Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси за Prince of Рersia 4

Featured Replies

онази картинка дето не ми я отваряше ми се отвори етоя и нея спецялно за феновете

Ами тя тази картинка е по-хубава от другите!!

Благодаря, добре че я даде!

-------------------

Чудя се, дали изискванията ще са големи... Щото може би на мен, няма да ми тръгне!

• Отговори 835
  • Прегледи 91k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Най-накрая и аз я изиграх. Поне така мисля. Сега съм пред дилема, да клъцна ли дърветата или да не ги клъцна. Ако ги отрежа пълен мрак ли ще настъпи отново, защото аз не искам да настъпва и затова пит

• Мога да поспоря с теб.Принца всъщност лъже Елика, че Фара е магаре - той всъщност търси жената (не съм идиот - пише го в някои сайтове).

• Това с DLC-то е адски селско. Прави се игра, реже се 10% от нея и цената си остава същата за крайния продукт. После даваш пари за нещо което го има на диска но е заключено. Genious.

Публикувани изображения

не мисля че изискванията ше са големи cool.gifcool.gifcool.gif

не мисля че изискванията ше са големи cool.gifcool.gifcool.gif

Предишната, тоест последната която е излязла до сега, ми върви без избщо да ми засича.. Тъй, че надявам се тази поне да тръгне, че дори и да не засича, де...

Спокс а и излезе нова картинка нали ми казахте да ги качвам ето я и нея

ОООО не съм сигурен едва ли. Ще видим като му доиди времето

Всички тия картинки са чисти монтажи, както каза някой по-нагоре. Прекалено несериозни изглеждат, за да те накарат да се замислиш "А! Май ще има нова игра". Това е по-скоро фенски artwork - всеки си рисува нещо дето му харесва.

И стига сте флуудили - ще затворят темата заради вас!

Zaec 7 аз като гледах една тема за ПОПТТТ разбрах че не връзваш нито думичка английски се пак в началото на ПОП3 си пише какво да направиш със Speed-kill-а за да може и така да биеш КЛОМПА ("гиганта на арената" както му викат начинаещите) и останалите др. босове. А може и да си от ония геймъри дето не четат тва което им пише отдолу на екарана за да направят нещо както трябва. Ама няма значение вече е минало. Това за което ти пиша е, че ако наистина има 4 игра и натстина има от тези artwork-ове които сме намерили в нета и сме качили тук май няма да са ти толкова несериозни. Честно да ти кажа единствените колажи които май съм качил са онези обложки за Wii. Се пак играта дори не е потвърдена от ЮБИСОФТ та камоли да има готова версия и одобрени платфирми. Не считай този коментар за убида към теб само не бъди сигурен че няма да излезе играта.

P.S.

Аз лично превътях и трите игри малко трудно, но това е заради лайф ъпгреидите.

Не знам Защо Спряхте да Пишете

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
  • Автор

Трябва вече ubisoft да кажат "да, ще има" или "не, няма да има" 4та част и кога ще излиза. Знам,че съм нетърпелив,

ама просто съм голям pop fan.

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Разбирам те и аз съм така много искам да има ПОП4 и съм адски голям фен ако излезе ГОТП ще направя графит в класната стая "Prince of Persia games Rules"

Хора адски много съм превъзбуден защото аз ще го потвърдя ДАТА - 26:12:2007 ЧАС - 22:20

ЩЕ ИМА POP4

And yes. It's been finally announced by Ubisoft that the new next-generation game in the new trilogy for our beloved Prince of Persia is going to be dubbed Prince of Persia: Ghost of the Past.

Don't ask me where they got the name from or why or who or when. The point is that this game is due to come this September. So, people get your PS3s rumbling and those joysticks toggling.

Here's an excerpt from IGN about the game:

"The plagued prince returns in his first next-gen adventure. Ubisoft has planned a number of adjustments to the series, with a new design for the prince, a new armored gauntlet with incredible powers, and a renewed focus on platforming and physical challenges rather than fighting.

NOTE: This game has been confirmed as a title in production, but exact platform releases have not been confirmed. Please check back for official info."

