Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6227

При мен проработи.Само по азбучен ред не ги вади много,но ще го преживея.Поне долу горе ги реди по интерес :friends1:

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз инсталирах версия 3 директно върху 2.x и нямах никакъв проблем с Bookmarks. Всичките си бяха добавени. В лентата View->Sidebar съм пуснал Bookmarks-a и там имам следните като Explorer "Bookmarks Toolbar", "Bookmarks Menu" и "Unsorted Bookmarks". Всичките ми отметки там се показват в папка "Bookmarks Menu".

Относно отварянето на сайта на 7 Дни Спорт до вчера ми се отраряше, а днес вече ми се блокира от FF3. В работа като се опитам да влезна там през IE и веднага Norton Antivirus (сървърна версия) ми показва, че се опитват някакви троянци да се настанят на компютъра и ги блокира. Това показва, че наистина има някакъв проблем с този сайт и съм радостен как FF3 също реагира на тази атака.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6227

При мен проработи.Само по азбучен ред не ги вади много,но ще го преживея.Поне долу горе ги реди по интерес ;)

ТОва проработи при мен (поне в работата), благодаря

За използващите няколко речника, като мен, може да използвате Dictionary switcher. Прехваща инсталираните речници и може да си ги сменяте с мишката. Долу в дясно на екрана се появява меню. Много удобна опция е да помни за кой сайт кой речник да използва. Така ви ги сменя автоматично и spell check-ва докато си пишете ;)

По принцип пише, че Orbit Downloader поддържа Firefox 3. И е така. Но в комбинация с Flashgot 1.0.3 не работи. Какво ли не мъчих, но така и така ми дава, че Orbit не е активен, а ми показва отдавна дейнсталирания Free Download Manager. Пробвах с преинсталиране на Flashgot и чистене на регистрите, но пак същото. Дайте мнение.

По принцип пише, че Orbit Downloader поддържа Firefox 3. И е така. Но в комбинация с Flashgot 1.0.3 не работи. Какво ли не мъчих, но така и така ми дава, че Orbit не е активен, а ми показва отдавна дейнсталирания Free Download Manager. Пробвах с преинсталиране на Flashgot и чистене на регистрите, но пак същото. Дайте мнение.

Мисля че в настройките на Orbit Downloader има опция с кой браузър да се свърже , просто му посочи Firefox .

Мисля че в настройките на Orbit Downloader има опция с кой браузър да се свърже , просто му посочи Firefox .

Вече казах, че така рабтои. Но не работи с Flashgot, а аз ползвам този Add-on и действам изключително и само с него. При Firefox 2 работеше.

Оправи се с кликване в опциите на Flashgot -> Advanced -> Detect Now :scared:

Редактирано от randb (преглед на промените)

Не знам кой не чете. Да го преведа ли от английски?

Оправих се. Просто на старата версия не ми даваше, че не може да отвори страницата, а ме питаше всеки път за сертификат. Докато тази версия като го приемеш веднъж и програмата си го помни. Благодаря все пак.

Редактирано от iovi
Не е нужно да го повтаряш това 10 пъти! (преглед на промените)

Пробвайте да се разходите с Organize Bookmarks. Друг вариант е да отворите с zip, rar, etc, архива от MozBackup, да намерите bookmarks.html, отидете в профила си и при спрян FF да заместите текущия файл

не-няма никаква промяна.в смисъл-само успях да ги вкарам,но не и от лентата на потребителя-дори не ми се пазят и паролите-изобщо няма шанс!оставам си на 2.х пък докато може след това на Опера!

не-няма никаква промяна.в смисъл-само успях да ги вкарам,но не и от лентата на потребителя-дори не ми се пазят и паролите-изобщо няма шанс!оставам си на 2.х пък докато може след това на Опера!

Преди около седмица дискутирахме как се пренасят пароли и запомнени полета във форми, използвай търсачката

аз на друго се ядосвам.Нова версия-всичко трябва да е добре,а в крайна сметка излиза ,че трява цялата версия да ремонтирам!Оставам си на старата докато може и това е!А колко хубава бе Лисицата преди време!

3-та версия е по-бърза от 2-та.За разнообразие качих новата SAFARI - какво се оказа. По-бързина ,въпреки,че ми е по-неудобна за работа е по-бърза от 3-та. Не трябваше,ли да се вземе в предвид развитието и на другите браузъри и да се поработи над това. Явно другите разработчици,са очаквали 3-та и бързат да представят и те новите си разработки.

Редактирано от dred (преглед на промените)

Още доста добавки се оказват несъвместими с новата версия (Fasterfox, MR Tech Local Install, Tab Mix Plus, Auto Copy и др.). Както ни съветват от сайта www.mozilla.com, трябва да почакаме докато бъдат пуснати съвместими версии на различните добавки. Същото се отнася и до локалните версии на Firefox.

За някои от тях (добавки) има вече бета версии

Абе момчета преди да инсталирам тройката направих пълен Back-up на старата с Mozbackup сложих тройката и какво да видя половината bookmark ги няма както и 80% от сайтовете в адрес бара направих рестор с back-up файла от двойката и пак същата работа не ми е изгода да съм с тройката сега...

Та някой да знае как да го оправя ?

