Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Може, като преди това си забранил изпълнението на скриптове с това : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/722

Защо не погледнеш в Error console на меню Tools дали няма някакви грешки.

На Mavro в един друг форум му бях дал линк към адона Right to Click -`ма кат му е драго нека пита и в тоя и в трети и в четвърти... форуми.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте,от извесно време имам проблем със саит като влезна в него и почна даго разглеждам нагоре надолу е на вълни получвасе само с мозилата ито само при тозй саит някакви съвети.

Здравейте, искам да попитам, тъй като Mozilla Firefox има купища приложения, за забрана на спам, за сваляне на видеота и т.н. Има ли нещо което да може да запамети снимка от сайт, в който е забранено. В смисъл, има сайтове в които като се опиташ да свалиш някоя снимка, то или ти изкарва надпис, че е забранено или като дадеш десен бутон на снимката дори не ти отваря менюто. Знам, че на такива снимки цаката им е Print Screen ама е дразнещо да правиш едно и също 100 пъти.

Опитай с някое от тези разширения ;)

ЦЪК и ЦЪК

имаше и една добавка, с която като поставиш мишката върху снимката излизаше бутон за запаметяване, но беше за по-старите версии на firefox, а и не му помня името :offtopic_s:

Здравейте!От няколко дни при опит да отворя линк с firefox ми излиза следното съобщение,което съм прикачил.Това стана след като update до версия 3.5.4.Сканирах за вируси и прочие гадинки,но съобщението продължава да си излиза и когато го затворя си отваря линка без проблеми.Потърсих в google,но не успях да намеря решение.post-196984-1257241347,08_thumb.jpg

Здравейте!От няколко дни при опит да отворя линк с firefox ми излиза следното съобщение,което съм прикачил.Това стана след като update до версия 3.5.4.Сканирах за вируси и прочие гадинки,но съобщението продължава да си излиза и когато го затворя си отваря линка без проблеми.Потърсих в google,но не успях да намеря решение.post-196984-1257241347,08_thumb.jpg

пробва ли с чиста преинсталация,както съветва съобщението - изтрий и всички папки Mozilla,които намериш :)

ами,точно това опитвах,запазих си само bookmarks,но положението е същото,нищо,както се казва не е болка за умиране,просто това съобщение е досадно,моментно намерих решение-минах на опера,а пък все някак трябва да се оправи :)

Редактирано от exmortis__ (преглед на промените)

ами,точно това опитвах,запазих си само bookmarks,но положението е същото,нищо,както се казва не е болка за умиране,просто това съобщение е досадно,моментно намерих решение-минах на опера,а пък все някак трябва да се оправи :wors:

А скритите папки и файлове в user\AppData\... и т.н.? Ако и тях си изтрил, може да почистиш примерно с CCleaner и след това инсталирай наново Firefox. Няма начин след тази операция да не се отстрани проблемът :wors:

Защо когато гледам клипче , няма значение къде , да речем във vbox7 и когато го уголемя след 40 50 секунди ми забива и спира след 10 секунди продължава , но отново в умален формат ? Не би трябвало да е от драйверите , защото на internet explorer-а го няма този проблем.

От драйверите е, на мишката :baby:

Шегувам се, рабира се Публикувано изображение

Когато вляза с Мозила ми излиза това http://i35.tinypic.com/2ury2ck.png . Има ли начин да сърна началната страница на Гугъл?

Начини колкото щеш. Ако престанеш първо да инсталираш програми с next,next,next и четеш малко, това първо. Второ отиваш tools, options, избираш си страничката и задаваш да се зарежда хоум пейджа и си готов...

Здравейте

от няколко седмици имам следният проблем с Mozilla. Не мога да влизам в акаунтите си на почти всички e-mail сайтове, facebook, някой сайтове за запознанства и т.н. Самите страници се отварят, но когато въведа име и парола и ми дава грешка:

Просрочено време на връзкатa

Сървърът login.facebook.com просрочи зададеното време за връзка.

Изчистил съм кеша, изтрих всякакви истории и бисквитки, дори преинсталирах Mozilla, но проблемът продължава. В същото време ползвайки друг браузър (Opera) този проблем отсъства и влизам навсякъде.

Редактирано от ggeorgiev (преглед на промените)

about:config -> browser.urlbar.maxRichResults и го направи на повече от 4?

Благодаря за помощта, но не се получава - browser.urlbar.maxRichResults си беше 12, а аз го направих на 50, но няма ефект!?

Дотяга ми вече от тая Мозила!!!

Ето каkво още се получава/по точно не ми се получава/:

На нов W7 слагам Мозила 20020 и с MozBackup й връщам отметките и всико останало от XP. До тук добре!

Ъпдейтва се до 30010 и...отметките и всико останало е изчезнало. Връщам 20020 - всико си е на мястото отново.

Защо не мога да прехвърля отметките на новите версии на Мозила(30010 или 355)!? Има ли смисъл да се напъвам по проблема или да си стоя със старата Мозила!?

Поздрави!

Редактирано от rucho1 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Когато вляза с Мозила ми излиза това http://i35.tinypic.com/2ury2ck.png . Има ли начин да сърна началната страница на Гугъл?

Разбира се, че има :) Отиваш на "Инструменти" - "Настройки", отваря ти се този прозорец Публикувано изображение и поставяш този линк http://en-US.start2....:en-US:official в ограденото поле 'ок' и готово :D

Благодаря за помощта, но не се получава - browser.urlbar.maxRichResults си беше 12, а аз го направих на 50, но няма ефект!?

Дотяга ми вече от тая Мозила!!!

Ето каkво още се получава/по точно не ми се получава/:

На нов W7 слагам Мозила 20020 и с MozBackup й връщам отметките и всико останало от XP. До тук добре!

Ъпдейтва се до 30010 и...отметките и всико останало е изчезнало. Връщам 20020 - всико си е на мястото отново.

Защо не мога да прехвърля отметките на новите версии на Мозила(30010 или 355)!? Има ли смисъл да се напъвам по проблема или да си стоя със старата Мозила!?

Поздрави!

актуалната версия на софтуера е 3.5.x!

Имам проблем. Не мога да унинсталирам firefox. Пробвах с TuneUp Uninstal Manager и през Ad/Remove programs, но не става.

а сега бъдете така добри да ни осветлите кое "не става" - т.е. опишете ситуацията подробно

Ами не може да се стартира унинсталера. Пробвах и ръчно от папката унинстал, но като стартирам helper.exe не става нищо.

Имам проблем. Не мога да унинсталирам firefox. Пробвах с TuneUp Uninstal Manager и през Ad/Remove programs, но не става.

Затваряш ли "firefox" преди да почнеш деинсталирането? Ако трябва влез в "Task Manager" и спри процеса(ако има).

Редактирано от krali (преглед на промените)

Разбира се, че го затварям. Пробвах и след рестарт и пак не става.

Разбира се, че го затварям. Пробвах и след рестарт и пак не става.

А в "Task Manager" имали такъв процес?

Или пробвай тогава под "Safe mode", щом е толкова "жилава".

Другия вариант е да инсталираш Firefox наново(нищо че вече е инсталирана), и после пак да пробваш да деинсталираш.

Редактирано от krali (преглед на промените)

Няма процес в таск мениджъра и неще и неще и в сейф мод. Ще пробвам да я инсталирам наново и след това да я унинсталирам.

сигурно ще е скпоро първо предполагам че тия дни ще пуснат RC и до нкк седмици идва финала но това е само по пътя на логиката от бетите edit: по предварителни очаквания края на декември 2009/началото на януари 2010

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.