иска да има нищо общо с теб, поне да има доблестта да ти го каже в очите! Сори, ама се ядосвам, че заради такива постъпки плюете всички мъже, а не всички са такива.

споко вазов, никога не слагам мъжете под общ знаменател. Не искам да пробвам варианти, последния път когато си тръгнах от тях каза че ще се чуем. Не го направи, пратих му смс останаха без отговор, до днес...ама по надолу ще разкажа края или началото на тази история..........

Аааа, значи той бил с две висши и готин бил и толкова много те уважавал че даже бил навит да спи до тебе цяла нощ, а па 11 дена по-късно те баламосвал че бил лудо влюбен.

Еееее, ама той човека си е нормален бе моме, гледал е да се пооблажи малко с нещо западно просто така за по-добро самочувствие. Да е горд пред самия себеси че той французойките как си иска така си ги сваля.

От начина по който те пренебрегва сега трябва да ти стане ясно че за него нищо не значиш. Значи спираш да се надяваш и си признаваш сама на себе си че не си поджодяща за него според неговите разбирания.

А относно това защо така гадно се държи сега, ами има си такиви хора и мъже и жени. Просто те са част от пеизажа, трябва само да се научиш да ги разпознаваш и да ги избягваш в бъдеще.

Но твоя проблем не е че оня се прави на простак сега като се покрива. Твоят проблем е че те е хванал вируса на сантименталната зависимост към неподходящ субект. И в аптеките няма лекарство за тоя вирус и изобщо ще страдаш до като се умориш и после ще ти мине по някое време.

Само не си вади от тоя случай заключения отностно другите hommes autour de toi че ще сбъркаш. Un (mec) de perdu - dix de retrouvés, нали така се казваше май.

п.п. да не си помислиш само че съм в бг, не съм.

tu sais ce n'est pas la question de perdre un mec, à 32 ans on est habitué de ne pas etre aimé à chaque fois....Исках просто да разбера какво става в главата му. Не мисля че е искал да ме вкара в леглото си щото си има жени за тази работа. Незнам какво точно се случи но не ме е баламосвал

Ще вляза в ролята на медиум/какъвто съм си явно по рождение/ и ще ти кажа че отговорА се намира в аватара ти.Ако и на него си оставила същото послание,не се учудвай е не иска да се занимава с теб..... cool.gif

какво ми е на аватара? любопитна съм. Сложих го защото е картинка на един любим мой автор на комикси Enki Bilal, не влагам смисъл в аватара просто ме кефи картинката, тя не е отражение на личността ми, затова доразвий това което искаш да ми кажеш интересува ме

Напълно нормално е, когато някой е наранен от любим за него човек, да си задава въпроси, дори и те да са глупави! Не сме родени научени, няма писани правила за това как да се псравяш във всяка една ситуация! Всеки е преживявал трудни моменти и си е задавал кум въпроси (половината, от които глупави, но това не им дава отговорите!).

А и да не забравяме, че различните хора си имат различни виждание за нещата cool.gif

благодаря за разбирането. Само да доуточня че не се жалвам тук а споделям. Гледам на нещата позитивно, не съжалявам, не се изживявам като прецакана, просто се уча от грешките си. Искам да кажа че когато се впускаш в едно начинание (любовна история или каквото и да е- поемаш риска да не успееш да си разочарован, но не поемаш ли рискове просто не живееш. така че по това отношение споко

Щом ти самата го определяш като дете- тогава какво очакваш от него? По това, което си написала, мисля, че ти много отдавна си си дала отговори на въпросите и терзанията си, но просто не искаш да ги приемеш! :-)

нямам отговори, но пък има развитие от днес. Той ме потърси, пита ме що му се сърдя и разни такива, цяла седмица му трябваше. Както и да е решихме в крайна сметка че живота не е аптека, не може да сложиш някой в определена категория, незнаем дали сме гаджета, дали сме приятели, обикновени любовници (хаха от разстояние- но важното е че продължаваме с контактите ни. Нещата като че ли се подреждат във всеобщия хаос...Харесва ми, така че ...радвайте се на живота.

