Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Почина Гого от Тоника

Featured Replies

ПИСМО ОТ ГОГО ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ

Уважаеми събратя,

Думата е голямо БЛАГОДАРЯ ! Не зная точно колко голямо трябва да бъде, за да бъде достатъчно за всички тези стотици хиляди хора , които ме подкрепиха в последните 10 дни. Поклон пред всички Вас. Не знам как, но дано някой ден намеря начин да се отблагодаря така, че да стигна до сърцето на всеки един от Вас. Не знам дали ще мога, но Ви уверявам, че ще направя всичко възможно, за да го сторя.

Бих искал, да внеса яснота относно средствата, които сме събрали и продължаваме да събираме, искам да кажа, защо..............

Както Ева каза, “никога не сме знаели, че сме толкова значими”. Ние написахме тези писма до стеснен кръг от около 50 човека, наши приятели и колеги, представители на бизнеса , с които сме контактували. Знаем , че обявената от нас сума от 50 000 лв. далеч не е достатъчна за такова лечение , но приехме единствената постижима цел, която вярвахме че можем да си позволим.

Но нещото, което се случи ни даде вяра и показа Вашето желание, че Гого заслужава повече. Публикуваните данни до момента са единствената информация, с която разполагаме. Знаем, че са постъпили около 80 000 sms-a, което е равно на около 70 000 лв. , както и постъпленията в банковата сметка в размер на около 60 000 лв. Всичко това прави 130 000 лв. или по-точно 65000 евро.

За всички , които искат да знаят пътя, по който съм минал и моето мнение за евентуалното лечение на Латерална миотрофична склероза (ЛАС)!

1. Всички видове възможни изследвания в България до потвърждаване на диагнозата от поне две клиники.

2. Почти всички възможни терапии – Балнеотерапия , физиотерапия , иглотерапия, лазертерапия и пр.

3. Алтернативна медицина –повече от 10 вида

4. Екстрасенси , църкви , ходжи и всичко възможно от този род.

До този момент без никакъв ефект.

В момента благодарение на подкрепата от цяла България имам възможност и предприемам сл. стъпки.

1. Потвърждаване или отхвърляне на диагнозата от поне две клиники в чужбина.

2. Присаждане на стволови клетки , вероятно в „НЕВРОВИТА”- Москва. Има възможност и другаде вкл. и Китай.

3. Рехабилитация в Израел.

От това, какво ще се получи като резултат , вероятно към края на май, ще зависят и следващите ми стъпки.Нямам намерение да се отказвам. Сигурен съм , че след този период ще имам какво още да ви кажа и се надявам новините да са положителни.

От днес нататък ще информирам подробно всички за състоянието ми, етапите на лечение, както и за размера на дарените от Вас средства по банков път и със СМС. Това ще се случва единствено и само чрез членовете на моето семейство и моята фен страница във Фейсбук, където максимално бързо ще се публикува цялата информация. Държа да подчертая факта, че за сега никой не може да каже каква ще е точната сума, необходима за лечението ми и затова продължавам да разчитам на вас - хората, които ме обичат, които не ме оставихте в най-трудния за мен момент в живота ми и на моето семейство. Не на последно място искам да уверя всеки, който е дарил дори стотинка, че когато приключа с моето лечение, всички останали дарени от Вас пари ще бъдат разпределени за други нуждаещи се, а такива за съжаление има много.

Борбата с това чудовищно заболяване е жестока и доколкото разбирам , различна за всеки , затова не смея да давам препоръки или съвети за лечение .

БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ!

Гого

http://www.facebook....109899319048513

• Отговори 86
  • Прегледи 14,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Гого от Тоника замина за изследвания в Белгия

Публикувано изображение

19 април 2010 / News.dir.bg

Георги Найденов - Гого от Тоника се отказа от пълния размер на финансовата помощ от община Бургас.

Той е изпратил и отворено писмо до кмета Димитър Николов, предаде БТА. На 22 април общинският съвет в морския град трябваше да гласува парична помощ от 25 хиляди лева за Гого.

"Считам, че не се различавам от всички други граждани на община Бургас, които се нуждаят от помощ за лечение. Бих се позовал на правилника за реда за предоставяне на еднократни безвъзмездни финансови помощи в полза на физически лица и ви моля предложената сума да е 3000 лева. Нека останалите предвидени средства за моето лечение от бюджета на общината да бъдат отпуснати за лечение на други болни хора", се казва в писмото на Гого.

