Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Както сигурно повечето от вас са забелязали, днес излезе третата, финална версия на любимия на мнозина браузър. В тази тема ще обсъждаме новостите, както и възникналите проблеми при използването на Firefox 3.

А ето ги и новостите

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Супер е но плугина на RealPlayer за запис на видео не е съвместим с новата версия как да го махна? Забелязах също, че в speedtest.net показва по-ниски резултати, но това няма никакво значение

Редактирано от ti6o (преглед на промените)

аз съм с нея и нямам оплаквания освен ,че повечето добавки от 2ката нестават.надявам се да го оправят,защото досега само Носкрипт,и някои теми ми тръгват...

Супер е

но плугина на RealPlayer за запис на видео не е съвместим с новата версия

как да го махна?

Tools-> Addons->Избираш addon-a->Uninstall
  • Автор

Супер е

но плугина на RealPlayer за запис на видео не е съвместим с новата версия

как да го махна?

Още доста добавки се оказват несъвместими с новата версия (Fasterfox, MR Tech Toolkit (formerly Local Install), Tab Mix Plus, Auto Copy и др.). Както ни съветват от сайта www.mozilla.com, трябва да почакаме докато бъдат пуснати съвместими версии на различните добавки. Същото се отнася и до локалните версии на Firefox.

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

В момента българската секция е затворена.Ще я пуснат, разбира се-трябва само малко време :speak:

за рекорда ли става дума ,защото нещо не ми отваря страницата...

Вие всъщност от тука ли я изтеглихте------.

От този линк не може-": Mozilla Firefox 3.0 Final за Windows ",а от тук става-" BG Mirror (7.15 MB)"Така ли е и при вас?

Имам много як сертификат, утре ще ми го изкарват на лист през принтера Публикувано изображение и ще си го сложа в рамка ! :speak:

за рекорда ли става дума ,защото нещо не ми отваря страницата...

ахам :speak:

и при мен е така-пробвам през половин час

Именно от рекорда я изтеглих. И при мен не ставаше доста време, ама тъпо и упорито цъках и бях възнаграден. Доста добавки и любимата ми тема не стават, та дано ги опраят в най-кратко време. Струва ми се, че лисицата зарежда по-бързо при включване :speak:

Редактирано от Erlkönig (преглед на промените)

Дамз, определено е по-бърза при стартиране, според мен, засега недостатъците остават несъвместимостта с всички add-они, но да се надяваме в най-скоро време това да се промени :P : ~) ;) и тогава ще е #1 ever! Публикувано изображение

От сутринта ползвам новата версия, но постоянно крашва. Днес поне 10 пъти се случи? Някой с подобен проблем? Edit: btw в момента на заглавната страница се появява отново 2.0.0.14

Редактирано от Scofield_ (преглед на промените)

Интересно защо не може да се свали българската версия. ПОстоянно ми пише, че файла с българската версия я няма на сървъра им. Има доста други версии, но не и Bg версията. Някой да има същия проблем. Свалих си EN-GB версията ама то така няма да се брои, че е свалена от България. Има версии на турски, румънски и македонски ама на български няма. Излагат се. :-)

Редактирано от A.com (преглед на промените)

Мен пък не ми restore-ва предишната сесия като я включа обратно. Ужким всичко е настроено, ама нъцки. Ще почакаме да оправят Tab Mix Plus...

Преди около половин час успях да заредя официалната страница и нямаше българска версия. Преди няколко минути имаше само 2.0.0.14, а сега отново не иска да зарежда. Но е нормално да са претоварени сървърите.

Ами май е малко по-бърза ама Опера е по-.....!!!!!И на мен не ми стават някои от plugins(Safe Coocies,Safe History и др.)Очаквах нещо по-ново....ама и така ще стане.Някои пробвал ли е да сложи новите plugins,че не се зареждат

A.com, това са общите downloads от пускането на FF 2 май :P смисъл свалянията само от официалният сайт Публикувано изображение

Свалих GB-En версията, инсталирах я и ето какъв прозорец ми отваря:

Публикувано изображение

Някой, който вече е инсталирал FF3 да е препратен към този прозорец или трябва да е нещо друго? :-)

Редактирано от A.com (преглед на промените)

Ами май е малко по-бърза ама Опера е по-.....!!!!!И на мен не ми стават някои от plugins(Safe Coocies,Safe History и др.)Очаквах нещо по-ново....ама и така ще стане.Някои пробвал ли е да сложи новите plugins,че не се зареждат

Някои от плъгините се обновяват сами,при други става с nigtly tester tools 2.0.2(още един екстенжън,който работи) tools ->addons -> десен бутон на неработещия и override compatibility...съмнявам се,че ще седнат всичките да ги пренапишат макар,че това е мозила.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.