Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Почина Гого от Тоника

Featured Replies

Публикувано изображение

Тежко заболяване е покосило любимия изпълнител на поколения българи Георги Найденов. Гого вече е преминал през поредица от консултации, прегледи и лечения, които не са успели да забавят развитието на болестта.

Става въпрос за рядка дегенеративна болест на мозъка - много особена форма на множествена скрелоза. Тя се характеризира с много тежки симтоми и бързо развитие. Влияе остро и върху всички нервно-мускулни функции на организма. За забавянето й воже да помогне присаждането на стволови клетки.

Един от най-емблематичните гласове на българската поп музика надви мъжката си гордост и отчаян се помоли за помощ чрез писмо към всички благодетелни хора.

Поместваме пълния текст на писмото.

Моля помогнете!

Уважаеми приятели,

Ще ви спестя всякакви предисловия и обяснения и ще го кажа направо: Боледувам от рядка и за съжаление нелечима болест с неизяснен произход и фатален край.

След като за една година опитах всички възможности у нас, единствената вероятна алтернатива остана присаждане на стволови клетки. Засега съгласие за тази интервенция съм получил само от Москва на цена 50 хил. лв.

Тази сума не е по възможностите на моето семейство и затова ви моля за помощ.

Ако нямате възможност, изпратете това писмо по факс или до тези, които смятате, че могат да помогнат. Надявам се разбирате, че съм прибягнал до тази крайна за мен мярка, защото всеки ден е от значение.

Банковата сметка е BG73 UNCR 7630 1059 6950 20 , а телефонът 0889 38 00 30

Благодаря ви и нека Бог ви благослови!

Гого

Потърсен за коментар на посочения телефон, Гого потвърди пред БЛИЦ, че е тежко болен. "Изпратих писмото на мои приятели, които явно са решили да го направят достояние пред медиите", обясни певецът.

По думите му това е неговата банкова сметка. Събраните пари ще му трябват на първо време да отиде в чужбина, за да му потвърдят диагнозата в някоя западна страна и след това да си присади стволови клетки.

"Това е единствената вероятна възможност за мен. Никой не ми дава обаче гаранция, че това може да бъде лечението. В световен мащаб моята болест няма лечение", каза Гого.

Бургаският строителен предприемач Георги Манев вече е подел кампания в града за събиране на средства в помощ на Гого, предаде кореспондентът на "БЛИЦ" в морския град. Очаква се към инициативата да се присъединят и други имотни бургазлии.

БЛИЦ

• Отговори 86
  • Прегледи 14,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Тежко заболяване е покосило любимия изпълнител на поколения българи Георги Найденов.

Гого вече е преминал през поредица от консултации, прегледи и лечения, които не са успели да забавят развитието на болестта.

Един от най-емблематичните гласове на българската поп музика надви мъжката си гордост и отчаян се помоли за помощ чрез писмо към всички благодетелни хора.

Поместваме пълния текст на писмото

Моля помогнете!

Уважаеми приятели,

Ще ви спестя всякакви предисловия и обяснения и ще го кажа направо: Боледувам от рядка и за съжаление нелечимаболест с неизяснен произход и фатален край.

След като за една година опитах всички възможности у нас, единствената вероятна алтернатива остана присаждане на стволови клетки. Засега съгласие за тази интервенция съм получил само от Москва на цена 50 хил. лв.

Тази сума не е по възможностите на моето семейство и затова ви моля за помощ.

Ако нямате възможност, изпратете това писмо по факс или до тези, които смятате, че могат да помогнат. Надявам се разбирате, че съм прибягнал до тази крайна за мен мярка, защото всеки ден е от значение.

Банковата сметка е BG73 UNCR 7630 1059 6950 20 , Георги Димитров Найденов

а телефонът - 0889 38 00 30

Благодаря ви и нека Бог ви благослови!

http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?v=info&gid=103082196400544

Давам линк към групата във Фейсбук, от където аз лично разбрах за проблема на Гого.

