Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

по подразбиране подобен бутон не съществува в Mozilla Firefox 3.х, а предполагам и в IE 7+ така че помислете от къде идва и проверете кой браузъри се поддържат

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

по подразбиране подобен бутон не съществува в Mozilla Firefox 3.х, а предполагам и в IE 7+

така че помислете от къде идва и проверете кой браузъри се поддържат

Преди два три дни работеше при мозилката,версиата на експлоарае-7.0.5730.13,ништо не е фатално.

Бутона работи така,,обаче така неште,,като задам начална страница на гугал неработи,катое страницата на мозила работи,апреди работеше на двете.Съшто така,когато пиша нешто в търсачката и натисна търси тосе отбелязва и в малката търсачка и този бутон работи,,но когато мозила е комбинирана със страницата на гугал,ништо несе отбелязва в малката търсачка и бутона не работи,,това мисля се получи след като обнових мозила.

Редактирано от marinlp (преглед на промените)

Здравейте,в лентата за запаметени сайтове,колко максимум могат да се запаметят, сега сами 10 могатли да се добавят още,понякой път стават 12 но като рестартирам пак стават 10.

тази под адресното поле?

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6937 - може да си направиш нкк реда, но се намалява визуалното пространство

макар че не би трябвало да има ограничения......в края на лентата се получава стрелкичка с падащо меню, където се поместват останалите

Публикувано изображение

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

След ъпдейта до 3.5.2 Лисицата започна да работи доста зле. Зависването,което го нямаше при 3.5.1 е почти редовно при 3.5.2 . Вече ,немам нерви. Преминавам на Opera 10 и ще изчакам докато Лисицата стане стабилна.

След ъпдейта до 3.5.2 Лисицата започна да работи доста зле. Зависването,което го нямаше при 3.5.1 е почти редовно при 3.5.2 . Вече ,немам нерви. Преминавам на Opera 10 и ще изчакам докато Лисицата стане стабилна.

индивидуалните проблеми и спънки не са признак за лошо качество или нестабилност на софтуерния продукт

индивидуалните проблеми и спънки не са признак за лошо качество или нестабилност на софтуерния продукт

Съгласен съм. Само че със Хрома,Операта и ИЕ7 нямам проблеми,/това дали са ми удобни е друг проблем/ което ми говори,че енджина на Лисицата иска специално отношение към нея. Навремето Лисицата ми беше базов браузър-а сега вече не е. И вероятно се дължи на програмистите им ,а не на мен.

Здравейте , но не съм сигурна дали тук е мястото на този въпрос но все пак ще опитам. Незнам точно как се получи но когато минимализирам прозорец на Mozilla Firefox и после когато натисна с мишката и лявото копче не се получава , а става само с дясното копче и restore . Ако някой знае как да оправя това нека пише. Благодаря :)

Редактирано от alex_90 (преглед на промените)

Да но и скоро ми го преинсталираха друго решение на проблема има ли ?

Да но и скоро ми го преинсталираха друго решение на проблема има ли ?

Изтрий и инсталирай последна версия на мозила наново.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

Незнам точно как се получи но когато минимализирам прозорец на Mozilla Firefox и после когато натисна с мишката и лявото копче не се получава , а става само с дясното копче и restore . Ако някой знае как да оправя това нека пише.

Ако става само с музилката тоя номер то я преинсталирай. Но не ми се вярва, това е системен процес и се управлява от Уин-а (уин експлорера). А ако прави така със всички прозорчета - това е проблем на експлорера. И намирисва на цялостен преинстал... А с бутончето шоу десктоп не се ли появява ? Ако и с бутончето не става - лошо - вариант две. Ако нямаш подобно бутонче в трея пробвай с Windows key + D или Windows key + M ?

Здравейте всички, имам следния проблем от около 5 дни при стартиране на firefox ми изписва грешката която съм дал по-долу като картинка.Бях с по-старата версия 3.5.1 преинсталирах я, но пак се показваше.После я ъбгреиднах до 3.5.2 и пак така. Ако натисна OK бутора програмата се зарежда без проблем, но при следващо стартиране грешката пак излиза. Идеи ?

post-180214-1250628197_thumb.jpg

Здравейте всички, имам следния проблем от около 5 дни при стартиране на firefox ми изписва грешката която съм дал по-долу като картинка.Бях с по-старата версия 3.5.1 преинсталирах я, но пак се показваше.После я ъбгреиднах до 3.5.2 и пак така. Ако натисна OK бутора програмата се зарежда без проблем, но при следващо стартиране грешката пак излиза.

