Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

е, затова са колегите - да помагат когато забравяме: http://port25.technet.com/pages/windows-media-player-firefox-plugin-download.aspx

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Какво става, ако кликнеш на: Натиснете тук, за да изтеглите приставката?

Може да пробваш една добавка за Firefox: MediaPlayerConnectivity. Тази добавка позволява да гледаш видео с VLC и не само с VLC, но трябва да се направят някои настройки.

P.S. Май имаше и друг начин, но сега не се сещам...

това ми дава като кликна

Лаптопа е 2GHz,1GB памет.Използвам Мозила от години и до вчера използвах FFox 3.0....Свикнал съм с този браузер,макар,че доста товари(при стартиране използва от 50 до 100МБ,след време става много...) и е бавен(при първо стартиране след вкл. на компа се мъчи и отваря мн. бавно,стига и над 30сек)Не знам дали на Аваста настройките са много "подробни" и много проверява,но е мн.бавен.Бях свикнал с тия кусури,но от 1-2 дена започна да не се разбира и с Гугъла.Особено при първо търсене излиза съобщение:

Google

Error

We're sorry...

... but your query looks similar to automated requests from a computer virus or spy ware application. To protect our users, we can't process your request right now.

We'll restore your access as quickly as possible, so try again soon. In the meantime, if you suspect that your computer or network has been infected, you might want to run a virus checker or spy ware remover to make sure that your systems are free of viruses and other spurious software.

If you're continually receiving this error, you may be able to resolve the problem by deleting your Google cookie and revisiting Google. For browser-specific instructions, please consult your browser's online support centre.

От долу има изображение на букви,които да въведа,за да докажа,че съм човек,а не робот...

След като го въведа обикновено се отваря търсенето,но е досадно.Четох в нета за това съобщение,следвах разни съвети...изчистих кукис,сканирах с Malwarebytes,но същото.Ъпгрейднах с новата Мозила 3.5.7 ,няма промяна.В същото време IE и Hrome отварят бързо,не товарят паметта и нямат проблем с Гугъла.Направих и тест за браузери Acid3-ИЕ не го премина(20),Hrome-отличен(100),Мозилата не е зле(92). Свикнал съм с някои неща в Мозилата и за това питам знаещите тук:

1.Какви настройки да проверя в Мозилата и Аваста,за да ускоря...?

2.Някакво лечение ако някой е имал проблема със съобщението в Гугъла.

Редактирано от Kibik (преглед на промените)

Искам и аз да попитам за един проблем. Писах преди време но никой не помогна. Проблема е в това че във facebook, не ми показва доста снимки. Повечето добавки съм ги изключил и пак нищо :) С последната версия на firefox съм.

Искам и аз да попитам за един проблем.

Писах преди време но никой не помогна.

Проблема е в това че във facebook, не ми показва доста снимки.

Повечето добавки съм ги изключил и пак нищо :)

С последната версия на firefox съм.

Ползваш ли No-Script,Addblock + или flash killer?

Не :cool: Как мога да копирам, да постна това което ползвам.Мисля че имаше начин да копирам имената на всички добавки?

Здравейте някой има ли представа дали мога да сложа Forecastfox плътно в дясно на toolbar-menubar. откакто я обнових застава по средата когато я сложа там. в старите версии си седеше най в дясно

Здравейте

някой има ли представа дали мога да сложа Forecastfox плътно в дясно на toolbar-menubar. откакто я обнових застава по средата когато я сложа там. в старите версии си седеше най в дясно

Десен бутон с мишката върху Forecastfox->Настройки->Общи->Място за показване на панела->слагаш отметка на "Винаги последен".Това е.Успех.

Десен бутон с мишката върху Forecastfox->Настройки->Общи->Място за показване на панела->слагаш отметка на "Винаги последен".Това е.Успех.

Мерси за отговора но при мене не се получава. Пробвам го след всякко обновяване .......

Не :)

Как мога да копирам, да постна това което ползвам.Мисля че имаше начин да копирам имената на всички добавки?