Надявам се да има хора тук, които да го помнят и да ценят приноса му към българската естрада. По-младите, на които името Георги Найденов - Гого от "Тоника" нищо не говори, нека попитат родителите си кой е и да им споделят за проблема му.

Ние ще помогнем!

А вие?

http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?v=info&gid=103082196400544

Давам линк към групата във Фейсбук, от където аз лично разбрах за проблема на Гого.

Ние ще помогнем!

А вие?

С приятелство във фейсбука не виждам как ще помогнете... трябват ПАРИ а не "интернет приятелства"

С приятелство във фейсбука не виждам как ще помогнете... трябват ПАРИ а не "интернет приятелства"

От Фейсбук разбрах, а утре ще преведем пари в сметката му.

Това имах предвид, а не, че искам някой да му става приятел.

ВАЖНО!!!

Смс кампанията на Гого е вече активна! За да подкрепите Гого трябва да изпратите дарителски смс с текст: DMS Gogo на Единен дарителски номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACОM иM-Tel)

Цената на един смс е 1,20 лева с ДДС.

Само за България!

Преди малко съпругата на Гого беше в Шоуто на Слави.

Милите, те не знаели, че хората ги имали за значими...

Но сега вече знаят, че са значими и са обичани!

Аз не ми е ясно не че от нещо др, но след концерт в зала 1 на НДК e известно колко пари печелят и за какво е тази кампания? Повече ме навежда мисълта че парите ще отидат за следоперативно лечение отколкото за разходите в болница, което едва ли на др нуждаещи се би им излязло безплатно.

Редактирано от Andrian Ivanov (преглед на промените)

Аз не ми е ясно не че от нещо др, но след концерт в зала 1 на НДК e известно колко пари печелят и за какво е тази кампания? Повече ме навежда мисълта че парите ще отидат за следоперативно лечение отколкото за разходите в болница, което едва ли на др нуждаещи се би им излязло безплатно.

На мен не ми стана ясна идеята на поста ти, но няма значение.

Всеки е свободен да дарява и да НЕ дарява, както и всеки има правото да попита за какво точно са разходвани парите му.

Останалото е въпрос на желание и възможности.

Смятам, че няма да обеднеем с това левче, което можем да дарим с един смс, особено когато става въпрос за личности, дали много на страната ни... Аз и приятелите ми, с които си чатех тази вече в Скайп, дарихме. Апропо, можете да го направите чрез смс на кратък номер 17777 с текст DMS Gogo

• Автор

Има я и моята подкрепа,макар и малка.

Защото го обичам и уважавам още от ученичка,когато пееше в "Домино".

Публикувах съобщението и в един друг сайт,ще го разпратя и на всичките си приятели и познати.

Направете го и вие.

Гого заслужава.

http-~~-//www.vbox7.com/play:bdddbad3

• Автор

Помогни на Гого-

Изпрати SMS на номер 17777 с текст DMS Gogo

Има я и моята подкрепа,макар и малка.

Защото го обичам и уважавам още от ученичка,когато пееше в "Домино".

Публикувах съобщението и в един друг сайт,ще го разпратя и на всичките си приятели и познати.

Направете го и вие.

Гого заслужава.

http-~~-//www.vbox7.com/play:bdddbad3

• Автор

OFF TOPIC

Не знам що за "човек" трябва да си - за да сложиш минус в тема за помощ и болка ?!?

Между другото темата ми се дублира -

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=153329

- сложи минуси и тук,който и да си.

Дано Господ те пази и никога не те стига нещастието на Гого.

• Автор

OFF TOPIC

Не знам що за "човек" трябва да си - за да сложиш минус в тема за помощ и болка ?!?

Между другото това е моята тема -

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=153312&st=0&gopid=1678119&#entry1678119

- сложи минуси и тук,който и да си.

