Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ще ходите ли на концерта на MADONNA?

Ще ходите ли на концерта на MADONNA? 103 гласували потребители

1. 1. Ще ходите ли на концерта на MADONNA?

• Да
      12%
      12
    • Не
      70%
      69
    • Не , нямам физическата възможност !
      13%
      13
    • Не съм решил/а още !
      4%
      4

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Казват че това е нещо което не трябва да се пропусне. Вие как мислите.. Заслужава ли си Поп кралицата?

173667_88830_madonna_smebg.jpg

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• Отговори 92
  • Прегледи 8,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Лейдииис енд джентълмен, аз съм разглобена...физически, но съм заредена психически до пръсване.. В кратце за концерта... Още в 4 ч. бях се наредила на опашката към пропуските за голдън църкъл...пр

• Вчерашният концерт на американската певица Мадона на Националния стадион "Васил Левски" е довел до тежки наранявания на тревното покритие, които могат да се окажат фатални за плануваната подготовка на

• Мадона счупи рекордите Турнето на Мадона Sticky & Sweet влезе в историята като най-успешната обиколка на соло изпълнител за всички времена. За 85-те си концерта в последните две години, турнет

Определено е шоу, което не трябва да се пропусне.Гледах го в Лондон и въпреки,че съм наясно,че тук няма да е същото...не бих го изпуснала.Не вярвах,че Мадона ще дойде някога в България..публиката ни не е дорасла за такива концерти, както и организаторите ни.Но ето че най-после и нас ни "огря". Аз лично ще съм first row bitch :)

Казват че това е нещо което не трябва да се пропусне. Вие как мислите.. Заслужава ли си Поп кралицата?

Едва ли в България ще направи "нещо, което не трябва да се пропусне". Виж, в Лондон е било уникално...

Редактирано от rvp (преглед на промените)

Едва ли в България ще направи "нещо, което не трябва да се пропусне". Виж, в Лондон е било уникално...

Самото стоене на 5-10 или 100 метра от нея е уникално...вибрирането, емоцията, че си част от концерта...не го изпускайте ..

Няма действаща певица, която да прави по-качествено шоу от нея..няма изпълнителка, която да печели повече от нея....трябва да се види и усети...

Нямам излишни пари за тая :) Не ходя по концерти много много ... а на ПОП-ФОЛК Прима нещо си не съм ходил от 2004 и от тогава спрях да ги слушам и няма да ида да слушам тия циганки , има всякакви ценители ,така че кой каквото слуша ;):) 50 cent , 2pac (RIP) , Snoop Dog , Xzibit и на други ... няма да пропусна но тая Мадона просто не си заслужава. Има само 1 на Мадона която ми харесва на Мадона - Justify (не помня с точност) за нея не си заслужава да ходя. Отдавна смених Madona с ATB , чуйте тази песен ATB - Black nights - супер :)

Поздрави

LIS ... просто си написал феноменална глупост .... как може да сравняваш Мадона с чалга певиците ?!? Тя е явление в музиката , постигнала е толкова много че само изброените от теб могът да го сънуват !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

На кой му дреме какво е постигнала , в колко клуба в София ти си чул Madona ? В колко Таксита , а случайно докато си шофирал да си я слушал ? Може да има има супер глас но пък от Йълдъз Ибрахимова (Българка вж Гугъл) - световно признатия глас , няма по добра :) Зная за какво става върпсо , искаш да кажеш че не я признавам . Ами да нормално , като за тинейджър който бумка по цял ден Black (Boom boom pow) , house ,techno , trance нормално. Но наистина Мадоната не мога да я слушам тя е за вас - ЦЕНИТЕЛИТЕ ;)

Редактирано от LIS (преглед на промените)

Мдаа, ще ходя. По принцип никак не си падам по концерти, но нейният не бих го пропуснала. И да, смятам, че си заслужава!

LIS знам коя е Йълдъз Ибрахимова / за разлика от много други не ми трябва помоща на чичо Гошо /, знам още много групи който ти не си и сънувал .... НО хайде да не спорим за музикална култура !

Да зачертнеш / с девела линия / една величие като Мадона ... това говори лошо за тем като слушател .... Само малко факти за нея :

Продажбите на албумите и са оценени на стойност около 400 милиона албума, които са продадени, изключвайки сингли и maxi сингли (75 млн.). Най продаваният сингъл на Мадона е Hung Up с продажби над 9,6 млн копия. Най продаваният албум на Мадона е The Immaculate Collection с продажби достигнали 30 млн. копия.

Нищо че таксиджията в колата не си я пуска ... и да ти кажа почитателите и са от 5 до 55 годишне !

А със здраве и друг път не се изказвай неподготвен !

Хаха :speak: Питах някой от приятелите ми по Скайп дали ще ходят , знаеш ли 2-ма как ми отговориха "Абе ти луд ли си бе" хаха :) Мога да ти дам Скрийншоти ;)

Ходете , няма лошо :)

Не мога да разбера защо се дразниш с хората ... ако имах физическата възможност не бих я пропусна л, както не бих пропуснал AC/DC .... и много други групи ....

А към твойте приятели - Кажи им много здраве от мен ... да престанат да слушат Деси Слава и Преслава ! С тях ще ни чуят по света .... ама друг път !

LIS в голяма грешка си. В таксита не съм я слушал, защото коефициента на интелигентност на повечето "бакшиши" не се различава много от този на орангутан. Мадона се слуша във почти всички клубове с изключение на чалгарниците, където честно казано освен че не се чувствам на място ами се и чудя дали вобще съм в българия.

Аз имам всички албуми на мадона в колата и си ги пускам когато ми се слуша нещо неангажиращо и динамично. Имам желание да отида на концерта и, но нямам достатъчно свободно време.

Не се впрягай.. нищо лично. :speak:

Не мога да разбера защо се дразниш с хората ... ако имах физическата възможност не бих я пропусна л, както не бих пропуснал AC/DC .... и много други групи ....

А към твойте приятели - Кажи им много здраве от мен ... да престанат да слушат Деси Слава и Преслава ! С тях ще ни чуят по света .... ама друг път !

Какво общо имат Деси Слава и Преслава? И Аз слушам "поп-фолк" ама слушам и Мадона... (слушам и диско и рап и техно и много други стилове) cool.gif

Не знам защо все си мислите, че поп-фолка пречи на нещо и че слушаш ли го не харесваш нищо друго... ;):down:angry.gif:hush:

послепис: По темата - Не... няма да ходя на концерта, защото нямам възможност :):):speak:

Редактирано от SUN_CITY (преглед на промените)

Съпоставката с когото и да е е неуместна, всеки с вкуса си - има си хора за всичко, но ми е крайно неприятно да се кача на такси, уредбата на което бичи мазна чалга, отвратително е. Познавам и песните на Йълдъз Ибрахимова, но малцина слушат т.нар. "сериозен джаз", и аз не съм от тях.

По темата - определено завиждам на живущите в София за концертите, които могат да гладат, за киното и за театрите. За съжаление, при това огромно, ще пропусна концерта и на Мадона.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Имам едно питане - кой ще подгрява Мадона? :P

Специалният гост на турнето Sticky & Sweet 2009, Пол Оукънфолд

Дали той ще подгрява или Ивана..немам идея biggrin.gif

• 4 седмици по-късно...

Бях на концерта в Атина, беше невероятно преживяване, но няма да отида пак, защото нямам възможност.

Аз ще пропусна ... едно, че нямам възможност.. друго, че Мадона не е сред фаворите ми .. :)

Наистина си заслужава да присъстваш на такъв грандиозен концерт, но нямам пари в излишък и затова ще пропусна. :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.