можеш да си направиш лесно лист с добавките чрез Extension List Dumper...

пиши още за проблема ще се опитам да ти помогна...

Здравейте

някой има ли представа дали мога да сложа Forecastfox плътно в дясно на toolbar-menubar. откакто я обнових застава по средата когато я сложа там. в старите версии си седеше най в дясно

Изтегли си добавката Organize Status Bar... с нея ще си подредиш както желаеш всички елементи от статус линията.

дано не е стара информация,но ето решение на проблема с невъзможността за скролване с колелцето на мишката в/у флашклипчета и анимации - аддона Scroll on Flash https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/64764 ;)

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

дано не е стара информация,но ето решение на проблема с невъзможността за скролване с колелцето на мишката в/у флашклипчета и анимации - аддона Scroll on Flash https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/64764 :help:

Не действа

Някой по запознат да ми каже очаква ли се скоро нова версия на Firefox, защото с тази 3.6 ме избива на лудост вече. Толкова бъгава работа, че ме изкарва извън нерви!

Ако искаш използвай IE на Майкрософт :crying10: (Не може все пак 55% от ползвателите :biggrin: на интернет да грешат - хахахаха).

Ако искаш използвай IE на Майкрософт :super: (Не може все пак 55% от ползвателите :withballoon2: на интернет да грешат - хахахаха).

Ако тези 55% са американци, може. :ass:

goplay89 написа на 29 януари 2010 - 18:00 : Някой по запознат да ми каже очаква ли се скоро нова версия на Firefox, защото с тази 3.6 ме избива на лудост вече. Толкова бъгава работа, че ме изкарва извън нерви! И кое му е бъгавото?

Редактирано от viiipeer (преглед на промените)

Добре направиха лентата с менюта,да се скрива като махнеш отметката,но как не се сетиха да сложат на десния бутон като кликнеш на страницата опция за излизане от целия екран :) то това не ми е проблем но когато е скрита лентата с менюта трябва да я покажа за да избера цял екран.Много по удобно е с десен бутон. Уж са лисици а.....

как не се сетиха да сложат на десния бутон като кликнеш на страницата опция за излизане от целия екран :) то това не ми е проблем но когато е скрита лентата с менюта трябва да я покажа за да избера цял екран.Много по удобно е с десен бутон. Уж са лисици а.....

Ако е за излизане от режим на цял екран, то си има бутон горе вдясно за Restore/Възстановяване.

Ако е за излизане от режим на цял екран, то си има бутон горе вдясно за Restore/Възстановяване.

F 11 по добре, но няма да е зле да му сложат една опция и в падащото меню.

Здравейте.Имам проблем с Firefox-а.Постоянно ми излизат такива предупреждения:

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Дразни ме това и ако някой знае нека каже как да ги спра да се показват.Благодаря предварително.

Редактирано от MasterGunny (преглед на промените)

Постоянно ми излизат такива предупреждения:

Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Т.е. с друг браузър и същите сайтове няма проблем, така ли? Защото на пръв поглед изглежда проблем с доставчика на интернет или самите сайтове.

С друг браузър не съм пробвал,но проблема не е с доставчика,а и не зареждам директно тези сайтове,а явно има рекламни линкове в страницата която зареждам и оттам идват тези предупреждения.

някой от вас случайно да ползва нощните бети на 3.7? конкретно тази от днес 3.7а2pre-20100226 имам въпрос

някой от вас случайно да ползва нощните бети на 3.7?

конкретно тази от днес 3.7а2pre-20100226

имам въпрос

Освен,че ъпргрейтнах няколко теми за нея,за друго не съм я ползвал.Разлика между 3.7 и 3.6 не виждам.Предполагам,че са запълнили някоя друга дупка и постепенно ще покажат нови неща.

не чак толкова много но днес се получи 1 гаден бъг - счупиха middle click хубавото е че вече лисицата работи с флаш бета 3 - досега беше мъкаааа

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.