Писмото бе разпространено днес по време на пресконференция, свикана от инициативния комитет, който набира средства за лечението на певеца. Утре е и благотворителният концерт в Бургас, в който ще участват над 30 изпълнители.

В момента Гого пътува с автомобил за Белгия, където ще му бъдат направени пълни изследвания и точно диагностициране. Едва тогава ще стане ясен и окончателният размер на сумата, необходима за лечението му.

Банковата сметка за дарения е BG73 UNCR 7630 1059 6950 20.

• Автор

Само силните духом могат да мислят в мъката и болката си и за другите.

Нека Бог е с теб,Гого!

Чудя се, на други като него, кой ще помогне? Има хиляди, а може би и дестки хиляди такива като него! А на мен кой ще помогне? Всъщност, аз не искам помощ от никого! Каквото, такова! Като ще мра, ще мра без да хленча! Всички рано или късно ще умрем! Повръща ми се от такива хора, дето хленчат пред цялата държава! За какъв Бог говориш haidukpicaso? Забрави ли за логото си? - " Ако искаш да разсмееш Господ, кажи му, че си имаш планове!" По дяволите! Написах 3 или 4 словоизлеяния с това заглавие! Писна ми от тоя лъжлив свят! Ти помогна ли на момчето си? Защо не му помогна? А не мислиш ли, че тук, в тоя форум, има хора, които се нуждаят повече от помощта на другите? Сигурен съм, че и ти си по-нуждаеща от него!

Още тече концерта в Бургас.До момента има 8300 SMS.

Който желае може да изпрати SMS с текст DMS GOGO на номер 17 777 -цената е 1.20 лв.

Не е толкова трудно,пък и Гого ГО ЗАСЛУЖАВА!!!! Публикувано изображение

пп Мисля,че е благородно и не е комерсиално/това за админите и модераторите/:blink:

Повръща ми се от такива хора, дето хленчат пред цялата държава!

Нямам намерение да влизам в безмислени и тъпи спорове, но искам да поясня нещо за такива като теб.

Никой не е мрънкал пред цялата държава. Цялата тази инициатива е плод на ентусиазма и желанието на 20 души да направят всичко по силите си (и извън тях), за да помогнат на човек, който много години ни радва с музиката, песните и усмивката си. Неговото писмо е пратено до 15-20-30 души, а не до народа. Ние направихме останалото, а самия Гого първите дни беше се заврял вдън земята от срам.

Надявам се да съм бил ясен. Човека се отказа от пари точно заради това - да има за други нуждаещи се. Да не говорим, че всичко, което остане от парите за неговото лечение, ще се разпредели и за други хора. Пак да не говорим, че покрай него ще има помощ и за други - майка с детенце с церебрална парализа по желание и молба на Гого ще пътува с тях, като лично аз съм поел ангажимента със самолетните им билети и куп още неща.

Спирам до тук, не защото няма още какво да напиша, а защото би трябвало да ти се е изяснило на теб и на всички, на които им се "повръща".

Ако нещо не е ясно и 500 примера да изредя, все тая.

Бъдете здрави и си повръщайте на воля. Всеки има право да мрази и да ненавижда който си поиска.

• Автор

Чудя се, на други като него, кой ще помогне? Има хиляди, а може би и дестки хиляди такива като него! А на мен кой ще помогне? Всъщност, аз не искам помощ от никого! Каквото, такова! Като ще мра, ще мра без да хленча! Всички рано или късно ще умрем! Повръща ми се от такива хора, дето хленчат пред цялата държава! За какъв Бог говориш haidukpicaso? Забрави ли за логото си? - " Ако искаш да разсмееш Господ, кажи му, че си имаш планове!" По дяволите! Написах 3 или 4 словоизлеяния с това заглавие! Писна ми от тоя лъжлив свят! Ти помогна ли на момчето си? Защо не му помогна? А не мислиш ли, че тук, в тоя форум, има хора, които се нуждаят повече от помощта на другите? Сигурен съм, че и ти си по-нуждаеща от него!

Да,Кико-не си правя планове.

Защото Бог знае по-добре от мен.

Не съм по-нуждаеща се-защото нямам тежкия кръст на Гого и на други с такава съдба.

И не споменавай момчето ми-не съм държала аз Калашника,с който са го убили.

Другото го каза algor.

