Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Може би е заради TraceMonkey engine в 3.5.x

about:config > javascript.options.jit.content на false

Поне при някой това оправя нещата!

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ето как може да изключите сканирането на файлове при доунлоад. Бързо и лесно.

http://blog.kaizeku.com/ua/firefox/how-to-...nti-virus-scan/

ВРЕМЕТО ЗНАЧИТЕЛНО СЕ НАМАЛЯВА!

Редактирано от invio (преглед на промените)

gig93, ole - според мен имате проблеми с Флаш плеъра. Махнете го изцяло и го инсталирайте наново като използвате версиите на Flash Player и Shockwave Player за Firefox.

Пак имам проблем с тоя Firefox ;) От известно време като цъкна два пъти на иконката която е на десктопа и нищо не става не влиза въобще в браузъра и трябва да вляза в таск мейнджъра и да го спра от там защото ми го отчита като активен процес! След това за втори път като цъкна ми изписва че Firefox не е бил затворент правилно и имам опции въстановяване на предишната сесия и нова сесия и в двата случая влизам в началната страница! С две думи за да стартирам браузъра трябва да извърша всичко това написано по горе! Имам и друг проблем с иконките във форума опцията покажи всички иконки не е активна като го натисна, опитах се да отворя в нов прозорец но ми влиза в началната страница на форумите ! Не ми се иска да го преинсталирвам защото имам много запаметени пароли и сайтове и може да се изтрият! Ако може ми кажете как да оправя тези две неща!

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

Мозила толкова ли е бъгава? Колко оплаквания има тук, не е истина!

Исках да си я изтегля заради skipscreen добавката при теглене , ама не знам! Кажете коя версия е най-добра и ако може откъде да я изтегля...

В замунда гледах коментарите - доста са противоречиви.. Публикувано изображение

разбира се че са противоречиви...както са противоречиви и за Опера, и за ИЕ8, и за Хром, и за Хамелеон .....

всичко е субективно в тази материя...

аз мога да ти кажа че лисицата е страхотен браузър и няма никакви проблеми (и това отчасти е така), но както си видяла и в темата не при всички браузърът се държи толкова добре....

сваляш, пробваш, ако не ти харесва махаш и пробваш следващият

и запомни: безплатните програми не се свалят от торрент-тракерите - имат си официални страници: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/personal.html

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Дам, изтеглих я! Благодаря. Като тегля нещо и ми излиза прозорец какво да направи мозила - да сейва файла или да го отвори с еди-коя-си програма, като дам save никъде обаче не ми дава падащо меню да избера в коя папка да сейвам... ????

Дам, изтеглих я! Благодаря.

Като тегля нещо и ми излиза прозорец какво да направи мозила - да сейва файла или да го отвори с еди-коя-си програма, като дам save никъде обаче не ми дава падащо меню да избера в коя папка да сейвам... ????

Цъкаш на tools-options и после main.По средата на прозореца пише save files to и от там си избираш кьде да ти запазва фаиловете. Публикувано изображение

значи появява ми се някакъв проблем при Firefox понеже отварям по-няколко таба и си пускам всякакви клипове,тегля ,гледам снимки и т.н. забелязъл съм,че след време Firefox ми натоварва с 500 000 K процесора ( в диспечера на задачите гледам - Task Manager) и при такова натоварване клипчета,който гледам в интернет ми насичат :hush: П.П. ще може ли линк ,в който е описано по-подробно как да оптимизирам Firefox да стане по-бърз. Благодаря предварително!

значи появява ми се някакъв проблем при Firefox

понеже отварям по-няколко таба и си пускам всякакви клипове,тегля ,гледам снимки и т.н. забелязъл съм,че след време Firefox ми натоварва с 500 000 K процесора

.........

Добре де, защо не прочетеш пак ето това мнение? Твоят Firefox си е наред. Операционната система не е...

До сега не бях писал в тая тема... но ето че днес ми се налага :|

Проблема ми е следния откакто си инсталирах QIP build 8094 подразбиращата търсачка на мозилата ми (версия 3.5.1) стана http://search.qip.ru (началната страница също)

Началната страница лесно се оправя ... Търсачката горе в дясно също (премахнал съм го този search provider на QIP) обаче продължавам да имам следния проблем

в адрес бар-а на мозилата преди като напиша (примерно) kaldata без http:// и без .com директно ми се отваря сайта .. или ако гугъл не намереше подразбиращ се саит ми изкарваше резултати от гугъл .... сега обаче ми изкарва ТОВА !

Публикувано изображение

Извинявам се ... два дена се мъча и търся и като постнах ... и намерих от каде да го оправя

Публикувано изображение

Редактирано от yOuRb0y (преглед на промените)

Да ни е честита 3.5.2 ! Лично при мен се усеща някаква бързина (макар и малка) :)

Незнам дали въпроса ми е за тази тема но все пак... Преинсталирах уиндолса няколко пъти , форматирах и 2-та диска имаше вируси и проблеми ,засега всичко изглежда ОК,но когато съм в някоя страница или въобще в папка с повече неща и има скрол отстрани когато го местя не се мести гладко катко преди ,а насича и е много дразнещо и най-вече незнам каква е причината. П.С.Компютъра има следните параметри : 2.2 Гхз процесор, 1 ГБ РАМ , 512 Мбт Видео ,320 ГБ хард диск ... Ако някое може да помогне ... Благодаря предварително !

Незнам дали въпроса ми е за тази тема но все пак...

Преинсталирах уиндолса няколко пъти , форматирах и 2-та диска имаше вируси и проблеми ,засега всичко изглежда ОК,но когато съм в някоя страница или въобще в папка с повече неща и има скрол отстрани когато го местя не се мести гладко катко преди ,а насича и е много дразнещо и най-вече незнам каква е причината.

П.С.Компютъра има следните параметри : 2.2 Гхз процесор, 1 ГБ РАМ , 512 Мбт Видео ,320 ГБ хард диск ...

Ако някое може да помогне ...

Благодаря предварително !

FlashPlayer = нова версия .. <- в повечето случай е от него тъй като по старите версии зареждат по - банво рекламите и другите от този вид ...

не помня къде беше из менютата

едит: tools>options>advanced>general>use smooth scrolling

Еми каде да ги намеря тези настройки :P

И ако става въпрос за настройките на мозила ,моята е на БГ и намерих "плавно плъзгане" ако е това значи не става защото насича така и докато съм в папките в компютъра . ..

Редактирано от becinko (преглед на промените)

Еми каде да ги намеря тези настройки :P

Интрументи->Настройки->Разширени->Общи->Плавно плъзгане

Интрументи->Настройки->Разширени->Общи->Плавно плъзгане

Не е от това,аз го намерих и одеве но и в компа като се рова пак е така Публикувано изображение

Не е от това,аз го намерих и одеве но и в компа като се рова пак е така Публикувано изображение

Я виж така ще има ли промяна:

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Инсталирал ли си драйвери на видео картата? При мен скролването е брутално тъпо преди да инсталирам драйвери.

Вие сега го посъветвайте и доставчика да смени, всичко се изпробва :whist: А драйвери за мишката + настройки на скрола, да са качвани, след поредния преинстал на "линдолса" :P

Вие сега го посъветвайте и доставчика да смени, всичко се изпробва :)

А драйвери за мишката + настройки на скрола, да са качвани, след поредния преинстал на "линдолса" :)

при положение че ицикъла е повсеместен значи проблема не е в лисицата

ти какво очакваш да го съветваме?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.