Ако той трябва да бъде себе си бъди сигурна че в скоро време ще се свърши в леглото ...... Защото ги има такива ...Оправят една и без да кажат нищо "късате" и не не си мисля за тия секс маниаци от филмите и т.н :Plaugh.gif

Ей, тази част от написаното не можах да го разбера, би ли пояснил моля те! :)

ohmy.gifKaкво му е чудното? В една връзка има двама човека. Ако харесваме отсрещния и държим на него, ще искаме да знаем как се чувства той при дадена ситуация, какво мисли за нас, абе изобщо ще събираме достатъчно информация, за да знаем как да го накараме да се чувства добре в наше присъствие, като по този начин ще го задържим за по-дълго. Съответно той трябва да прави същото за нас, иначе се получава дисбаланс. Таа както има и мъже, които въобще не мислят за това, така има и жени, които не го правят. В днешно време истинските хора са малко, масата са егоисти, които не са склонни на компромиси и затова болшинството връзки са обречени на провал още от самото начало.

Цифра, цифра...ако в началото се виждате няколко пъти седмично и си комуникирате и по друг начин продължително време - след втора-трета седмица, което си е 10-15-та среща. Повече от три месеца не трябва да се изчаква, защото се получават неща, като настоящия случай с авторката на темата. Лично мнение, не ангажирам никой с него!

Добре разсъждаваш...друг е въпроса дали някой мъже изпълняват написаното от теб, дали за някой не са само думи без покритие, и не на последно място има и лъжци, някой от които доста печени в лъжите, но както знаем: На лъжата краката са къси! И рано или късно се разбира фалша, кофтито е като е късно. Когато стане късно, просто не можеш да вярваш на никой мъж, дори и на този който е искрен с теб!! Та така...сър!

Да, прав си истинските хора са малко, а ако ги има все се намират тарикати да ги прецакат с нещо!!! И после и исктинските стават малко или много предпазливи и до известна степен фалшиви от страх пак да не ги прецакат!!!

И всъщност за трите месеца съм съгласна с теб, така е ако всеки ден си с човека няма начин да не разбереш какъв е!

Егоизма е хубаво качество спасява ни от грешки! От друга страна, ако в една връзка си пълен егоист, връзката е обречена от самото начало!

като за моме от францата ще река следното:

Nous les mecs, on aime les nanas naturelles qui s'acceptent telles qu'elles sont en réalité.

Ce n'est pas la peine de chercher а tricher dans une relation amoureuse, sinon tu te fais avoir toi-mкme toute seule comme une grande.

А, аз ще помоля за превод? ;)

Когато обичта е взаимна-всичко,би трябвало да е истинско,без загадъчност! ;)

Да, и само ще добавя хубаво е да има и решителност, освен липсата на загадачност-която понякога е хубава, не за друго ами за да се разнообразява една връзка, а не да е монотонна и скучна!

Мацка, нямам намерение да се променям защото той не ме е оценил но честно казано тази история толкова ме дестабилизира че си задавам един куп въпроси, а най лошото е че той мълчи като дете и не ми обеснява нищо което би ми помогнало да вървя напред.

Не знам защо хората над 30 години търсят обяснение, защо нещо просто не върви! А защо не върви, ами те нещата се усещат! Всеки иска нещо от дадена връзка и ако не получи поне част от нещата които иска си тръгва, без обяснения! Не е нужно обяснение, аз така мисля може би защото още нямам и 30 години! Обаче, за мен това нещо наречено търсене на обяснение е излишно, все пак някой неща са до усещане!

Защо не вървят нещата- ами защото една от страните не иска връзката да продължи!

Дано си ме разбрала правилно, все пак си зрял човек поне в моите представи!

Лек ден!

аз лесно ще го хвана ама той е в бг а аз във фр...а на емайла който му пратих не отговоря

той е на 34 а аз на 32...никога ама никога не се е държал така досега с мен, в смисъл имала сам и по маловажни истории така наречените еднодневки ама дори те са ме зачитали и сме комуникирали, а той с две висшета пак не стига

Явно е ясно и за теб какво означават думите ти, просто приеми истината и продължи напред!!! Това е.

