Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кафе "Стинкибейсмънт" (7:00 - 19:00), ХЕПИ АУЪР!

Featured Replies

Аууууу :rolleyes:

Е те това ми треб'аше от роно Публикувано изображение

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 53,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Щом си рекла...Добър да е :rolleyes:

Какво черпиш,кафе моля и коктейл "Без ядове",благодаря Публикувано изображение

Eто ти едно безкофеиново Публикувано изображение

Публикувано изображение

и коктейл "Без ядове" Публикувано изображение

Публикувано изображение

Едно коктейлче и от мен, "Малко от това, малко от онова". Много е добър, никой не се е оплакал до сега! Абе някой нема ли да го почисти т'ва кафене? Че взе да намирисва...

Едно коктейлче и от мен, "Малко от това, малко от онова". Много е добър, никой не се е оплакал до сега!

Абе някой нема ли да го почисти т'ва кафене? Че взе да намирисва...

Чакамете ти да почистиш Публикувано изображение

Чакамете ти да почистиш Публикувано изображение

Когато ми наготвиш, тогава :gift:

Когато ми наготвиш, тогава :gift:

Ще ти наготвя,ама вино нема да ти дам Публикувано изображениеи ти ли си Варненска мутре,бе Герге?

Ще ти наготвя,ама вино нема да ти дам Публикувано изображениеи ти ли си Варненска мутре,бе Герге?

Ке и азе из неше селу съм бре.

Ти наготви, аз винце сам ще си налея, и за да покажа че не съм егоист ще налея и на теб. :blink:

Ама времто яко днес, айде да метнем един плаж, а :gift:

Ке и азе из неше селу съм бре.

Ти наготви, аз винце сам ще си налея, и за да покажа че не съм егоист ще налея и на теб. :blink:

Ама времто яко днес, айде да метнем един плаж, а :gift:

Отиваме,чекай малко да си допия коктейла и да си взема гъбата и сапуна.Кво искаш да ти наготвя- качамак ли,имаш го Публикувано изображение ,ний от селу требва да се поддържаме Публикувано изображение

Отиваме,чекай малко да си допия коктейла и да си взема гъбата и сапуна.Кво искаш да ти наготвя- качамак ли,имаш го Публикувано изображение ,ний от селу требва да се поддържаме Публикувано изображение

Е, аз съм градско момче. Може да опитам малко селски гозби :clap:

Хайде идвай, паля колата и отиваме :P . Който се разболее, другият ще се грижи за него. А като се замисля, долу нямаше ли закрит басейн, или в дом Младост :speak:

Ех как ми се ходи на нощно къпане.

Е, аз съм градско момче. Може да опитам малко селски гозби :clap:

Хайде идвай, паля колата и отиваме :P . Който се разболее, другият ще се грижи за него. А като се замисля, долу нямаше ли закрит басейн, или в дом Младост :speak:

Ех как ми се ходи на нощно къпане.

Къде долу ,бре Герге,в мазето на нашия блок ли?Аз щях да ти казвам с каруцата да ходим ,че по-романтично.Ако се разболееш ,знайш ква точилка имам ,ша те излекувам,нема се плашиш Публикувано изображение

Къде долу ,бре Герге,в мазето на нашия блок ли?Аз щях да ти казвам с каруцата да ходим ,че по-романтично.Ако се разболееш ,знайш ква точилка имам ,ша те излекувам,нема се плашиш Публикувано изображение

В морската градина бре Минкова, моля ви колежке, по съсредоточено!

Е, че не съм казвал колата с какъв двигател е. Може и екологична да е(1 конска/магарешка/кравешка сила).

Сакън, недей. Като видя точилка и пощръклявам :speak:

В морската градина бре Минкова, моля ви колежке, по съсредоточено!

Е, че не съм казвал колата с какъв двигател е. Може и екологична да е(1 конска/магарешка/кравешка сила).

Сакън, недей. Като видя точилка и пощръклявам :speak:

Ама,Герге ,нали требва да те лекувам точилката е най-добрият лек :P .Е,па ти масаж ли искаш да ти правя,ще те разглезя нещо не мислиш ли? :clap:

Редактирано от минкова (преглед на промените)

Ами малко масаж ще ми се отрази добре. Ще върна услугата :speak:, нямам рекламации по въпроса :clap:

Дай точилката да я запазим за мистресата, не мислиш ли?

А ако мнооооо настояваш с т'ва дърво ще те вържа и те мятам в багажника. Споко, има всички удобства, и чистачки има да чистят задните стъкла Публикувано изображение

Ама е доста широчко и не гарантирам на завоите.....

Ами малко масаж ще ми се отрази добре. Ще върна услугата :P, нямам рекламации по въпроса ;)

Дай точилката да я запазим за мистресата, не мислиш ли?

А ако мнооооо настояваш с т'ва дърво ще те вържа и те мятам в багажника. Споко, има всички удобства, и чистачки има да чистят задните стъкла Публикувано изображение

Ама е доста широчко и не гарантирам на завоите.....

Ша ма мяташ ти не мойш ме стигна.

Ша ма мяташ ти не мойш ме стигна.

Ти самичка ке дойдеш

Ти самичка ке дойдеш

Хич, нема да дойда ,нема с кво да ме примамиш :P

Що така реши? Най-малкото, нали обичаш да готвиш? Е, аз обичам да ям.

Що така реши? Най-малкото, нали обичаш да готвиш? Е, аз обичам да ям.

Не обичам да готвя, правя го по задължение нали аз требва да ям.Ти нищо не ми предлагаш как иска да дойда и в багажника на трошката ти ще ме слагаш,баси кавалера :P

Не обичам да готвя, правя го по задължение нали аз требва да ям.Ти нищо не ми предлагаш как иска да дойда и в багажника на трошката ти ще ме слагаш,баси кавалера :P

Ама готвиш вкусно! Значи, виновна!

Как нищо не предлагам? И масажи правя, и лекарство против главоболие давам, и романтична разходка с кола. Все пак не съм казал дали колата ще е в движение докато си в багажника. А ако заслужиш ще се возиш отпред ;)

Ама готвиш вкусно! Значи, виновна!

Как нищо не предлагам? И масажи правя, и лекарство против главоболие давам, и романтична разходка с кола. Все пак не съм казал дали колата ще е в движение докато си в багажника. А ако заслужиш ще се возиш отпред :P

Съжалявам ,ама ти искаш да ме масажираш с чук и главоболието така искаш да го лекуваш,аз хич не си падам по романтичните разходки да знаеш ;)

Съжалявам ,ама ти искаш да ме масажираш с чук и главоболието така искаш да го лекуваш,аз хич не си падам по романтичните разходки да знаеш :P

Чакай, чакай да почакаме заедно на светофара. Защо реши че ще те масажирам с чук? Успокой се, моля те. Тогава вместо романтична ще я направим екстремна. Тъкмо се каня да ходя на бънджи ;) и си търся компания.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.