Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ при откриване и премахване на вируси, троянски коне и др., част 2

Featured Replies

Да, резултата беше, че е чист, бях длъжен да се уверя в това. Това е от мен, наистина системата ти е чиста от зловреден софтуер, проблема най-вероятно е на хардуерно ниво, затова ориентирай се към колегите в хардуера. Можеш да се отървеш от програмките, които използвахме, само за ComboFix:

За да деинсталирате ComboFix и всички резервни копия на файлове, които той премахва:

• * Кликнете върху бутона Start и изберете Run
    * Въведете ComboFix /u в полето и изберете OK

914250f.jpg

Бележка: Забележете, че има разстояние между ComboFix и /u, което задължително трябва да има.

Съжалявам, че не можах да помогна така, както аз обичам.

• Отговори 981
  • Прегледи 142,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега, изтеглете ATF Cleaner Запазете го на вашия десктоп. Кликнете два пъти върху ATF-Cleaner.exe , за да стартирате програмата. Кликнете на Select All, който се намира в най-долната част на спи

• Моля, прикачете файла: c:\windows\system\msdct.exe в 4storing.com и пуснете линка за изтегляне в следващия си пост.

• Браво! Обаче логовете са чисти. Все пак, нека продължим: Стъпка 1: Сега, изтеглете ATF Cleaner Запазете го на вашия десктоп. Кликнете два пъти върху ATF-Cleaner.exe , за да старти

Публикувани изображения

Да, резултата беше, че е чист, бях длъжен да се уверя в това. Това е от мен, наистина системата ти е чиста от зловреден софтуер, проблема най-вероятно е на хардуерно ниво, затова ориентирай се към колегите в хардуера. Можеш да се отървеш от програмките, които използвахме, само за ComboFix:

За да деинсталирате ComboFix и всички резервни копия на файлове, които той премахва:

• * Кликнете върху бутона Start и изберете Run
    * Въведете ComboFix /u в полето и изберете OK

914250f.jpg

Бележка: Забележете, че има разстояние между ComboFix и /u, което задължително трябва да има.

Съжалявам, че не можах да помогна така, както аз обичам.

За първи път виждам такова желание за помощ. ...

Нямам думи!

Благодаря за всичко!

• 2 седмици по-късно...

Качих някакъв вирус, много досаден който и след преинсталация на Уиндоуса пак зьпочва да рабати. Сканирах с различни антивирусни програми ( Nod 32,AVG,Ad-aware,Spybot,XoftSpy,Malwarebytes,A-squared и други - вече ни ги помня) не го хваща или хващат. Вируса влияе на всяка една програ която отворя или работи Уиндоуса , като и пречи, не я отваря или изтрива най вече .exe-to.Антивирусните ката Nod,AVG,McAfee не престават да намират вирус във всичко и не престават да излизат съобщения за намерени вируси.Незнам от какво естество е вируса и с каква Антивирусна да сканирам.

Моля помогнете ми!

Дай информация за името му и опитай се да го изтриеш под safe mode режим!

Качих някакъв вирус, много досаден който и след преинсталация на Уиндоуса пак зьпочва да рабати. Сканирах с различни антивирусни програми ( Nod 32,AVG,Ad-aware,Spybot,XoftSpy,Malwarebytes,A-squared и други - вече ни ги помня) не го хваща или хващат. Вируса влияе на всяка една програ която отворя или работи Уиндоуса , като и пречи, не я отваря или изтрива най вече .exe-to.Антивирусните ката Nod,AVG,McAfee не престават да намират вирус във всичко и не престават да излизат съобщения за намерени вируси.Незнам от какво естество е вируса и с каква Антивирусна да сканирам.

Моля помогнете ми!

По описанието ти изглежда, че това е файлов инфектор, а според мен това е самия Virut. За всеки случай:

1) Изтеглете: ESET Online Scanner

2) Стартирайте esetsmartinstaller_enu.exe

3) Сложете отметка на YES, I accept the Terms of Use и изберете Start

4) Скенерът ще започне да изтегля компонентите, които са му необходими.

5) Уверете се, че има отметки на следните редове, включително и тези от менюто Advanced Settings:

• Scan archives
  • Scan for potentially unwanted applications
  • Scan for potentially unsafe applications
  • Enable Anti-Stealth technology

И накрая изберете Start

6) Скенерът ще започне да изтегля последните дефиниции.

7) След, като сканирането завърши изберете Finish.

8) Отидете в:

C:\Program Files\ESET\ESET Online Scanner

Отворете файла log.txt , копирайте съдържанието му и го поставете в следващия си пост тук.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.