Възможно е той да не отдава такова значение на случилото се между вас, каквото ти ... а е възможно и тъкмо обратното, толкова да се е изплашил от възможността за нещо по-сериозно, че съвсем да се е покрил. Изчакай, дай си малко време, изясни си нещата сама за себе си - не се хвърляй в постоянни мисли и терзания защо не се обажда или не пише. И след това му се обади или му напиши простичко как се чувстваш, че си твърде объркана и не знаеш как да реагираш - няма страшно да си го признаеш ... И ако отново не постигнете комуникация - едва ли има смисъл, а ти междувременно ще си осъзнала, че животът продължава :)

Само да добавя към казаното от шанна- а не изключваш ли възможността, той да има семейство тук?

Честно казано въпреки, че съм мъж не мога да разбера неговото поведение. Още повече, че е на така ваъзраст, в която вече трябва да е улегнал и да знае как се чувства отсрещната страна във всяка ситуация. Използвате ли чат клиенти - Skype, ICQ...? По телефон търсила ли си го? Ако не си, пробвай и тези варианти и ако категорично отказва да контактува с теб, направо му тегли една ***** и продължавай напред. Б@си, дори и да не иска да има нищо общо с теб, поне да има доблестта да ти го каже в очите! Сори, ама се ядосвам, че заради такива постъпки плюете всички мъже, а не всички са такива.

Е, да но някой мъже- не знаят какво означава думичката доблест, за жалост! Иначе и аз съм на същото мнение като теб!!!Изненадана съм, приятно в случая! :)

И да, така е заради някой мъже страдат всички мъже! Това е самата истина!

нямам отговори, но пък има развитие от днес. Той ме потърси, пита ме що му се сърдя и разни такива, цяла седмица му трябваше. Както и да е решихме в крайна сметка че живота не е аптека, не може да сложиш някой в определена категория, незнаем дали сме гаджета, дали сме приятели, обикновени любовници (хаха от разстояние- но важното е че продължаваме с контактите ни. Нещата като че ли се подреждат във всеобщия хаос...Харесва ми, така че ...радвайте се на живота.

Интересно, до кога ли ще продължи самозаблудата!?

Не чакам отговор, надали ще получа такъв! Мразя илюзиите каквито и да са те, а лъжите още повече!...

• Автор

Angelsing,

защо да не търся обяснение? приемам нещата такива каквито са но що пък да не си ги обясня? като знам какво се е случило на мен това ми позволява да вървя напред, не мога да си кажа здраве да е.

Този мъж няма семейство в БГ поне у тях нямаше следи от женско или детско присъствие а и факта че аз или той ми звънеше по всяко време на денонощието мисля че нямаше друга връзка която би била притеснена от подобни нощни обаждания

Angelsing,

защо да не търся обяснение? приемам нещата такива каквито са но що пък да не си ги обясня? като знам какво се е случило на мен това ми позволява да вървя напред, не мога да си кажа здраве да е.

Този мъж няма семейство в БГ поне у тях нямаше следи от женско или детско присъствие а и факта че аз или той ми звънеше по всяко време на денонощието мисля че нямаше друга връзка която би била притеснена от подобни нощни обаждания

Аз съм го написала, ако нещо не върви може да бъде изяснено, а може и сама да усетиш нещата, а аз мисля, че си ги усетила! Достатъчно зрял и умен човек си!

Лека вечер!

Да, прав си истинските хора са малко, а ако ги има все се намират тарикати да ги прецакат с нещо!!! И после и исктинските стават малко или много предпазливи и до известна степен фалшиви от страх пак да не ги прецакат!!!

Зависи от човека. Прецаквали са ме и ме е боляло. Даже последният път още ми е пресен. Но каквото и да става няма да престана да бъда себе си.

Егоизма е хубаво качество спасява ни от грешки! От друга страна, ако в една връзка си пълен егоист, връзката е обречена от самото начало!

Хубаво в умерени количества. Егоистичните постъпки не ме карат да се чувствам добре. А във връзките просто няма място.

Да, и само ще добавя хубаво е да има и решителност, освен липсата на загадачност-която понякога е хубава, не за друго ами за да се разнообразява една връзка, а не да е монотонна и скучна!