Дано Господ те пази и никога не те стига нещастието на Гого.

Днес до 14 часа има изпратени 80 000 смс-а и 40 000 лева са преведени по сметката му. Тъпото е, че парите от смс-ите можели да се ползват чак в началото на май. От един смс при Гого отиват 90 стотинки. Продължаваме напред. :-)

• Автор

Елате на концерта!

За Гого и още живи

Публикувано изображение

СТЕФАН ДИМИТРОВ:

ГОГО от "Тоника" спешно се нуждае от помощ. Затова правим благотворителен концерт, за да съберем пари за лечението му. Снощи (в четвъртък вечер) ми се обадиха близо 60 колеги, всеки иска да участва в този концерт.

Гого е много обичан. Той е мъжко момче, но в крайна сметка се замислих дали за такава звезда (каквато е той за нашите мащаби), в Гърция щеше да се стигне дотам певецът да пише писмо: "Моля, помогнете ми!". Съмнявам се.

У нас няма държава. Държава, която да се грижи за хората, които по някакъв начин са създавали години наред духовна култура и целият народ им се е възхищавал. Защото поколения са пели песните на “Тоника”.

И изведнъж се оказва, че този човек няма възможност да събере пари за лечение.

Сега става дума за Гого, но следващия месец ще бъде някой друг. Затова концертът на 26 април ще постави началото на нещо хубаво - национален фонд, в който да се събират пари за лечение на творци.

Вярно, това ще е все пак една капка. Защото на фона на всичките откраднати милиони, на цялата корупция, която властва в държавата, тези 50 хиляди лева, нужни за лечението на Гого, са смешна сума.

Как нито едно правителство не можа да направи нищо за тази здравна реформа, така че хората в България да се чувстват по- сигурни, да знаят, че живеят в държава, която може да им помогне.

Един откраднал 400 милиона, друг взел хонорар 1,5 млн. лв. Питам се защо в тази държава се случват все злостни неща. 20 години се мъчим, този преход не свърши ли? Аз не виждам никаква светлинка. Не мога да си представя, че ще трябва да минат още 20 години. Колко човешки живота платиха кръвен данък на този преход!

Голяма част от музикантите, които сега са между 50 и 70 годишни, са били на щат в "Концертна дирекция" или в "Импресарска дирекция", плащали са си данъците от всеки концерт, а сега са унизени. Как на нито един от тях не можаха да се намерят в архивите прослужените години, за да му даде държавата една достойна пенсия. Това е яка несправедливост спрямо тежък труд. А и не се става случайно известен. Такива хора не са хиляди. Държавата не може ли да протегне ръка и каже поне: "Заповядайте, живейте достойно на старини!".

Имам чувството, че същата тази държава вместо да застане плътно до хората, стои в сянката на проблемите им.

Гого има шанса да е популярен и цялата гилдия да застане зад него, да направи концерт, с който да се съберат пари за лечението му. Ще му помогне и общината в Бургас. Добре, но има толкова болни деца, толкова майки, които не могат да платят лечението на децата си. На тях кой да помогне? Чакаме Коледа. Или какво? Трябва да има система!

Годишно от здравеопазването изтичали 300-400 млн. лв. Е, къде отиват тези пари? Как така в държавата това, което се случва, е все против хората.

Трябва да има светлинка. Затова правим този концерт. Наехме зала 1 - най-голямата, и вярваме, че тя ще се изпълни с хора. Каним всички да дойдат и с парите за един билет да дадат своята лепта за спасението на Гого от "Тоника" И той да стане начало на кауза, която може да върне живота на много българи.

Композиторът Стефан Димитров е сред инициаторите на концерта, на който ще се събират пари за лечение на Гого от "Тоника".

24chasa.bg

Сумата в даритерската сметка вече е 50 000 лева.

Утре ще има инфо и колко смс-а има в повече от вчерашните 80 000.

