Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ при откриване и премахване на вируси, троянски коне и др., част 2

Featured Replies

Компютъра ми се включва сам и незная какво да правя.Мисля, че е от някои вирус.С Касперски съм.

Редактирано от Romantichkata (преглед на промените)

• Отговори 981
  • Прегледи 140,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега, изтеглете ATF Cleaner Запазете го на вашия десктоп. Кликнете два пъти върху ATF-Cleaner.exe , за да стартирате програмата. Кликнете на Select All, който се намира в най-долната част на спи

• Моля, прикачете файла: c:\windows\system\msdct.exe в 4storing.com и пуснете линка за изтегляне в следващия си пост.

• Браво! Обаче логовете са чисти. Все пак, нека продължим: Стъпка 1: Сега, изтеглете ATF Cleaner Запазете го на вашия десктоп. Кликнете два пъти върху ATF-Cleaner.exe , за да старти

Публикувани изображения

Провери го с някоя антивирусна (аз препоръчвам NOD32). За да не се включва просто го изключи от контакта :angry:

STYX как да съвмести и двете? ако антивируса ти не го чисти го смени, но има и други възможности да се включва сам с каква ос си?

Ако си с LAN Интернет може да се включва от ЛАН-картата при токови удари... Трябва да забраниш boot от LAN

• 1 година по-късно...

Познавате ли тези две магарета:Backdoor.SdBot.ADS,Trojan Downloader.PassAlert?Антивируса-F-Secure мълчи.Сканирах он-лайн:Kaspersky,Panda-нищо!Откри ги Spyware Doctor 3.5.Пуснах ги в Google-излизат само китайски сайтове. С какво могат да бъдат премахнати?

Познавате ли тези две магарета:Backdoor.SdBot.ADS,Trojan Downloader.PassAlert?Антивируса-F-Secure мълчи.Сканирах он-лайн:Kaspersky,Panda-нищо!Откри ги Spyware Doctor 3.5.Пуснах ги в Google-излизат само китайски сайтове. С какво могат да бъдат премахнати?

<{POST_SNAPBACK}>

Пробвай с този online на мен много пъти ми е помагал.

Дано да успееш.

Програмките за Spy не ги ли засичат тези троянци или трябва да имам специална програмка и за тях??

Пусни XoftSpy и от тях няма да остане и следа.Ще ти се наложи ,обаче да потърсиш лекарство за програмата.В аптеката на този сайт може и да намериш.

Пускаш Spybot SD и забравяш за всичко ,покрай него си инсталирай и Adaware SE и няма да имаш проблеми с тия неща за в бъдеще

• 2 месеца по-късно...

Имам проблем.Заразих се от един крак с вируси.Използвам Аваст Про и той успя да хване почти всичко.Но имаше и spyware,един от който и SpySheriff.Чистих с Ewido,Spy Ememrgency i XoftSpy.Уж ми показва,че всикое чисто,но не ми дава да си включа вградената стена в Windowsa.Някой може ли да ми каже защо и как мога да го оправя.Мерси предварително

И аз имах проблем със същия вирус и вградената стена.Два дни неможах да махна гадината,след като я делнах се оказа че вградената стена неще да работи,явно вирусчето е изтрило нещо от нея.При мен беше време за преинсталиране(Уина беше на 6-7 месеца) и ударих един формат без да се мъча повече.Ако някой знае как се чисти вируса и стената след това да работи нека каже,любопитен съм.Сега съм с нов Уин и не ми се занимава да се заразя умишлено и да го боря.

ДОБАВЕНО

При мен го делнах със Спайбот мисля.

Имам и един файл в Temp,който не иска да се махне(Perflib_Perfdata_724).А не мога да го видя в процесите.Може ли да е от него или нещо да е свързан?

Рестартирай и тогава опитай да го делнеш.

Може ли да кажеш името на вируса?

Ето какво казват Symantec по въпроса.Интересно че повечето производители на антиспайуер софтуер твърдят че техните продукти махат гадината,а за Уиндоуския файрлол нищо не пише.

Рестартирах и пак ни иска.А вирусите бяха много.Имаше и троянци.Spy Sheriff ми направи впечатление като цяло

Антивирусната ти какво казва,имаш ли вирус или не?Защото може да е делнат вече ама с него да е заминало нещо от стената на Уина.

Сканирах-нямам.Но не съм сканирал под Safe mode

Сканирай и за спайчета за да е по-сигурно.Проблема сега е как да проработи стената,тук и аз зациклих.

Нали казах,че сканирах.Или ти имаш предвид под Safe mode?

Не съм сигурен, но пробва ли с WindowsUpdate - инсталирай всички възможни апдейти. И пак казвам не съм сигурен, но май съм чувал/чел някаде, че при обновяването уиндоус си проверява за цялостта на системата и ако някой файл липсва той ще бъде подменен при обновяването.

BTW пробва ли със Spybot както dragozow предложи?

Не мисля че ще има смисъл сканирането под Safe mode.Предполагам че е чисто вече,въпроса е как да "оправим" стената.При мен нещеше да тръгне при опит да я пусна от бутона в Секюрити центъра.Някой да знае нещо по въпроса?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.