Бургас пя и плака заради Гого от „Тоника”

Публикувано изображение

В уникално шоу се превърна благотворителният концерт в помощ на бургаския музикант Георги Найденов-Гого.

Бургазлии мощно подкрепиха легендата от "Тоника". Любимецът на поколения български музиканти и почитатели на българската музика, който страда от рядка форма на множествена склероза, отпътува преди ден за Брюксел за изследвания. До този момент са събрани над 130 хиляди лева за лечението на певеца, предаде БНТ.

Близо 10 хиляди лева лева събраха дарителските касички за концерта в Бургас, преминал под наслов "Бургас за Гого - DMS GOGO 17 777", предаде БЛИЦ.

Отделно 12 000 sms-са бяха изпратени само по време на продължилия три часа и половина благотворителен концерт. Още над 20 хиляди лева са осигурени от спонсори и дарители от бизнеса в града, предаде БЛИЦ.

Залата на бургаската опера се оказа тясна да събере желаещите да присъстват на благотворителния концерт за събиране на средства за лечение на изпълнителя на "Бургаски вечери". Шоуто взриви морския град и предизвика невероятни емоции в Бургас.

Този концерт спокойно може да се нарече събитието на годината за града, коментираха местни политици. 33-ма изпълнители от цялата страна се присъединиха към инициативата "Да помогнем на Гого". Орлин Горанов, Мариана Попова, Йорданка Христова, Веселин Маринов, Кристина Димитрова, Нели Рангелова, група "Сигнал", дует "Шик", "Трамвай №5", Илия Ангелов, Искрен Пецов, колегите на Гого от "Тоника"и много други.

От Америка специално за концерта долетя Кичка Бодурова. Тя сподели, че в неделя са се засекли на границата с Гого, който е в Брюксел, като му е пожелала успешно лечение. В последния момент пристигна и Ваня Костова, преодолявайки задръстване на магистралата.

Бургаското участие стартира с изпълнение на Жан Шейтанов. След него на сцената пяха Галя Ичеренска, група "Горещ пясък" и други бургаски певци. Всички са пристигнали на свои разноски и не са получили нито стотинка хонорар.

Изпълнителите ще съберат и отделно пари да ги дарят за лечението на Гого. Някои от тях буквално плачеха на сцената и показаха своята съпричасност към драмата с техния колега. Други бяха категорични, че гилдията трябва да е солидарна и да се подкрепя в тежки моменти.

”Това е тест за човечност”, коментира Орлин Горанов. Един от най-развълнуваните през цялото време беше композиторът Стефан Диомов. Почти през сълзи той сподели, че Гого му се е обадил по телефона с молба да режисира финалната песен "Здравей, как си, приятелю?". Бащата на "Тоника" каза, че се е развълнувал страшно и страда за Гого. "Скандалът между нас е минало. Това е така и за двама ни. Когато разбрах за болестта, обадих му се, за да му помогна", добави той. Диомов не скри желанието си да направи отново концерт с Гого, Ева и "Тоника".

Емоциите в залата бяха невероятно силни. По време на концерта се просълзи дори кметът на Бургас Димитър Николов. Много зрители бяха трогнати до сълзи от всеотдайната подкрепа на колегите на Гого и солидарността на всички.

Гого и Ева са от вчера в Белгия. Пътуването се е забавило с ден заради инцидента, причинен от вулканичния облак от Исландия. От клиниката са проявили разбиране и са се съгласили да отложат изследванията с ден по-късно. Те ще бъдат направени утре.

Ако диагнозата бъде потвърдена, по всяка вероятност Гого и близките му ще изберат клиника в Израел, която да извърши вливането на стволовите клетки. Те са се спрели засега на тази страна, тъй като там се намира една от трите най-добри клиники в света за такива процедури.

Гого прояви преди два дни невиждана благородност, като отказа да вземе от бургаската община помощ от 25 хиляди лева.Той заяви в специално писмо, че иска да бъде като всички обикновени хора, които в подобни случаи получават от общината по 3000 лева помощ.Така той ще вземе само тази сума. Постъпката му трогна хиляди бургазлии, които смятат да създадат специален фонд за неговото лечение.