Относно концерта в Бургас:

Приятели, поканите за благотворителния концерт в Бургас на 20 април Ви очакват! Те са на стойност от 15 лв. до 100лв., според Вашите възможности и желание за помощ! Адрес: Бургас ул. "Цар Симеон І "/Бивша ул. "Републиканска"/ № 43. Очакваме Ви! Да помогнем на Гого!

Ще дам инфо и за София, в момента, в който всичко стане ясно.

Искам да изкажа пред всички специална благодарност към kal, с помощта на който безвъзмездно се публикуват рекламните банери в сайта и форума с цел повече хора да разберат за кампанията.

Благодаря ти от името на Гого, както и на всички, които са се включили с морална или материална помощ!

Събраха парите за Гого, на 8 май лети за Москва

Публикувано изображение

Гого от Фамилия "Тоника" заминава на 8 май с правителствения самолет за Москва, където ще бъде подложен на животоспасяваща операция. Това стана факт, след като организаторите на благотворителния концерт в помощ на певеца, съобщиха, че необходимата сума за лечението му - 50 хиляди лева, вече е събрана. Част от сумата беше събрана от общинските съветници в Айтос, които на свое заседание решиха да отпуснат 2 хиляди лева от общинския бюджет за лечението на Гого. Очаква се Общинския съвет в Бургас да отпусне още 25 хиляди лева.Музикантите Стефан Димитров и Михаил Белчев, а и общинари от морския град предприемат и друг ход - създават фонд за лечение на родни творци.Преди дни стана ясно, че тежко заболяване е покосило любимия изпълнител на поколения българи Георги Найденов - Гого.Той вече е преминал през поредица от консултации, прегледи и лечения, които не са успели да забавят развитието на болестта му, затова е необходима оперативна намеса в Москва.Преди седмица един от най-емблематичните гласове на българската поп музика отчаян се помоли за помощ чрез писмо към всички благодетелни хора.

dnes.bg

Тези от Днес.бг пишат такива глупости, че... Както и да е. Набързо да кажа - Гого лети в неделя 18.04 за Белгия, а от там директно отива в Германия. Чак след това евентуално ще се реши дали и кога ще ходи в Москва. Сумата от 50 000 лева е събрана, но това са парите единствено за клиниката в Москва - преглед, две преливания на клетки и потвърждаване (или отхвърляне) на диагнозата. Цялото лечение - независимо в коя страна и в коя клиника - ще струва много, много повече, като лично имам една оферта от САЩ от една от водещите клиники в света, че такова лечение струва в порядъка 250 000 - 500 000 долара. Изводите ги оставям на вас... Да, президента предложи, разбира се услугите на правителствения самолет, но всичко за Москва в момента е в процес на изчакване и ще се уточни след визитите в клиниките в гореспоменатите държави. пп. Достоверната информация е във фен страницата на Гого във фейсбук. Аз лично съм говорил за последно в събота с Гого, но спрях да му звъня и да го притеснявам, защото е изтощен достатъчно, а и няма смисъл, затова само един от нас комуникира със семейството на певеца. Бъдете здрави и благодаря за подкрепата на всички! :)

Стискам палци и му пожелавам късмет!

Жалко е, че в нашата държава хора като Гого, които са известни на доста голяма част от населението ни, се нуждаят от специална кампания за набирането на 50 000 лв... :champagne1:(( Тук не става въпрос за поредното съчувствие към страдащите (това си е в реда на нещата, винаги го е имало и разбира се е редно да помагаме, ако можем), а за човек, който едва ли не е известен на 80% процента от населението ни... във всяка друга държава такива хора са в категория "знаменитости", демек са дали нещо на публиката, и съответно са получили заслуженото си (не само откъм известност, но и от към финанси), само при нас, в България, може да се получи този абсурд - човека да няма пари за операция :cool:(( Много ми е мъчно, и разбира се, ще направя каквото мога, за да помогна, но според мен цялата тази ситуация не е редна

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.