Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мнения за PC кутия ?

Featured Replies

Здравейте! Ще съм благодарен, ако дадете мнение за тая или някоя друга кутия в подобен ценови диапазон. Шум, ефективност на охлаждането и т.п.

Aerocool

Case Aeroengine Plus Black

http://www.plesio.bg/pc-cases-c-69977695/c...k-p-233211.html

1085492.jpg

Какво мислиш за тази и дали е без шум?

http://www.jmt.bg/?go=100&jgroup=18&am...492&value=2

Самата кутия си е безшумна cool.gif Шумът зависи от количеството и качеството на вентилаторите, които се въртят вътре в нея.

Самата кутия си е безшумна cool.gif Шумът зависи от количеството и качеството на вентилаторите, които се въртят вътре в нея.

Мерси за отговора. А как да разбера дали тази кутия е алуминиева? Не видях някъде в сайта да пише!?

Какво мислиш за тази и дали е без шум?

http://www.jmt.bg/?go=100&jgroup=18&am...492&value=2

Аз съм със следващия модел на PoV - Turbine AluLite. Страничната 25 сантиметрова перка е на малко обороти и е пректически безшумна. Минусът е, че трябва да я позабърсваш от време на време, че събира прах. Добре поне, че са се сетили да сложат филтър от вътрешната страна :P

Аз съм със следващия модел на PoV - Turbine AluLite. Страничната 25 сантиметрова перка е на малко обороти и е пректически безшумна. Минусът е, че трябва да я позабърсваш от време на време, че събира прах. Добре поне, че са се сетили да сложат филтър от вътрешната страна :P

http://www.orderbg.com/index.php?main_page...roducts_id=4790

Добре е и цената не е много висока, а дали е алуминиева?

По принцип кутията, която предлагаш е добра, но имам следният въпрос. Защо на нашият пазар се предлагат все такива правоъгълни кутии, забравени от всякакъв дизайнерски подход? Било то за вид, било то за използвани материали. А удоволствието да притежаваш найстина стилна кутия струва баснословни суми. sad.gif

По принцип кутията, която предлагаш е добра, но имам следният въпрос. Защо на нашият пазар се предлагат все такива правоъгълни кутии, забравени от всякакъв дизайнерски подход? Било то за вид, било то за използвани материали. А удоволствието да притежаваш найстина стилна кутия струва баснословни суми. sad.gif

На мен лично ми допада кутията! А отностно питането ти за скъпите кутии, ами нормално е всяко хубаво нещо стува скъпо поради ред причини, една от които качеството на предлаганата стока!

Мисля, че въпроса не беше към мен затова се извинявам, че отговарям така...дадох мнение по въпроса, което сигурно от части е точно

На мен лично ми допада кутията! А отностно питането ти за скъпите кутии, ами нормално е всяко хубаво нещо стува скъпо поради ред причини, една от които качеството на предлаганата стока!

Мисля, че въпроса не беше към мен затова се извинявам, че отговарям така...дадох мнение по въпроса, което сигурно от части е точно.

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Мерси за отговора. А как да разбера дали тази кутия е алуминиева? Не видях някъде в сайта да пише!?
Вента е почти безшумен,плюс това на него има регулатор на оборотите.Кутията е от желязна ламарина 0.8.Но ако си с кулър сигматек 1283/4 или някой с неговите габарити-забрави за нея-страничният 250мм вент изяжда около пет см. от и без това възтясната ширина.

Редактирано от мики маус (преглед на промените)

http://www.orderbg.com/index.php?main_page...roducts_id=4790

Добре е и цената не е много висока, а дали е алуминиева?

Добра е кутията. Така като я почуквам, не мога да определя дали е алуминиева. Алуминиев е със сигурност предния капак - много е як :P И другото хубаво нещо е, че е без захранване.

Защо на нашият пазар се предлагат все такива правоъгълни кутии, забравени от всякакъв дизайнерски подход? Било то за вид, било то за използвани материали. А удоволствието да притежаваш найстина стилна кутия струва баснословни суми. sad.gif

Защото правоъгълните кутии са по-практични. По-лесно се изработват и от там идва и по-ниската им цена (същото важи и за материалите). Различните кутии са по-скъпи, защото се харесват на определен кръг потребители. Има и други варианти - да си поръчаш кутия, или пък да си вземеш готова и да я модифицираш.

Здравейте! Ще съм благодарен, ако дадете мнение за тая или някоя друга кутия в подобен ценови диапазон. Шум, ефективност на охлаждането и т.п.

Aerocool

Case Aeroengine Plus Black

http://www.plesio.bg/pc-cases-c-69977695/c...k-p-233211.html

1085492.jpg

На не много по-висока цена но по-качествена в плесио е тази.
На не много по-висока цена но по-качествена в плесио е тази.

Аз съм с такава. Страхотна кутия!