Аз пък деинсталирах 2-та и след като инсталирах 3-та всичко си беше там - букмаркс, кукита, пароли, всичко

От както излезе финала не мога да отворя няколко сайта дава ми едно и също http://7sport.net/7sport/index.htm

И при мен е така - предупреждава, че някой е докладвал в гугъл че сайта е опасен. долу в дясно на червения прозорец има дребни букви - чети тях

What happened when Google visited this site? Of the 47 pages we tested on the site over the past 90 days, 26 page(s) resulted in malicious software being downloaded and installed without user consent. The last time Google visited this site was on 06/18/2008, and the last time suspicious content was found on this site was on 06/18/2008. Malicious software includes 53 trojan(s). Successful infection resulted in an average of 1 new processes on the target machine. Malicious software is hosted on 1 domain(s), including avwav.com. 1 domain(s) appear to be functioning as intermediaries for distributing malware to visitors of this site, including zemfira.name. това е за горния сайт

Откакто си инсталирах новата "мозила"ми прави подобни грешки,до сега само "експлорер" така ми се затваряше,а сега и новата"лицичка"-ето снимкаПубликувано изображение

Каквото и да натисна "мозилата"се затваря и най -вече когато прослушвам в дата.бг песни с "куиктайм".Защо става така?За някакъв "ъпдейт " на куик тайм пише...не знам.

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

махни плъг-ина на куика и си ги пускай онлайн - къв е проблема? или последвай прозорчето и ъпдейтвай плъг-ина до 7,5 аз лично бих го разкарал - нали има уинамп

махни плъг-ина на куика и си ги пускай онлайн - къв е проблема?

или последвай прозорчето и ъпдейтвай плъг-ина до 7,5

аз лично бих го разкарал - нали има уинамп

Веднага след появата на прозореца за "ъпдейт" се появява и долния прозорец и нищо не позволява да направя.А и ми харесва да прослушвам с "куиктайм"-по бързо ми отваря песните.

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

Значи, реших да споделя проблема тук, надявам се ще се намери някой който да ми помогне. На скоро ми изникна един проблем, относно със така известната "ЛИСИЦА". ВНЕЗАПЕН РЕСТАРТ НА ПЦ-то. Всеки път когато статирам ФайърФокса (най-много 3 мин.) се получава внезапен рестарт на компютъра. Помислих че е от новата версия, казвам си "поредната дупка". Минах на старата версия 2.0.0.7 и пак същото, после на 2.0.0.14 и пак и пак и пак. Казах си "Ще пресинталирам Виндоуса" - така и направих. Познайте. НЯМА ЕФЕКТ!!!!!!!!!!! Пак същата работа. Казах си "може да е някакъв вирус" сканирах със каква ли не програма - Avira Antivir, NOD32, McAfee и още но няма вирус. После решиих да пробвам без добавките... може да е от тях нали така? Но... за съжаление пак няма резултата. Пробвах и Надеждния режим на ФайърФокса но и там се рестартира. Така че в момента съм с Опера но не може да се сравни със Лисицата. ЩЕ ВИ ПОМОЛЯ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ!

Значи проблема ти не е софтуерен. Попитай в раздел Хардуер.

На мен ми върна всичките боокмаркс така както ги бях оставил преди месец тествайки една от бетите. След което я бях деинсталирал и сложил 2.ХХХХ такаа... понаблъскал бях още нови bookmarks след което реших да си сложа финала и ко става... връша ми всичките bookmarks от преди месец ... а ся де ?!?!? Като след деинстала на бетата бях почистил от оставените следи . Пък и 87 172K рам да ми гълта файнъла и то докато поствам е много.

Проблема със Рестартирането на Компютъра е разрешен. Ето вижте къде е бил проблема.

post-169111-1213990637_thumb.jpg

Много ме разочароваха с недотепаната си финална трета версия милионерите от Mozilla. Нямам думи - на сървърите все още няма българска версия. Ето - вижте: Една автоматична препратка към HTTP отпреди минута от mozilla.com. Проверих HTTP, FTP и вече спирам - писна ми. Жалко, губят ме като клиент, не прощавам такива езикови недомослици...

Здравейте, някой може ли да ми намери темата за уин която е по дефолт за версия 3 защото тази за линукс е отвратително грозна, намерих 1на подобна, но е черна на цвят за съжалениел.

http://www.data.bg/f.php?fid=9414363 Това е подобна тема,даже по-хубава.

@genatraikova а като провериш за ъпдейт от адд-он мениджъра, пак ли така се получава(блок) или въобще не изкарва ъпдейти другия вариант е ако имаш инсталиран куик тайм (като плейър, а не само като плъг-ин за лиско) да пробваш от него да ъпдейтнеш цъкна ли на дебъг? (глупав въпрос!) @Ronny никога досега от алфа 1 (първия нощен билд още) не е имало бг локализация - няма и на финалната версия засега ако това те утешава има на западно български диалект хихих предполага се че в най-скоро време трябва да излезе (ама само се предполага)

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

@genatraikova а като провериш за ъпдейт от адд-он мениджъра, пак ли така се получава(блок) или въобще не изкарва ъпдейти

другия вариант е ако имаш инсталиран куик тайм (като плейър, а не само като плъг-ин за лиско) да пробваш от него да ъпдейтнеш

цъкна ли на дебъг? (глупав въпрос!)-ДА

Нещо не става,така както ти ми каза,,че е свързано с "мозила",свързано е,защото с останалите ми браузъри-"опера","експлорер" и "макстон"-си се пуска "куик тайм-а",обаче като се оптах да обновя погледни какво ми изписва.

Публикувано изображение

Защо?Какво да направя?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.