Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

При мене бачка супер гладко и плавно. Само дано по-бързо направят разните глезотийки.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

нали се сещаш че това е за твоята собствена безопасност!

Но Mc Afee него определя като рисков а тяхната база данни е най-богата

Искам да попитам само при мен ли е така като движа със скрола някоя страница надоло или нагоре става едно разминаване ли незнам точно как да кажа все едно компютъра ми е много бавен(512 рам, 64 видео карта, процесор 1.67ГХц) и като са мести става гадно.С всички други верси на мозилла си е било както трябва!

И аз имам същия проблем но само на няколко страници,може би не са оптимизирани за работа с този браузар защото с IE7 проблема го няма.

Само дано по-бързо направят разните глезотийки.

Повечето ми добавки работят, но при темите е обратното...

П.п

Българският речник вече работи :blink:.

Редактирано от m75 (преглед на промените)

Още доста добавки се оказват несъвместими с новата версия (Fasterfox, MR Tech Local Install, Tab Mix Plus, Auto Copy и др.). Както ни съветват от сайта www.mozilla.com, трябва да почакаме докато бъдат пуснати съвместими версии на различните добавки. Същото се отнася и до локалните версии на Firefox.

С корекция на install.RDF успях да подкарам MR Tech Local Install и Bulgarian Diktionary. Все пак има обаче добавки, които дори и с корекция тръгват, но не функционират на 100% коректно.

А на мен защо не се е ъпдейтнала до последната версия автоматично? :speak: Като отида на сайта на Мозила и цъкна на Даунлоад линка, ми излиза това:

Not Found

The requested URL /pub/mozilla.org/firefox/releases/3.0/win32/bg/Firefox Setup 3.0.exe was not found on this server.

Apache/2.2.0 Server at mozilla2.mirrors.tds.net Port 80

Редактирано от kahn (преглед на промените)

А на мен защо не се е ъпдейтнала до последната версия автоматично? :speak: Като отида на сайта на Мозила и цъкна на Даунлоад линка, ми излиза това:

И тук ли? http://pv-mirror02.mozilla.org/pub/mozilla...Setup%203.0.exe

той се пробва да свали бг версия ако не виждаш

Еми нормално, нали още не е излезла БГ версията. Със сигурност в скоро време ще излезе, но трябва малко да почакаме. Аз лично предпочитам английската версия :)
Тук вече всичко е наред. Мерси! :) Ама все пак си държа да ми е на български и ще изчакам...

Редактирано от kahn (преглед на промените)

При мен за съжаление работи по-бавно от предната версия Публикувано изображение . Интрнетът ми е добър, но осезаемо се забелязва забавяне. Споделете има ли и други с такъв проблем!

Инсталирай си този аддън: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6227

След това в urlbar-а пиши about:config, търси за match.results и му задай true.

Поне при мен свърши чудесна работа!!! :)

мерси и при мен сработи :)

Вероятно на другите броузери си го приел (сертификата) и за това не пищи :-)

Не си ме разбрал. Не е проблема с приемането на сертификата. Прочети внимателно какво съм написал. Не може да се свърже със сървъра.

Не си ме разбрал. Не е проблема с приемането на сертификата. Прочети внимателно какво съм написал. Не може да се свърже със сървъра.

адресът.com uses an invalid security certificate.

The certificate is not trusted because the issuer certificate is unknown.

Не знам кой не чете. Да го преведа ли от английски?

Как да го направя в лентата за писане на адреса като натисна да речем "К" и да ми изкарва страниците по азбучен ред без други екстри.Така ми е много претрупано и объркано :angry:

Как да го направя в лентата за писане на адреса като натисна да речем "К" и да ми изкарва страниците по азбучен ред без други екстри.Така ми е много претрупано и объркано :angry:

Потърси из дискусията, преди една или две страници се писа точно за това

Здравейте, някой може ли да ми намери темата за уин която е по дефолт за версия 3 защото тази за линукс е отвратително грозна, намерих 1на подобна, но е черна на цвят за съжалениел.

Редактирано от PROXIMO (преглед на промените)

Абе момчета преди да инсталирам тройката направих пълен Back-up на старата с Mozbackup сложих тройката и какво да видя половината bookmark ги няма както и 80% от сайтовете в адрес бара направих рестор с back-up файла от двойката и пак същата работа не ми е изгода да съм с тройката сега...

Та някой да знае как да го оправя ?

и аз имам същия проблем.пробвах какво ли не-няма оправия !

Моля ви кажете как да се оправи!Интересно,че после ако я унинстална и пак си сложа 2.х и си остава така както си е била преди?Помогнете

и аз имам същия проблем.пробвах какво ли не-няма оправия !

Моля ви кажете как да се оправи!Интересно,че после ако я унинстална и пак си сложа 2.х и си остава така както си е била преди?Помогнете

Потърсете ги в Bookmarks Toolbar

Потърсете ги в Bookmarks Toolbar

няма ги.няма и последните пароли и сайтове,който съм вкарал в лентата с отметки.а след това съм направи с мозбекъп сейф и пак не иска... какво друго ще ни посъветвате?

няма ги.няма и последните пароли и сайтове,който съм вкарал в лентата с отметки.а след това съм направи с мозбекъп сейф и пак не иска... какво друго ще ни посъветвате?

Пробвайте да се разходите с Organize Bookmarks. Друг вариант е да отворите с zip, rar, etc, архива от MozBackup, да намерите bookmarks.html, отидете в профила си и при спрян FF да заместите текущия файл

Потърси из дискусията, преди една или две страници се писа точно за това

И в about:config се рових и нищо Публикувано изображение

Някакви идеи?

И в about:config се рових и нищо Публикувано изображение

Някакви идеи?

Имам същия проблем и при мен също никоя от идеите/адони и т.н. не пробработи Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.