· Гого от ”Тоника” отказа пари за лечение · Гого от ”Тоника” се нуждае от помощ

Източник: dir.bg

Скъпи приятели, сумата която беше събрана за лечението на Гого по време на благотворителния концерт в Бургас е: 10 143лв. от дарения, а по време на концерта са пристигнали 11000 смс

Георги Манев и целият инициативен комитет БЛАГОДАРЯТ на всички българи подкрепили с смс или с дарение Гого по време на концерта в Операта на град Бургас. Кампанията не спира до тук, нека продължим да изпращаме смс- и с текст: DMS GOGO на единен дарителски номер 17 777. Помагайки на Гого ще дадем надежда на хората покосени от тази болест в страната ни!

Скъпи приятели, приключи престоят и изследванията на Гого в двете престижни клиники в Белгия и Германия. За съжаление и двете клиники независимо една от друга потвърдиха тежката диагноза, а именно - Латерална миотрофична склероза (ЛАС).

От тук нататък пътя е един - присаждане на стволови клетки и дано Бог чуе молбите на хилядите хора от България!

За който не знае да кажа - в момента по Канал 1 върви пряко благотворителния концерт за Гого.

Редактирано от algor (преглед на промените)

Това сме ние българите - може да нямаме пари, но поне сме състрадателни и щедри (в доста от случаите...). Аз също изпратих смс и се надявам да бъдат събрани нужните средства.

Нооо ...искам и да кажа, че не ми харесва тази тенденция, която се очертава да стане като практика. Гого от "Тоника", другото момче от Mary Boys Band - те са просто хора , които както всички нас заслужават да живеят ...има ли значение дали са от D2, Mary Boys Band, Остава или, която и да е друга група. Усещам как скоро ще започне да спекулира с това.

И ако трябва да съм искрена, съм до някъде съгласна с Кико, защото има хиляди, десетки хиляди хора, болни дори и от по-страшни болести, които също искат, заслужават и трябва да живеят!

Стига толкова с моето отклонение...

Още веднъж казвам, че стискам палци кампанията да пожъне успех!

Редактирано от Leslie_ (преглед на промените)

• Автор

Гого е в Израел, събраха пари за лечението му

Публикувано изображение

Богдана Карадочева изпя "Дано" за Гого

Гого Найденов от "Тоника" вече е в израелска клиника, където ще бъде лекуван.

Изследванията в болници в Белгия и Германия потвърдиха диагнозата му - латерална миотрофична склероза.

На певеца ще бъдат присадени стволови клетки, за да се спре развитието на болестта. Преди това му предстоят още изследвания.

50-те хил. лв., за които Гого помоли, когато съобщи, че е болен, бяха събрани за няколко дни. За да се възстанови напълно обаче, ще са нужни още средства.

По сметката му до този момент са постъпили над 65 хил. лв., други 10 хил. бяха събрани на концерта в Бургас на 20 април.

Все още се изчисляват парите от снощния грандиозен концерт в зала 1 на НДК. Очакват се и около 100 хил. лв от есемеси.

Номерът, на който могат да се пращат дарителски съобщения, е 17 777 за всички мобилни оператори. Текстът трябва да е DMS Gogo.

Приятелство без край

"Смело мога да кажа за себе си - аз наистина съм един много щастлив човек."

Тези думи на Гого, записани преди да замине за Израел, бяха излъчени по време на концерта "Приятелство без край" в НДК.

С песните си го подкрепиха едни от най-обичаните български музиканти - Стефан Димитров, Богдана Карадочева, Лили Иванова, Васил Найденов, Росица Кирилова, Кичка Бодурова, Мая Нешкова, Илия Ангелов, Михаил и Кристина Белчеви, Ваня Костова, Мими Иванова, Петя Буюклиева, Михаил Йончев, Орлин Горанов, Мариана Попова, Стефка Берова, Йорданка Христова...

Заради Гого на сцената се появи триото "Бо-Бо-Бо" - Боян Иванов, Борис Гуджунов, Борислав Грънчаров. Шкумбата пък остави смешките и също пя.

Изненадваща беше появата на оркестър "Канарите", на народния певец Илия Луков, на Елица Тодорова и Стоян Янкулов.

