Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кафе "Стинкибейсмънт" (7:00 - 19:00), ХЕПИ АУЪР!

Featured Replies

О, чак ще я довърша. Първо баба му да пийне малко валидолче, да не стане сакатлъка. Публикувано изображение

Таман, лесните работи не ме привличат. хахаха

Еее, че така кажи де, тогава ще ти дам грапата, да копаш с нея Публикувано изображение

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 53,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Имаме лозе, ама то вече се и обра, свърши, то по това време няма за копане, ако искаш мо'е да дойдеш да прекопавай на баба ми градинката, тя много ще ти се зарадва жената :)

Добре, ще окопая каквото има за копане. Само после да не стане - Ама що тъй стана? Дека ми е зелето?

А, и искам надница - парче македонска наденица с купа бобец. Ракийката няма смисъл да я споменавам...

Амбър, сега творих един от дюли, да ти оставя ли или да го изплапвам целия?

Лапай,аз като дойда цял искам.Ти мен с полвичати работи не ме занимавай Публикувано изображение

Федора,намерих работа,да вървим сняг да пръскаме.Голяма драма ти казвам.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...t&p=1133833 :)

Еее, че така кажи де, тогава ще ти дам грапата, да копаш с нея Публикувано изображение

Бе, предпочитам отверка. Имаш ли? Публикувано изображение

Бе, предпочитам отверка. Имаш ли? Публикувано изображение

И отвертка имам :) , но ще ти дам шило Публикувано изображение

• Автор

Ся последно кой идва за компот и кой за копане и кой за булката?

Федора,намерих работа,да вървим сняг да пръскаме.Голяма драма ти казвам.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...t&p=1133833 :)

Да, четох досега. Абе, права е жената! Публикувано изображение Аз се смях на един коментар през сълзи, ама нейсе, що е българско - все е учено.

И отвертка имам :lol6: , но ще ти дам шило Публикувано изображение

А, туй боцка - ще трябва да търся някой да ме превързва на къра. Не щъ. Приготви отверката и идвам... тия дни по Коледа. Публикувано изображение

Ква булка, бе? Публикувано изображение

Аз и за нея ще дойда, ама им кажете да ме изчакат ония от ресторанта, дорде се накопам. За мен една каса лимона и порция свински люти ребърца.

Редактирано от fedora (преглед на промените)

А, туй боцка - ще трябва да търся някой да ме превързва на къра. Не щъ. Приготви отверката и идвам... тия дни по Коледа. Публикувано изображение

Споразумяхме се, щом ще е по Kоледа ще ти наглася и коледна шапка - като моята Публикувано изображениеПубликувано изображение , че на къра е студено, духа вятър :P

Редактирано от Geronimo (преглед на промените)

Ко сте се закопали бре? Айде плащайте сметките че заведението ще затваря.... :P

• Автор

Ти па как разбра че затваря бре, има още цели 35 мин., пък и все още аз съм шефа Публикувано изображение

И за трите,и за трите.Федора ще копае,то ясно.Аз също е ясно,ще ям.Булката обаче,кво ще я праим....

Ко сте се закопали бре? Айде плащайте сметките че заведението ще затваря.... :P

ти нещо,рекетьорче ли го раздаде?

И к'во като си го размахала тоя меч? Отваряш ли се, а? Сега ще викна батко със шкембето да поеме удара и докато се мъчиш да изкараш заклещения меч ще ти вържа къдриците на морски възел за краката :P

И к'во като си го размахала тоя меч? Отваряш ли се, а? Сега ще викна батко със шкембето да поеме удара и докато се мъчиш да изкараш заклещения меч ще ти вържа къдриците на морски възел за краката :ass:

:P:speak: Днес да няма изригвания?Тоз народ пощръкле.

Време ми е да си ходя.Чао на компанията.

• Автор

:ass:;) Днес да няма изригвания?Тоз народ пощръкле.

:P:speak: Чао Амбър, приятна вечер ;)

Аз като ти казах че ще забегнеш като чуеш за батко, ти не ми вярваше.... беги да наточиш сабята за нови срещи :P:speak:

Споразумяхме се, щом ще е по Kоледа ще ти наглася и коледна шапка - като моята Публикувано изображениеПубликувано изображение , че на къра е студено, духа вятър :ass:

Ау, те сега се улюбих. Публикувано изображение Как ше копая? Не за друго - само тебе ше гледам.... Публикувано изображение Убавец си ми ти...ей

:P:speak: Днес да няма изригвания?Тоз народ пощръкле.

А, ти сега искаш да се напрайш на послушна за дядкото Кольо по Коледа, ама нема страшно, бе - ракия е важно да има, пък другото както и от каквото дойде... ;)

Ау, те сега се улюбих. Публикувано изображение Как ше копая? Не за друго - само тебе ше гледам.... Публикувано изображение Убавец си ми ти...ей

Мен ша гледаш я :lol6: , а с копането к'вото стане Публикувано изображение

• Автор

Айде затварям, ко'т беше беше, продължавайте в Нашественици.. :lol6:, утре кой поема смяната да отвори 7:00 часа?

Айде затварям, ко'т беше беше, продължавайте в Нашественици.. :lol6:, утре кой поема смяната да отвори 7:00 часа?

аз :lol6:

• Автор

аз :lol6:

ОК, разчитам на тебе, не ме разочаровай и ще получиш... нов камшик Публикувано изображение
  • Автор

Айде аз отварям и бягам и оставям на Линда, днеска е тя на смяна. Публикувано изображение

Ех,недей така разваля деня от сутринта.. Публикувано изображение

Публикувано изображение

По едно ирландско?До като го няма шефа. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Грабвайте докато има...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.