Мммммм много обичам леки и ефирни дрешки, които само загатват разни там форми, без да показват нищо конкретно :rolleyes:

Е, да но някой мъже- не знаят какво означава думичката доблест, за жалост! Иначе и аз съм на същото мнение като теб!!!Изненадана съм, приятно в случая! :P

И да, така е заради някой мъже страдат всички мъже! Това е самата истина!

Пфффф все едно жените не са така :) По същия начин вас ви оприличават на кучки, курви и т.н. А сигурно има две-три свестни между вас :P

• Автор
Аз съм го написала, ако нещо не върви може да бъде изяснено, а може и сама да усетиш нещата, а аз мисля, че си ги усетила! Достатъчно зрял и умен човек си!

Лека вечер!

за усещането си права, много права...за акъл и зрялост май скоро няма да ме сполетят хахаха, лека и на теб

Зависи от човека. Прецаквали са ме и ме е боляло. Даже последният път още ми е пресен. Но каквото и да става няма да престана да бъда себе си.

Хубаво в умерени количества. Егоистичните постъпки не ме карат да се чувствам добре. А във връзките просто няма място.

Мммммм много обичам леки и ефирни дрешки, които само загатват разни там форми, без да показват нищо конкретно :speak:

Пфффф все едно жените не са така :baby: По същия начин вас ви оприличават на кучки, курви и т.н. А сигурно има две-три свестни между вас :)

Чак пък две-три...повече са! ;)

Всеки е бил прецакван по един или друг начин, някой го прецакват във взаимоотношенията, други в връзките, други пък в нещо друго! :P

Добре е, че няма да престанеш да будеш себе си! Но всеки в началото на дадена връзка иска да се представи в най-добрата си светлина или да се направи на това, което не е за да бъде харесан! Няма начин не може да си 100 % истински! Пък и всеки възприема нещата по различен начин!

Егоизма е нещото, което стъпква този който е по-малко егоист в връзката!!! А винаги един от двамата е повече егоист, и реално поне така изглежда, че винаги единия е по-прецакан от другия! На теория! А на практика, зависи кой какъв човек е! ;)

Да, така е връзка и егоизъм е несъвместимо понятие поне за мен, и както писа ти по-горе нужно е двама души да се стремят да им бъде добре заедно!

Не е зле да си кучка, поне ти определяш правилата! А не някой да те манипулира с фалшиви чувства! :P

за усещането си права, много права...за акъл и зрялост май скоро няма да ме сполетят хахаха, лека и на теб

Да, аз усещам когато нещо не върви хем нямам твоя опит със сигурност, но когато дойде края на едни отношения нещата се усещат! И е глупаво да се заблуждаваме сами себе си! Или когато връзката няма да има развитие в исканата от нас посока и това се усеща! Някак си ние хората обичаме да се заблуждаваме за някой неща, понеже искаме нещото да се случи точно както го искаме!

Да, явно си права човек никога не пораства, но до едно време се заблуждава после спира да вярва... Макар,че човек без вяра е нещастник!...Успех в търсенето на щастие, така поне знам че се нарича...макар да не разбирам това определение за живота!

Трябва цял живот да си загадъчна иначе се губи магията.Щом е охладнял НЕ си е заслужавал !За да си загадъчна или както искаш го наричай не трябва да лъжеш или да криеш или да измисляш фантазии казвай винаги истината, но не цялата.Всичко с времето 1 по 1.За мен примерно трябва повече от година за да започнеш "да му казвам всичко" :hush:

Зависи от хората някой бързо се доверяват, но после се отдръпват! А други трудно се доверяват, но после се откриват! Както и да е...Магията, магия има всеки но не всеки може да я открие...

...За мен примерно трябва повече от година за да започнеш "да му казвам всичко" :huh:

Нямам идея кой ще е този балък, който ще те търпи цяла година. Че и след като почнеш да му казваш да продължава да те търпи...

Чак пък две-три...повече са! :cheers:

Добре де, може и 10-тина да са, ама не познавам такива.

