Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Проблема е в самата мишка. И аз така бях смених си мишката и се оправи всичко.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

при положение че ицикъла е повсеместен значи проблема не е в лисицата

ти какво очакваш да го съветваме?

Точно това се очакваше - да му кажете, че проблема е в драйверите/липсата им за мишката :speak:

Отскоро го ползвам като алтернатива на IE и няколко неща ми липсват. 1.Не мога да си върша работата в FTP-то където ми е хоста, т.е. ка копирам и да свалям от и към FTP-то. 2.Когато свалям нещо не виждам как мога да ползвам Flash Get.

за FTP: FileZilla (няма нищо общо с Firefox-a, но все пак ще ти свърши работа)

Ако пък толкова искаш ftp направо през Firefox-a: FireFTP

за FlashGet: FlashGot

Редактирано от DarknessChild (преглед на промените)

всъщност за fg няма нужда вече то глашгот....2.х+се интегрират в лисица съвсем нормално и спокойно

преинсталирах си машината преди 2 дни .. като погледна Task Manager-a ми изписва,че firefox ми иползва 130-150 000 K .. това нормално ли е?

конкретно между тези двете огромна 3.6 е публична алфа версия - не препоръчвам на никой да я ползва....

конкретно между тези двете огромна

И коя е за предпочитане?

3.5.2 - що за въпроси? разбира се че актуалните официални версии са за предпочитане - било заради подобренията от гледна точка на сигурността, било заради усъвършенствания енджин или просто заради остранените проблеми

А как мога да направя така,че новата алфа (има алфа 2) да ползва отделен профил от последния лиско 3.5?Защото не искам всеки път като стартирам едно от двете,да ми проверява за съвместимост на ад-они и добавки и да ми изкарва че успешно съм ъпдейтнал лиско.Може би за тая цел трябва да накарам новата алфа да ползва отделна папка в апп дата,но как става това?

Добре,ако направя профил не е ли по-добре?Така новата алфа няма да се бърка на последния стабилен Firefox и да му зацапа директорията.Идеята ми е да мога да си тествам новата алфа и същевременно да си ползвам последния лиско.

Здравейте днес тока ми спря докато "Лисицата" ми беше пусната и сега не иска да ми помни бизквитките Публикувано изображение Някакви идеи как да я оправя? Пробвах да истрия всички бизквитки и истории но без резултат!

Здравейте! След като минах на Firefox 3.5 всичко си беше нормално. Както преди. Сега, след около месец по-късно ми излизат едни глупости, от които не мога да браузвам. А не искам Opera или Chrome. Пролблеа е в това, че където и да вляза ми пише, че сертификата на сайта е изтекъл, лол. Дава ми две опции - направи изключение с въпросния сайт (става бавно) или GET ME OUT OF HERE! Трябваше да направя изключение за всичките си bookmarks. Всеки сайт, в които вляза ми изписва че не му бил валиден сертификата. Пробвах да върна на Firefox 3.0.0.13 - същата работа. Пробвах да им пиша във форума, уви пише ми, че сертификата на сайта на Mozilla също е изтекъл. WTF? Сега почва да ми показва, че сертификатите на Add-On-ите ми също са изтекли. Пълна лудница... Искам да попитам какво дявол го взел е тва нещо? И как се оправя?

Здравейте днес тока ми спря докато "Лисицата" ми беше пусната и сега не иска да ми помни бизквитките Публикувано изображение Някакви идеи как да я оправя? Пробвах да истрия всички бизквитки и истории но без резултат!

Как е при теб този прозорец от Firefox:

Публикувано изображение

Виж дали има нещо останало, като кликнеш на "да премахнете отделни бисквитки". Според мен ако се премахне файла cookies.sqlite за Firefox 3 (или cookies.txt за Firefox 2) в потребителския профил, може да се оправят нещата.

@nologo Благодаря за помощта с премахването на файла cookies.sqlite проблемът се оправи Публикувано изображение

..............

Пролблеа е в това, че където и да вляза ми пише, че сертификата на сайта е изтекъл, лол. Дава ми две опции - направи изключение с въпросния сайт (става бавно) или GET ME OUT OF HERE!

..............

Пробва ли в разширените настройки на Firefox да използваш за "Когато сайт изисква сертификат" опцията "Автоматично избиране на някой"? Виж как е при мен по подразбиране. Нали не си променял нищо там?

Публикувано изображение

Аз искаш, пробвай да запишеш паролите и отметките (bookmarks), после да изтриеш всичко от потребителския профил при деинсталация на Firefox (има опция за това). После провери дали е останало нещо от профила и пак инсталирай Firefox на чисто. Внеси отметките и паролите. Аз бих проверил системата за зарази...

Crimsader ако горното не стане, провери как са датите на компютъра и в BIOS....подобен проблем срещнах в оперетка при изтощена батерия на дъното

Мерси, за отговорите... @nologo - всичко ми е както на скрийна ти, нищо не съм барал там. @Aquaris - преди няколко дни си дадох компа да ми го оправят, понеже не ми зареждаше ни BIOS, ни Уиндоус. Видях, че са ползвали Hiren Boot CD, възможно ли е да са ми разбъзикали нещо BIOS-a тогава, щото точно след това почна да ми бъгясва така?

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

едва ли, но си провери датите и ги нагласи ако има разминаване - най-вече таи в БИОС - другата, ще се ъпне и сама

едва ли, но си провери датите и ги нагласи ако има разминаване - най-вече таи в БИОС - другата, ще се ъпне и сама

Да, бяха ми разбъзикали датата ;) Сега се оправи. Много съм ти задължен, благодаря! Публикувано изображение

Здравейте,от извесно време неми работи този бутон,ползвам мозила 3.5.2,в съштото време при експлоара си работи,,ако някой знае причината да помогне, благодаря предварително.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.