Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кафе "Стинкибейсмънт" (7:00 - 19:00), ХЕПИ АУЪР!

Featured Replies

Къф мост, аз пак не знам... Публикувано изображение, я ми кажете един добър начин по който мога да повърна или направя нещо друго, което да ме отърве от 5, 6 и 7 час утре :help wanted:

На времето ядяхме сурови картофи, вдига ти се температурата. //e, аз не съм яла, де - мразя да имам температура

Пък иначе, бъркаш в гърлото и си готов. Измий си ръцете първо! Публикувано изображение

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 53,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Къф мост, аз пак не знам... Публикувано изображение, я ми кажете един добър начин по който мога да повърна или направя нещо друго, което да ме отърве от 5, 6 и 7 час утре :help wanted:

Можеш просто да се чупиш, но няма смисъл....все пак си ученик

Редактирано от hetera_hetera (преглед на промените)

• Автор

На времето ядяхме сурови картофи, вдига ти се температурата. //e, аз не съм яла, де - мразя да имам температура

Пък иначе, бъркаш в гърлото и си готов. Измий си ръцете първо! Публикувано изображение

ми може да пробвам с картофите, тъй тъй съм любимец на всички :speak:, може да се смилят над мене, освен тая по немски, че днес много й се развиках и май ше трябва да й купувам букет... :help wanted:
  • Автор

бе да ти кажа, като не съм го правил в последния месец, ми е трудно сеа за 3 часа някак си, ама измислих схема за подсказване :speak:, стига да ме не хванат ще имам поредната 6-чка :help wanted:

ми може да пробвам с картофите, тъй тъй съм любимец на всички :speak:, може да се смилят над мене, освен тая по немски, че днес много й се развиках и май ше трябва да й купувам букет... :help wanted:

Хм, абе гледай да не направиш белята с тия картофи. За какъв дявол и аз ти приказвам тия работи?

Стой си там в часовете, или просто кажи, че не ти е добре, да те освободят и толкоз. Макар това с освобождаването хич да не се нрави на даскалите, то нормално, де!

Пък за букета - по-добре не се подмазвай. Най-добре се извини, ако чувстваш, че си преминал границата... и това е.

• Автор

Хм, абе гледай да не направиш белята с тия картофи. За какъв дявол и аз ти приказвам тия работи?

Стой си там в часовете, или просто кажи, че не ти е добре, да те освободят и толкоз. Макар това с освобождаването хич да не се нрави на даскалите, то нормално, де!

Пък за букета - по-добре не се подмазвай. Най-добре се извини, ако чувстваш, че си преминал границата... и това е.

Едва ли ще се извиня, защото продължавам да мисля че съм прав, а аз си отстоявам принципте, каквото и да ми струва това, просто съм си такъв. А й в момента така яко ще си назубкам думичките, че няма да има за какво да се хване просто... :)

Добре, сядай и учи! Утре стискам палци, бузи и всичко, що може да се стиска... Публикувано изображение

• Автор

Добре, сядай и учи! Утре стискам палци, бузи и всичко, що може да се стиска... Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображение Предполагам се сещаш каква асоциация прави един 15-годишен дънгалак с глагола стискам... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображение Предполагам се сещаш каква асоциация прави един 15-годишен дънгалак с глагола стискам... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Предполагам, че се досещаш, че съм минала по този път... Публикувано изображение

Хайде, няма да те разсейвам!

Пенчо, бре чети! Пенчо не чете.

Пенчо, работи! Пенчо пак не ще...

Пенчо го мързи. Гледа да лежи.

Ходи, та се май. Дири да играй...

Време се мина, Пенчо порасна,

иска да яде, няма откъде.

Публикувано изображение

Редактирано от fedora (преглед на промените)

• Автор

Е той Пенчо е бил голям льохман явно, ама за жиголо не търсят образование нали? Публикувано изображение

Е той Пенчо е бил голям льохман явно, ама за жиголо не търсят образование нали? Публикувано изображение

:)

Пиша ти 6 за бърза ориентация....

Винаги се сещам за Дюс Бигалоу.... Публикувано изображение

• Автор

И как няма, той е филма е просто 1, няма втори такъв Публикувано изображение

Абе т'ва немския бил много глупав език ей, кой ме би по преди 3 години да уча немски...

И как няма, той е филма е просто 1, няма втори такъв Публикувано изображение

Абе т'ва немския бил много глупав език ей, кой ме би по преди 3 години да уча немски...

Штттт, да не ни пуснат газчица немскоговорещите, предпочитам с куршума... хахаха Опс!

Минкова, хопа-тропа! Наработи ли се, или и ти кат мене, чакаш музата...?

• Автор

Че то и аз го говоря немския, ама не се хваля Публикувано изображение

Штттт, да не ни пуснат газчица немскоговорещите, предпочитам с куршума... хахаха Опс!

Минкова, хопа-тропа! Наработи ли се, или и ти кат мене, чакаш музата...?

Уф,бачкам чак буша от към Д................,че се и ядосвам :P

Че то и аз го говоря немския, ама не се хваля Публикувано изображение

Да, и аз се сещам, че поназнайвам туй-онуй по-така... :P
  • Автор

Не се ядосвай, само си съкращаваш живота, ама защо ли го казвам акто неска цял ден съм бесен.. Публикувано изображение

Eто ти едно чийзкейкче, да има какво да бушиш откъм Д..... :angry:

Публикувано изображение

Маймунчо,мани го немския и дай да къркаме ,че вече са мръкна :P Федора,мерсаж за кекса,ша ся светна.

Редактирано от минкова (преглед на промените)

• Автор

До да фиркаме, ама след 3 часа съм на тренировка, а утре 7 часа кой ше ходи на училище пак да бере ядове... Ich werde viel aus meiner Haut fahren. Публикувано изображение

Редактирано от frason (преглед на промените)

До да фиркаме, ама след 3 часа съм на тренировка, а утре 7 часа кой ше ходи на училище пак да бере ядове... Ich werde viel aus meiner Haut fahren. Публикувано изображение

А,то и аз утре пак ще идва при този смърф да ми работя,дай да пием. :P

• Автор

А,то и аз утре пак ще идва при този смърф да ми работя,дай да пием. :P

Къф смърф бе.. Публикувано изображение, ти всъщност къде работиш във Варна?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.