Не е зле да си кучка, поне ти определяш правилата! А не някой да те манипулира с фалшиви чувства! :cheers:

Аре сега, ако и мъжът почне да прави кучешки номера, къде ще му излезе края?

Обикновено по-голяма част от мъжете подхождат директно в една връзка, отколкото жените. Бъдете си загадъчни и въртете кучешки номера, а после защо ви били зарязали biggrin.gif Каквото повикало - такова се обадило ;)

Добре де, може и 10-тина да са, ама не познавам такива.

Аре сега, ако и мъжът почне да прави кучешки номера, къде ще му излезе края?

Обикновено по-голяма част от мъжете подхождат директно в една връзка, отколкото жените. Бъдете си загадъчни и въртете кучешки номера, а после защо ви били зарязали biggrin.gif Каквото повикало - такова се обадило ;)

Е, това че ти не познаваш такива не значи, че няма такива жени! ;) Ако искаш да те запозная с качествени такива?!

Директно подхождат мужете ли?Напротив, мъжете обичт да говорят с заобикалки, за д ане ги резнат директно...нали ме разбираш?А и Директно никой не ми е предлагал на живо секс, все със завъртулки-че и лъжат, че друго искали хехе! Така, че не може само твоето мнение да е точно по дадения въпрос има всякакви хора, а живота не е едностранен! ;)

Всичко е до човека, а не до това от какъв пол е! :P

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Е, това че ти не познаваш такива не значи, че няма такива жени! :) Ако иксаш да те запозная с качествени такива?!

Много са ми високи критериите. Не че има на какво отгоре, ама такъв съм си...

Директно подхождат мужете ли?Напротив, мъжете обичт да говорят с заобикалки, за д ане ги резнат директно...нали ме разбираш?А и Директно никой не ми е предлагал на живо секс, все със завъртулки-че и лъжат, че друго искали хехе!

Е, кв'о значение има? Нали си знаете, че винаги искаме секс! Не се притеснявай, ако се видим директно ще ти предложа :P

Така, че не може само твоето мнение да е точно по дадения въпрос има всякакви хора, а живота не е едностранен! ;) Всичко е до човека, а не до това от какъв пол е! :)

Въобще не казвам, че само моето мнение е точно. Нали сега просто чешем езиците, така де пръстите biggrin.gif

E, то ако всички жени бяхте зле, светът щеше да се напълни с пед@ли.

Сорка, ама ми е яко лигаво, не се връзвай :lol6:

....определено трябва да си себе си в една връзка още от началото.....

Важното е непрекъснато да има диалог между вас.....

Ей тука са написани едни много верни думички. Мисля да добавя, че освен себи си от самото начало, трябва да бъдеш и истинска, ако търсиш истинса връзка естествено. Човек винаги трябва да е себе си и най-вече, когато обича.

Абе, така е. Трябва да се показваш, ама не сте ли забелязали, че винаги има нещичко, макар и незначително, което остава скрито-покрито. Всеки си има нещо, ако искате "малка тайна" го наречете, което не споделя с никого

Абе, така е. Трябва да се показваш, ама не сте ли забелязали, че винаги има нещичко, макар и незначително, което остава скрито-покрито. Всеки си има нещо, ако искате "малка тайна" го наречете, което не споделя с никого

А и не трябва ! Това, че имаш "малки тайни", не означава, че не си себи се или не си истински в дадена връзка. Всяко женско сърце има своите "малки тайни", всеки мъж има неща, които не иска да сподели, дори и с лябимата си. С това, да разкриеш абсолютно всичко, което таи сърцето ти и аз не съм съгласна. Всъщност това е нещо, което никой не прави.

Но "малките тайни", не променят това дали си себе си или не си, не променят и наклона на чувствата в една връзка. И така не се губи истинността на личността. Когато си себе си казваш това, което мислиш; правиш това, което искаш; разкриваш това, което чувстваш в този момент. Така връзката става пълноценна.

Хубав съвет, а колко време е нужно, за да опознаеш някой? :blink:

Почти винаги - цял живот. Ако държиш на него ...

За да опознаеш някой,понякога са ти достатъчни и 5-минути... :blink:

..