Колегите на Гого от "Тоника" изпълниха емблематичната си песен "Един неразделен клас", а в края на концерта десетките участници се качиха заедно на сцената, за да изпеят "Здравей, как си, приятелю".

vesti.bg

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=WuG-9e_5bwU

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Писмо от Димитър Найденов по повод публикациите в някои вестници

Относно възникнали въпроси и коментари за разходването на финансовите средства събрани за лечението на Георги Найденов – моят баща, бих искал да дам следните пояснения и обяснения:

Уважаеми дами и господа,

Парите , събрани за лечението на Гого не се харчат и никога не биха се похарчили за немското “Да , така е”. Изумен съм от начина на пресъздаване на разговора по телефона с мен от в. Шоу, както и публикацията там . По същият начин , както бях изумен от публикацията на в. Уикенд “Помощ отивам си” – думи, които никога не е казвал баща ми, както и по-горните думи, които никога не съм казвал аз. Но вероятно от гледна точка на продажбите, това е изискване. Относно разходването на финансовите средства , държа да отбележа, че ще има пълна прозрачност – нещо, което сме казали и ще бъде така.

Бих желал все пак да благодаря на г-жа Христина Кирилова че е направила дарение , няма значение под каква форма за баща ми, но за съжаление не винаги , когато плащаш, получаваш нещо. Бих желал Вие да получите удовлетворение, за това искам да Ви обясня , както на Вас, така и на всички поставили този въпрос защо все пак е така. Както посочи баща ми в писмото си, трябваше да пътува до Белгия за потвърждение или отхвърляне на диагнозата. Това се изискваше от руската клиника за предприемане на интервенцията по вливане на стволови клетки. Изискването за подобен тип интервенции е диагнозата да бъде потвърдена от минимум една западна клиника, в случая ние си позволихме това да бъдат две западни клиники.

Смисълът на това, което искахме е не чисто документално да се потвърди диагнозата, а самите лекари да проведат свои собствени изследвания, без те да са базирани на българската епикриза. За съжаление, това се оказа невъзможно, вероятно поради някакъв общ европейски правилник, вследствие на което е моето изказване, че не е обърнато внимание на баща ми, а потвърждаването на диагнозата е взето повече на документално равнище, отколкото на автономни мнения. Истината е, че вероятно лекарите са предубедени от становището на предшествениците си, дори да разполагаш с финансови средства, не е възможно да посетиш такъв специалист без епикриза, а времето което той ще отдели за теб, явно е доста по-ценно, поради което процедурата е вяли прегледи и подписване на документи. Тъй като всяко нещо струва пари, то би следвало да бъде заплатено, така че моето възмущение е от това , че в дълбоко уважаваният Европейски съюз преди да заплатиш лечението си , трябва да заплатиш документацията , без която е невъзможно да продължиш накъдето и да е, нещо по което се доближавам до мнението Ви уважаема г-жо Кирилова . Все пак не смятам, че сме виновни за системата в здравеопазването! Относно подхвърлени реплики за “екскурзията” на баща ми, само бих искал да попитам - не знам дали разбирате какво му костваше, тъй като не успяха да ползват самолетните си билети , подарени от Министерство на културата и се наложи да пътуват с кола около 6 000 км. без почивка. За човек в неговото положение разбирате ли колко приятна е била тази „екскурзия”? Нормално е да сме разочаровани след това убийствено пътуване, вследствие на което Гого получава документално обслужване и изследвания, базирани изцяло на епикризата поставена в България. Към момента баща ми се намира в Израел и е приет за лечение в клиника в Телавив (по неофициална информация една от най-добрите в света), където досегашните интервенции и изписаните медикаменти са учудили лекарите там. Към настоящият момент вече има концепция какво да предприемат и очакват допълнителните изследвания от Белгия и Германия , с които невролозите там вече втора седмица не са готови. Благодаря на всички, които се интересуват както от състоянието на баща ми, така и от разходването на средствата, ще отговорим на всеки въпрос и се надявам да Ви удовлетворим.

Димитър Найденов

• Автор

Лекарите дават големи надежди за Гого

Публикувано изображение

Гого от Фамилия "Тоника" посрещна вчера имения си ден в клиника по рехабилитация в Тел Авив. Най-хубавото за него е възкресената надежда, че ще може отново да радва многобройните си почитатели. Лекарите от израелската клиника дават огромни шансове той отново да оздравее.

Синът му Димитър Георгиев каза за PRO.BG, че в тази клиника са били настанени много хора в крайно тежко състояние, сред които и Мануела Горсова.

“Те имат конкретна концепция какво да правят. Буквално думите, които ги е казал невролога са, че много малко са знаели преди години за тази болест, но в момента нещата са много ясни и той смята, че ще може да се справи перфектно със ситуацията”, сподели надеждата за Гого синът му.

