Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Ами преинсталирай я. Най-лесното и полезно нещо което се сещам, засега... пък може и да е бъг в настройките. Пък може и да е вирус. Сканирай с антивирусна :) .

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ами ще сканирам ,че не ми се правят всичките му настройки на мозилата наново...

Ами ще сканирам ,че не ми се правят всичките му настройки на мозилата наново...

Освен това можеш да пробваш да създадеш нов профил и да пробваш с него

Освен това можеш да пробваш да създадеш нов профил и да пробваш с него

Нов профил в гугъл ли имаш предвид?

Незнам дали е същото ,но направих втори профил с добавката FEBE.Тук мисля че сам се прецаках ,защото бях направил бекъп с нея.Преди това пробвах да ресторна ,но имах само 1 профил и ми изписа нещо от сорта ,че неможе да се ресторне ,но неразбрах защо.) реших преди да бъзикам из мозилата да направя втори бекъп.И с вторият бекъп май съм изтрил првият.Незнам дали добавката записва втори върху първият или ги пази и двата.Сега вече имам 2 профила ,но немога да ресторна?!?

Това има в папката с бекъпа:

Публикувано изображение

• 2 години по-късно...

Здравейте ще бъда благодарен ако някой може да ми помогне имам проблем с Мозила 3.6.12, преинсталирах си компютъра и както винаги инсталирам всичко както си трябва, но този път излезе един проблем Мозила започна нещо да забива и след като я затворя ми излиза ето този прозорец някой може ли да даде съвет как да се справя с проблема?

post-267115-0-79095400-1348221669_thumb.

Редактирано от Wankata
Обединяване на теми (преглед на промените)

Не искам друга версия, с тази версия съм от доста време а новата Мозила не ми харесва

Здравейте.Чудех се къде да го пусна и реших все пак че е за тук.Използвам бета версия на Мозилата-Аурора.След последното обновяване при стартиране ми изписва това и до тук.Някой ако може да каже какъв е проблема ще съм много благодарен:-)

post-208296-0-52477900-1348256581_thumb.

инсталирайте на чисто, като при премахването на текущата версия изтриете и папката на мозилла в AppData

Мога ли да настроя браузера така,че при стартиране да ми зарежда топ сайтовете от фокс таб?Ето ще покажа точно кое,за по нагледно! Публикувано изображение

• 1 месец по-късно...

Здравейте ! Трябва да обновя "Java" но като ме препрати на сайта,има две,и не знам коя от двете трябва да инсталирам ! Windows Online filesize: 854 KB Windows Offline filesize: 29.7 MB Благодаря предварително !

едно и също е малкото е онлайн инсталатор т.е. когато го стартираш ще се свърже, ще си дръпне необходимите файлове и ще ги инсталира голямото съдържа всички необходими му файлове за инсталацията

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.