Но "малките тайни", не променят това дали си себе си или не си, не променят и наклона на чувствата в една връзка. И така не се губи истинността на личността. Когато си себе си казваш това, което мислиш; правиш това, което искаш; разкриваш това, което чувстваш в този момент. Така връзката става пълноценна.

Добре де, убеди ме biggrin.gif

И все пак при мен има едно НО. Аз съм си това, което съм. Това диване, дето пише тука, е същото онова, което всички познават и в ежедневието. И във връзките си се държа искрено, не се преструвам, НО някак си не мога да си изразявам гласно чувствата, като че ли те си остават за мен...Може отвътре душата ми да крещи, че умира да е с човека до мен, че иска да го гушка и т.н. постоянно, ама не го казвам sad.gif Всъщност понякога го правя, ама в писмен вариант- примерно картичка или нещо подобно. Затова и мъжо понякога ме бъзиак, че, за да ме разбере какво мисля и чувствам в даден момент, ще ми оставя бележи laugh.gif

Ама и аз съм едно такова...

Хубав съвет, а колко време е нужно, за да опознаеш някой? ;)

Сещам се за един мой подпис..

Казват, че е необходима минута, за да забележиш един човек, един час, за да го прецениш, един ден за да го заобичаш и цял живот, за да го забравиш.

Когато обичта е взаимна-всичко,би трябвало да е истинско,без загадъчност! :)

Те т'ва мнение го подкрепям с 2 ръце и 3 крака :P

Ангелче на мен чак ми объркаха пола biggrin.gif После как да се разберем biggrin.gif

Като се бъркат, проблема остава в тях! ;) Нема да се плашиш! :P

Ангелче на мен чак ми объркаха пола biggrin.gifПосле как да се разберем biggrin.gif

А отностно разбирането, няма как да те разберат- първо трябва да те познават!

Много са ми високи критериите. Не че има на какво отгоре, ама такъв съм си...

Е, кв'о значение има? Нали си знаете, че винаги искаме секс! Не се притеснявай, ако се видим директно ще ти предложа :angry:

Въобще не казвам, че само моето мнение е точно. Нали сега просто чешем езиците, така де пръстите biggrin.gif

E, то ако всички жени бяхте зле, светът щеше да се напълни с пед@ли.

Сорка, ама ми е яко лигаво, не се връзвай :P

Ами, то на повечето критериите са високи, но е кофти голи критерии, а ти да не отговаряш на критериите на другия!

Хах, не знам какво ще ми предложиш...но точно сега мис е искаше по сериозен разговор :P

Мнението ти, е твоята гледна точка...кой какво чеши не зная...не ме вълнува този въпрос! Други нща са ми сега в главата, нещо реално!

С педали е пълно, мен ако питаш независимо дали са от женски или мъжки пол! А и то няма до къде да се стигне, освен до там с тези неограничени полови контакти в които липсва разсъдък!Но тов а е друга тема...

Няма на какво да се вържа, просто ми се искаше поне един по обикновен разговор без лиготии, но...живот! Като го разбъркаш става компот!

Ей тука са написани едни много верни думички. Мисля да добавя, че освен себи си от самото начало, трябва да бъдеш и истинска, ако търсиш истинса връзка естествено. Човек винаги трябва да е себе си и най-вече, когато обича.

Да, но зависи кой какво търси емоцийке... ;-) от мен тази добавка-подправка! :-P

А ако човек е себе си и не лъже нито себе си нито другия, после няма да му се налага да крие лъжите си и да се омотава в тях!

Дааа...обаче зависи какво в скритото! ;-)

Почти винаги - цял живот. Ако държиш на него ...

За жалост само до някъде си прав, а истината е че понякога и цял живот не стига, за да опознаеш някой-причините могат да са много!

За да опознаеш някой,понякога са ти достатъчни и 5-минути...

Зависи какъв е човека, ако е затворен или прикрит няма да ти стигнат 5 минути!