ЕТО ВИ ЛИНК За Prince of Persia Ghosts of The Past

НА КРАТКО: от ЮБИСОФТ са потвърдили информцията за Prince of Persia Ghost of The Past и че ще се работи по създаването на играта ще се обърне внимание повече на "Jump and Run-a" и ще има по-малко action обаче може да излезе чак другият септември (2008 или 2009) T`BA E весели празници

В УИКИПЕДИЯ също го потвърждават Wikipedia

И май името е GhostS a нe Ghost

• Автор

Мога да кажа само ДАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА.браво благодаря много.Току що видях.

Ще ми дадеш ли някакви линкове,че този не се отваря.

Дай,моля те ,някакъв линк,че този не се отваря,ако намериш,каквото и да е пиши,аз също ще търся.

Все още няма много инфо аконамеря ще напиша веднага :) :) :):P:ph34r:

Някви нови шотове има ли?

Или няма нищо?

Ако има ново инфо пишете..

Аз търсих, ама не намерих нищо ново !

Казах че ще има (не е слух) а не че е готова за т'ва няма шотове все още. Потвърдена е но на истина нз що в саита на юби няма нищо. Ко намеря инфо ще дам. А за потвърждаването в Wiki не може да даваш инфо щото Юби пазят страницата. ПЛС Влесте тук http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=71287 оправих я

Казах че ще има (не е слух) а не че е готова за т'ва няма шотове все още. Потвърдена е но на истина нз що в саита на юби няма нищо. Ко намеря инфо ще дам. А за потвърждаването в Wiki не може да даваш инфо щото Юби пазят страницата. ПЛС Влесте тук http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=71287 оправих я

Дано си прав и има pop4 аз сум голям фен на всичките Prince of persia И ако има каква ще е историята.И аз сум гледал разни равоти за Pop 4 и аз мисля и казвам че ще има дано е вярно и дано да я имаи и за pc и аз казвам ще има Pop 4. Дано е много по дълга и интересна от другите.и ако има аз ще съм страшно сщастлив :computer2::question:

Дано си прав и има pop4 аз сум голям фен на всичките Prince of persia И ако има каква ще е историята.И аз сум гледал разни равоти за Pop 4 и аз мисля и казвам че ще има дано е вярно и дано да я имаи и за pc и аз казвам ще има Pop 4. Дано е много по дълга и интересна от другите.и ако има аз ще съм страшно сщастлив :angry::help wanted3:

Занчи виж в Уикипедия ( http://en.wikipedia.org/wiki/Prince_of_Persia_%282008%29 ) пише че ще има по-малко бой и че ще се обърне внимание на ПЪЗЕЛИТЕ, ДЖЪМП ЕНД РЪН-а и МАЙ че ЩЕ ИМА НОВИ "ФРИИ РЪН" ТРИКОВЕ (а и ще е за PC) а аз мога да добавя че няма да има SAND POWERS или ПЯСЪЦИ а ДИМ. Нямам представа какво ще става с него ама знам че ще е дим (все пак за логотата на другите ПОП игри има пясъци а на това има дим (логото съм го сложил по-назад в темата). ).

от ЮБИСОФТ НЕ са потвърдили информцията за Prince of Persia Ghost of The Past

Какво те кара да мислиш така? Дай източника на информацията си да видим ohmy.gif

Къв източник на информация, бе - ти трябва да докажеш, че е обявено, а не той- че не е

в линка ти трябва да присъства стринга "ubi.com". Давай да видим!!

• Автор

Стига де.Ти искаш или не искаш да има prince of persia 4,колкото до това дали е доказано ГраффиК каза,че е,питай него за повече информация.

OK

1: Ноември я потвърдиха.

2: Тъй като прекалено малко медии са присъствали на потвърждаването (само 2 но нз кои) Юби не са го сложили в сайта, няма инфо (обмислят историята) и постери (няма нови идей).

3: Който иска да вярва. Aз разчитам на фактите.

(много, много, много съжалявам ама има околко 23 линка с дати от 2 този месец до вчера в които четох тези информации, а някои от наще ми е изтрил "хисторито" Sorry)

Явно все още официална дата на излизане няма

Ще излезе след средата на 2008, но не е ясна датата

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.