Аз съм привърженик на Коолермастер :P

Да, ама като прочета "Малка и икономична кутия от Lian Li", и като и видя размерите ... и страничният вентилатор, и след това като погледна моята кутия (1 см по-тясна и 1 см по-къса) и като си погледна видео картата ... Стигам до заключението, че в тоя Lian Li като се сложи голяма видео карта ще има място за 1 хард и евентуално още 1-2 на местата за флопи, а кабеляците за захранване на видео картата и хардовете ще спрат почти напълно въздушният поток, както и при мен ... Та ако ще давам 180 лева, поне щи помисля най-напред за размера на кутията.

Gigabyte Poseidon. Coolermaster 690.
Да.Кутиите са много добри.Особено харесвам посейдон-а.
Да, ама като прочета "Малка и икономична кутия от Lian Li", и като и видя размерите ... и страничният вентилатор, и след това като погледна моята кутия (1 см по-тясна и 1 см по-къса) и като си погледна видео картата ... Стигам до заключението, че в тоя Lian Li като се сложи голяма видео карта ще има място за 1 хард и евентуално още 1-2 на местата за флопи, а кабеляците за захранване на видео картата и хардовете ще спрат почти напълно въздушният поток, както и при мен ... Та ако ще давам 180 лева, поне щи помисля най-напред за размера на кутията.

E, има и по-големи ( за повече пари, естествено). Я разгледай тази :cheers: А е то ти и снимчица на CM HAF 932 с монтирана в нея ATI 4870 .... май има място cool.gif

showroom68-3.JPG

Ами аз най напред решавам какъв хардуер искам,след това си търся кутия,в която да го побера и охладя,и колкото ми струва избора си го плащам.Ти обратното ли правиш?

P.S.А разправят,че размера нямал значение...

Ами аз най напред решавам какъв хардуер искам,след това си търся кутия,в която да го побера и охладя,и колкото ми струва избора си го плащам.Ти обратното ли правиш?

:offtopic_s:ПП. Отностно послеписа...и аз точно това си мислех, ама май за мъжете има още по-голямо значение- размера на всичко!Съжалявам, но не се стърпях!

Аз съм с Cooler Master Centurion 590, почти идентична с 690 - много малки разлики има. Добра кутия е за моите нужди след като изглежда добре, захранването е долу, мога да слагам хардовете и DVD-то където си искам и има дори прекалено много места за вентове. Друг добър избор е Cooler Master Stacker RC-810.(подобна е). ревю на 590

Аз съм с Cooler Master Centurion 590, почти идентична с 690 - много малки разлики има. Добра кутия е за моите нужди след като изглежда добре, захранването е долу, мога да слагам хардовете и DVD-то където си искам и има дори прекалено много места за вентове. Друг добър избор е Cooler Master Stacker RC-810.(подобна е). ревю на 590

А може ли и цената да се пише?!

Толкова пари имах, такава кутия взех (60 лева). Намери ми в Мост нещо качествено за тия пари с размерите на HAF 932-ката biggrin.gif

Единственият проблем е, че не мога да ползвам всичките 4 слота за хард, само първият и последният. Трети хард съм слагал под флопито. И въздушният поток ме удовлетворява дотам, че охлажда хардовете. За останалите компоненти съм купил допълнително предостатъчно перки, така че нямам проблеми с температурите. А ти като си избираш първо компонентите и после кутията ... да не се налoжи да правиш компромиси, щото не ти стигат парите за големия лъскав кашон, който си избрал накрая biggrin.gif

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Ей,нищо лошо не казвам за твоята кутия-да не би да е моя работа какво си купуваш и какво слагаш в него?!?Дори не знаех каква е.Щото не ме е интересувало,сигурно.Относно възможните ми финансови проблеми-ами не се притеснявай,аз съм един член на Калдейта форума,който със сигурност не изпитва финансов недостиг.Ни най малко.Да.Категорично.Обаче не чувстваш ли това,което и аз чувствам-докато си мериме а-а-а,кутиите,спамиме яко?А да спрем,к'во ше каеш? cool.gif

Толкова пари имах, такава кутия взех (60 лева). Намери ми в Мост нещо качествено за тия пари с размерите на HAF 932-ката biggrin.gif

Единственият проблем е, че не мога да ползвам всичките 4 слота за хард, само първият и последният. Трети хард съм слагал под флопито. И въздушният поток ме удовлетворява дотам, че охлажда хардовете. За останалите компоненти съм купил допълнително предостатъчно перки, така че нямам проблеми с температурите. А ти като си избираш първо компонентите и после кутията ... да не се налoжи да правиш компромиси, щото не ти стигат парите за големия лъскав кашон, който си избрал накрая biggrin.gif

То и да стигат, защо трябва да се пълнят гушите на някой хора?!?!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.