И все пак при мен има едно НО. Аз съм си това, което съм. Това диване, дето пише тука, е същото онова, което всички познават и в ежедневието. И във връзките си се държа искрено, не се преструвам, НО някак си не мога да си изразявам гласно чувствата, като че ли те си остават за мен...Може отвътре душата ми да крещи, че умира да е с човека до мен, че иска да го гушка и т.н. постоянно, ама не го казвам :-( Всъщност понякога го правя, ама в писмен вариант- примерно картичка или нещо подобно. Затова и мъжо понякога ме бъзиак, че, за да ме разбере какво мисля и чувствам в даден момент, ще ми оставя бележи.

Ама и аз съм едно такова...

За това си има причини, че не си изразяваш емоциите, а може и да си като мъжете-шегувам се естествено!

Сещам се за един мой подпис..

Казват, че е необходима минута, за да забележиш един човек, един час, за да го прецениш, един ден за да го заобичаш и цял живот, за да го забравиш.

Те т'ва мнение го подкрепям с 2 ръце и 3 крака :ph34r:

Съгласна съм с подписа ти!А Това със забравянето е най-трудно!!!

Хах, не знам какво ще ми предложиш...но точно сега мис е искаше по сериозен разговор :ph34r: .....

....Няма на какво да се вържа, просто ми се искаше поне един по обикновен разговор без лиготии, но...живот! Като го разбъркаш става компот!

Сериозен "разговор", чрез постове във форум...мммне. Иначе съм отворен за такива на всякакви теми, но чрез други методи за комуникация. Извинявай за неоправданите ти очаквания. Просто бях в такова настроение.

Сериозен "разговор", чрез постове във форум...мммне. Иначе съм отворен за такива на всякакви теми, но чрез други методи за комуникация. Извинявай за неоправданите ти очаквания. Просто бях в такова настроение.

Спокойно, проблема е никакъв! А кандидатите за лигавене са доста, затова и чата съм спряла!

За да опознаеш някой,понякога са ти достатъчни и 5-минути... :rolleyes:

Мда,може и цял живот да си с него и пак да не му разбереш тъмните кътчета душевни

biggrin.gif

Незнам какво точно се случи но не ме е баламосвал

Като на съседка по франкофония ще ти река че, на влюбена жена й е много трудно да приеме че мъжът не я е обичал поне част от времето през което са били заедно. Да те накарам да се съгласиш сега че той те е баламосвал е горе доле толкова трудно като да накарам една майка да си признае че синът й е престъпник например. Но нищо, вземи та се обади на някой професионалист по сантиментални проблеми да те поуспокои малко. Те вестниците са пълни с такиви обяви, само че не пише психолог ами нещо много по бабешко като услуга (ще се сетиш и сама за какви обяви става въпрос).

А, аз ще помоля за превод? :speak:

Я па ти, то ако е било за превеждане да не съм го писал на латиница. Това са си наши работи, тайни.

• Автор
Като на съседка по франкофония ще ти река че, на влюбена жена й е много трудно да приеме че мъжът не я е обичал поне част от времето през което са били заедно. Да те накарам да се съгласиш сега че той те е баламосвал е горе доле толкова трудно като да накарам една майка да си признае че синът й е престъпник например. Но нищо, вземи та се обади на някой професионалист по сантиментални проблеми да те поуспокои малко. Те вестниците са пълни с такиви обяви, само че не пише психолог ами нещо много по бабешко като услуга (ще се сетиш и сама за какви обяви става въпрос).

Я па ти, то ако е било за превеждане да не съм го писал на латиница. Това са си наши работи, тайни.

хахаха

ecoute c'est difficile de le faire apparaitre à travers un forum, mais je suis nana avec un esprit de mec, je ne suis pas romantique, je suis lucide, je reflechis comme un homme je me comporte avec les mecs comme vous vous comportez avec les nanas. Alors t'as pas besoin de me convaincre sur quoique ce soit. Ce mec je sais pertinemment qu'il ne m'aime pas, mais je trouve que c'est cool de discuter avec d'autres sur ses réactions. Moi-meme je ne suis pas sure d'etre amoureuse de lui. Je ne vois pas de psy, je suis assez forte pour gérer mes histoires toute seule, c'est ni la première ni la dernière fois. Merci pour tes posts, jusqu'à maintenant ils étaient gentils......

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.