Тежката диагноза Гого разбира преди година. Отначало единствено с помощта на семейството се е опитвал да се справи с проблема, докато неговите приятели разбират за това. Така само в рамките на няколко седмици бе организирана една от най-големите благотворителни кампании за набиране средства за лечението му.

След многобройните изследвания у нас и в Белгия и благодарение на стотиците българи, които подкрепиха Гого в кампанията, той вече започна лечение в Израел. Синът на легендарния певец сподели още, че все още няма промяна в състоянието на баща му. Той обаче е доволен от факта, че лекарите са върнали надеждата на Гого, че отново ще оздравее.

"Аз усетих баща ми, че е доста вдигнат на крака от тези думи”, каза той. Димитър Георгиев сподели, че Гергьовден винаги е бил празник, който семейството е празнувало заедно. Тази година традицията няма да се спази, но той се надява другата година отново всички да бъдат заедно, а следващото лято желанието на Гого да се сбъдне - да си води внучката по плажа.

Кампанията в помощ на Гого продължава.

Всеки, който иска да помогне за лечението на любимия на поколения българи певец, може да го направи като изпрати SMS на номер 17 777 и напише DMS Gogo.

slava.bg

• Автор

Благодаря ти,novobranec

Има ли приятели като нас - Гого ще пее пак,сигурна съм

:P

• 4 седмици по-късно...
  • Автор

Болестта не е стопирана, не се заблуждавайте. Не вярвам да доживее 1 година.

Пепел ти на езика

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Гого стана от инвалидната количка, ходи с патерици

Публикувано изображение

Ева и Гого от "Тоника" дадоха отчет за изразходваните средства, събрани за лечение. Двамата дадоха пресконференция в Поморие.

Гого Найденов преди броени дни се завърна от Израел, където се лекува в клиника от латерална амиотрофична склероза /ЛАС/. Развитието на болестта е стопирано. В клиниката в Израел разработват и лекарство срещу нея и Гого се надява да попадне в експерименталната група.

След като се върна от лечение в Израел Георги Найденов призна, че се чувства доста по-добре. Той вече се придвижва с патерици, а доскоро не можеше дори да стане от инвалидна количка, която сега ползва само ако се наложи да се придвижва надалеч.

"Чувствам се доста по-добре. Преминаха някои от перманентните болежки и втрисания в организма. Остава да върнем назад нещата. Знам, че ще стане с много труд и постоянство", разказа певецът по Нова телевизия тази сутрин.

Средствата, събрани за лечението на бургазлията от "Тоника" е 50 хиляди евро, припомня БТА. Половината от нея е предоставена за лечението на Петър Гюзелев от "Щурците" и Миро от "Мери Бойс Бенд". В сметката на сформирания дарителски фонд за лечение на дейци на културата остават още 5 хиляди евро.

news.dir.bg

• 3 седмици по-късно...

Видео излъчено по bTV на 28 Юни 2010 - Гого обяснява как върви лечението му в момента

Как върви лечението на Гого от Тоника?

Новина от bTV: В неделя, на 4 юли 2010, гости в "Пожелахте да говори" по bTV ще бъдат Ева и Гого от "Фамилия Тоника":

Говори с Ева и Гого

Ще може да се задават въпроси към Гого и Ева в коментарите на страницата на bTV. Водещият Росен Петров ще ги следи и ще задава най-интересните от тях в ефир.

:yanim:

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Гого обеща да пее на „Бургас и морето” и го направи

Публикувано изображение

Хиляди души се изправиха на крака на фестивала „Бургас и морето”, за да посрещнат Гого Найденов от „Тоника”. Той излезе на сцената на Летния театър в инвалидна количка, но с широка усмивка и ентусиазъм отново да завладее публиката. И успя.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Любимецът на поколения българи и неговите приятели от групата изпяха песента „Имало в Бургас”. Хилядите гости, които Летния театър в Бургас едва успя да побере, бурно аплодираха Гого, като се изправиха на крака. Това е първото появяване на певеца след началото на неговото лечение от синдрома на Лу Гериг, което все още продължава.

Публикувано изображение

Малко след завръщането си от клиника в Израел, Гого Найденов мечтаеше отново да може да излезе на сцената и да пее. Той дори обеща пред цяла България, че след като състоянието му се подобри, поне малко, отново ще започне да пее. И изпълни обещанието си.

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.