Идеи ?

Инсталирай 3.52 наново.

П.П. При мен имаше проблем с запомнянето на влизанията в страници( като потребител и парола) , след нно++ва инсталациа на програмата проблема се оправи.

Има вероятност, ако става дума за Windows XP (винаги се пропуска да се съобщи коя е операционната система) един погрешно записан файл за Vista в windows/system32 -> dwmapi.dll да прави поразии от този тип. Според мен ако ОС е Windows XP и dwmapi.dll се изтрие ще е най-добре.

Има вероятност, ако става дума за Windows XP (винаги се пропуска да се съобщи коя е операционната система) един погрешно записан файл за Vista в windows/system32 -> dwmapi.dll да прави поразии от този тип. Според мен ако ОС е Windows XP и dwmapi.dll се изтрие ще е най-добре.

;) Евала !

ПП: Малко ме беше шубе де, но сега се оправи :)

Редактирано от skalata2 (преглед на промените)

;) Евала !

ПП: Малко ме беше шубе де, но сега се оправи :)

Браво, радвам се. По-горе написах, че dwmapi.dll е за Vista. Сега няма от какво да се притесняваш. Обаче винаги пускай едно търсене в Гугъл за файловете, които пипаш. Независимо от това кой какво ти препоръчва.

Вчера firefox ми се ъпдейтна до версия 3.5.2

До тук -добре.

Да, ама възниква проблем с гледането на поточно видео.В youtube ми дава следната грешка :

Публикувано изображение

Проблемът е следният -при натискане на бутона HQ - изкарва съобщението за грешка, а IDM се стартира да свали клипа.

В други сайтове - не зарежда нищо а иска да сваля клипа.

Досега такъв проблем не съм имал.

Въпрос - от браузера ли е или конфликт с добавката на IDM ?

Публикувано изображение

Опс -извинявайте -оправих го - точно в добавката на IDM е проблемът.

Изключих я и вече нямам проблем.

Оставям си поста за да могат и други, ако имат този проблем да знаят как да се оправят.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Снощи при мен възникна един не решим проблем с 3.0.13 В падащия списък на address bar незнайно как се "запаметиха" три адреса, на първите три сайта които отворих чрез отметките си. Въпреки, че след инсталацията съм задал true на browser.urlbar.matchOnlyTyped снощи ми направи този номер. Странно как заредените адреси от отметките не могат да бъдат изчистени от там. Какво ли не пробвах за да ги разкарам от там но без успех. Някой има ли идея как да оправя това? Или процедурата е ясна > uninstal & install на ново. ОС: Windows XP /SP 2/ Firefox 3.0.13 (English) Extensions: Adblock plus; Bulgarian dictionary

На последак мозила,започна дасе даржи доста странно,в попредишните коментари сам написал за проблема с този бутон,отказва даработи когато,мозила е комбинирана със гугал,съшто така като напиша нешто в търсачката и натисна гугал търсене тонесе запазва в малката търсачка,,явно от там идва проблема бутона дане работи,когато мозила ес неинатаси станица този проблем го няма,,сега от няколко дни неще дами запомни паролата на саит,,след рестартиране се получава това,.

Редактирано от marinlp (преглед на промените)

темата е за проблем с Mozilla Firefox не за проблеми с Google Toolbar, и невъзможността на дата.бг да се нагодят към Firefox (освен този има и много други бъгове само за лисица) не е проблем на програмата

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

И според мен е доста бърза, дали си въобразявам, дали е така, не знам

:wors:

И според мен е доста бърза, дали си въобразявам, дали е така, не знам

:super:

Здравейте. Имам проблем, не знам дали е от лисичката, но така предполагам... А именно - от седмица се опитвам да вляза в http://www.deviantart.com обаче не мога. Винаги ми изписва ей тва:

Публикувано изображение

От други компютри с Firefox мога да влизам, обаче специално на моя - не мога. Във всеки друг сайт мога да влизам, само в него не мога.

Разчитам на Вас да ме осветите :lol6:

Здравейте. Имам проблем, не знам дали е от лисичката, но така предполагам... А именно - от седмица се опитвам да вляза в http://www.deviantart.com обаче не мога.

............

Пробвай да изчистиш с: Инструменти -> Изчистване на историята -> Кеш -> Изчистване сега. И пак да влезеш.

P.S. Adblock също може да е причина.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.