Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част 2)

Featured Replies

Ако го искаш достатъчно силно, просто ще провериш дали те чака.

Ако не го искаш достатъчно и си задаваш въпроса от липсата му или от присъствието му там ще бъдеш по-доволна, значи просто се остави да се насладиш на тръпката, докато отиваш нататък.

Понякога само тя стига.

Да не кажа често...

Виждаш ли...

Това, което казах по-горе относно драматургията житейска...

Понякога най-тежкия момент е, когато осъзнаем, че не сме готови да изживеем мечтата си. И се запитваме аджеба защо не се чувстваме хепи при положение, че толкова много години сме вървяли към нея.

А никой не вижда раните от мазолите по краката ни, докато сме вървяли...вървяли...вървяли...

Няма да ме чака,защото и аз незнам колко ще се забавя.

Там ще съм доволна,чакам това от пет годишна.Дори и да ме боли,когато се връщам,ще се върна щастлива, убедена съм.Но,трябваше да е в друго време,в друг час.

Censored,благодаря!

• Отговори 3,5k
  • Прегледи 123,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Няма да ме чака,защото и аз незнам колко ще се забавя.

Там ще съм доволна,чакам това от пет годишна.Дори и да ме боли,когато се връщам,ще се върна щастлива, убедена съм.Но,трябваше да е в друго време,в друг час.

Censored,благодаря!

Ти се бави колкото трябва, а кой, къде и дали те чака не го мисли от сега.

А за другото време и друг час...

Не.

Всяко нещо си става точно когато му е времето.

Ако беше в друго време и друг час, нямаше да е същото и надали щяха да се случат така нещата, както си ги мислила и искала.

И това е част от куверта.

пп. Няма за какво.

Не забравяй само, че живота е хубав, но скъп.

Има и евтин, ама той не струва!

Днеска 2 пъти ядох фасул и сега трудно се диша около мен. ;)

п.п. Имам и рожденник - дълголетник. Значи днес всичко е позволено.

И аз имам, макар и не дълголетник.

Но се надявам да стане.

Наздраве, пиле.

аре пишете си наволя сега там, аз едва ли ще го правя повече...Да вметна само с поглед мил... ;)

Днес темата погребахме със стил ! Превод в ефир, моля! ohmy.gif

минало...не се тормози :lol6:

И аз имам, макар и не дълголетник.

Но се надявам да стане.

Наздраве, пиле.

Наздраве, наздраве!

А дано и твоя доживее 71 години, че и повече. Ама нека да са хубави.

п.п. И първа резерва днес е рожденник. ;) Не че някой го интересува, ама да споделя.

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

За мъж.

Мисля си как искаха да ми превърнат возилото в тиква.....

Абе неква вещица, преобразила се на младо гадже и вика "Дай да ме водиш на кино", аз казвам "Добре бе маце". Ама оная сетне вика "Ама след филма не ми ли докараш множествен оргазъм ще ти превърна колата в тиква". Съгласих се от немай на къде.....Та като се разлюти, като почна да стене и пъшка и й изчезна маскировката. так като се показа онова чудовище с два криви зъба. И аз тутакси спрях да я "карам", и като хукнах, беж да ме няма. Газ до ламарината. Ама не мога да й избягам, тя вещицата с метла с висше образование, като фурия беше.

Та като се стреснах, та подскочих и пробих пода и почнах да тичам. Направо я отнесох, като дигнах оборотите и асфалта почна да гори зад мен. А нея я спряха на границата, опитвала се да пренесе необезопасена стока, за изпушилата й прахосмукачка говореха нещо.

Абе неква вещица, преобразила се на младо гадже и вика "Дай да ме водиш на кино", аз казвам "Добре бе маце". Ама оная сетне вика "Ама след филма не ми ли докараш множествен оргазъм ще ти превърна колата в тиква". Съгласих се от немай на къде.....Та като се разлюти, като почна да стене и пъшка и й изчезна маскировката. так като се показа онова чудовище с два криви зъба. И аз тутакси спрях да я "карам", и като хукнах, беж да ме няма. Газ до ламарината. Ама не мога да й избягам, тя вещицата с метла с висше образование, като фурия беше.

Та като се стреснах, та подскочих и пробих пода и почнах да тичам. Направо я отнесох, като дигнах оборотите и асфалта почна да гори зад мен. А нея я спряха на границата, опитвала се да пренесе необезопасена стока, за изпушилата й прахосмукачка говореха нещо.

Май послъгваш ми се струва

Май послъгваш ми се струва

Ако щеш вервай, сега колата е на тенекеджия, слага ми арматура на пода.....

Мисляси,че ми писна да си лягам,когато за някои започва нощния живот и да ставам,когато те си лягат!

Мисляси,че ми писна да си лягам,когато за някои започва нощния живот и да ставам,когато те си лягат!

Ако те успокоява мисълта,че не си само ти....

Мерси,май ми стана по-добре!-при българина важи мисълта:не е важно на мен да ми е добре,а.....

Редактирано от beli99 (преглед на промените)

Мерси,май ми стана по-добре!-при българина важи мисълта:не е важно на мен да ми е добре,а.....

biggrin.gifbiggrin.gif Права си

Мисля си, за снимката на Емито :)

мисля си, че си адски бърза хахахааха biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.