Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем със мястото във Local Disk (C:)

Featured Replies

Здравейте,

значи...не знам как точно да го обясня,но ще се опитам и се надявам да ми помогнете !!! Значи във Local Disk© - Downloads имам папка Video където си тегля филми от сървъра...Наскоро реших да изтегля повечко филми наведнъж ( 3 ) обаче се наложи да ги прекъсна всичките ... След около 20 - 30 минути ги стартирах отново и 3-те филма и изведнъж ми казва,че нямам свободно място във HDD ( а по принцип имах 7-8 ГБ !!! ) направо останах изумен ?!?!? Така днес реших да изтегля фiлма,който ми показа,че не мога да изтегля(само,че този път не във Video,а просто във Downloads),защото нямам място,но като го изтрих стана още по - зле не ми върна мястото,което е заело като го изтеглих,а си остана толкова все едно още е във компютъра и не е изтрит този филм .... Та...много Ви моля кажете ми как да го оправя или ако може някоя програма да ми помогне ще съм Ви ужасно много благодарен !!!!!!!!!

Благодаря предварително !

С уважение:

Редактирано от Scater (преглед на промените)

Хммм пробва ли да почистиш дяла с помоща на:

1.Disk Cleanup (вграденото средство в Операционната Система)

2. CCleaner

3.ATF - CLEANER

4. DustBuster

DustBuster XP 2.9.5.1

Download: (380 KB)

DustBuster.gif

http://majorgeeks.com/download.php?det=1182

ЛИЦЕНЗ: БЕЗПЛАТНА!!!

На много места е спомената тази ценна програмка, но няма отворена тема за нея където да е публикувана официално...Нищо че е на италиански не се пртеснявайте.Инсталира се и започва да сканира и да трие ненужните файлове автоматично...Според доста потребители е много добра.Аз също съм я ползвал и съм доволен като количество на излишните файлове които ми намери като преди това бях чистил с различни приложения.Само не можах да открия някакви настройки - може би няма такива (където да изключвам евентуално папки от сканирането - например тези за игрите които са доста претенциозни!!!)

Не казваш обаче с какво ги теглиш и дали евентуално ако си изтегли някой от тях дали не си го стартирал...Ако е така често се запазват файловете в различните TEMP директории...Можеш да махнеш отметките да скритите файлове...да изчистиш старите точки за възстановяване на системата...и евентуално да провериш дял C:\ за грешки.Препоръчвам да се пусне и Disk Cleanup (вградения инструмент за почистване), защото той премахва голямо количество ненужна информация от рода на compress old files...

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Ако това ти е дяла с операционната система, за препоръчване е да си отделиш друг дял за download, ще си спестиш проблемите. Windows е малко странен, когато измерва заетото пространство на системния дял.

• Автор

Към B-boy :

1.Пуснах го !

2. Ще го пробвам !

3.Пуснах го !

4. Ще го пробвам !

Теглих го със вградения си във IE "мениджър" ! А за това дали съм ги стартирал 2-я път като ги теглих мисля,че стартирах 2-та ( то само тях можех,защото 3-я не можех да изтегля ) ! Сега изтрих всичко,което ми разреши от всички TEMP-ове ! Пусках DiskDefrag & CM Disk Cleaner за регистрите !!!

Към dixi :

Хм..вече май ще ги тегля във (D)

P.S.Такааааа.....сега имам друг проблем знам къде са ми отишли ГБ,но не мога да ги изтрия ?!?! Ако знаете някоя програма,с която да го направя моля кажете !

Редактирано от Scater (преглед на промените)

На мен все ми изчезваше 1 Г място под Уиндоус и се оказа че имам пусната услуга хибернация на системата. Виж в контролния панел в Power Options дали и при тебе не е така.

Само за това се сещам.

То като тегли през IE си прави временен файл в потребителската директория Documents and Settings\User_Name\Local Settings\Temp и едва след това го копира в указаното място за сваляне. Трий всичко от нея директория.

P.S.Такааааа.....сега имам друг проблем знам къде са ми отишли ГБ,но не мога да ги изтрия ?!?! Ако знаете някоя програма,с която да го направя моля кажете !

И аз имах преди 2 месеца този проблем.Пусни CCleaner.Ако искаш да не ти бара cookies и другите неща на IE,махни отметките.След като сканира,ще ти намери файловете и като и дадеш Run clenaer,ще се оправи :clap:

П.С Както колегата Филипов каза,като сваляш през windows-я даунлоадер,се правят временни файлове.Така че,пускай CCleaner и действаи.Успех

Редактирано от LaMz3s (преглед на промените)

• Автор

Така още снощи оправих проблема като изтеглих CCleaner,както ми каза B-boy и ми изтри всичко !!! Всъщност проблема беше във това,че имах файлове във C:\WINDOWS\Temp по 4МБ и папката беше станала над 4ГБ ;)angry.gif:speak: !!!! Благодаря на всички отзовали се !!!! Айде със здраве и да помагате така на всички :clap:

Отиди в Start->Дясното копче на мишката върху My Computer->Properties->System Restore и отбележи квадратчето пред Turn off System Restore on All drives. Това би трябвало да освободи доста място. Наистина доста.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.