Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Здравеите ползвам мозила3.5,зашто като дам изчистване на историата ми изтрива и запаметените саитове в лентата с адреси ими оставя само два саита запаметени,с предишните версии неправеше така триешеси историата ноне и саитовете,ако някои знае да помогне.

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Някой да каже как се казваше разширението разрешаващо, спийд дайъл с визуализацията на Сафари?

Кирилицата в Мозила ми излиза на маймуница, как да оправя нещата ?

Случайно да имаш инсталиран Датекс Флекстайп а.к.а Гадекс ФлексТъп?

Случайно да имаш инсталиран Датекс Флекстайп а.к.а Гадекс ФлексТъп?

Не, нямам такава гадост, с кодировката проблема се оправи, за който съвет благодаря !

Не, нямам такава гадост, с кодировката проблема се оправи, за който съвет благодаря !

Радвам се за теб. FlexType = FakeType

А сложи ли си ако си си ако си XP следните 2 отметки в настройките за локалето?

post-44851-1247566853_thumb.png

2рата отметка е препоръчително да я имаш, за да може Windows XP коректно да реагира на кирилица заложена в стари операционни системи, преди неговото пръкване.

П.с: някой сети ли се за разширението за което говоря?

Ако е не нека някой ми даде раязснения как да си настроя Speed Dial разширението за Firefox. 10X преварително.

аз не съм виждал със изглед на сафари...а за кой speed dial искаш обяснения и какво по-точно те интересува?

този ли?: http://speeddial.uworks.net/

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

аз не съм виждал със изглед на сафари...а за кой speed dial искаш обяснения и какво по-точно те интересува?

този ли?: http://speeddial.uworks.net/

еми май имаше един друг който визуализира букмаркс, но и този става

И въпреки всичко не знам как точно да го настроя Спийд Дайъла.

Здравеите ползвам мозила3.5,зашто като дам изчистване на историата ми изтрива и запаметените саитове в лентата с адреси ими оставя само два саита запаметени,с предишните версии неправеше така триешеси историата ноне и саитовете,ако някои знае да помогне.

[/quot

Марине ти не четеш ко пише даваш тоолс >оптионс>приваци>сетингс>махаш броъсинг хистори

prostoaz одеве ме прекъснаха да си напиша поста,

но потърси visual bookmarks в сайта за добавки...току виж си намерил каквото търсеше

щях да ти дам одеве линкове ама не бях сигурен

а за тоя speed dial: то общо взето няма кво да му нагласяш

единствено Load in blank new tabs с отметка (и/или евентуално като home страница) и от опциите има 1 бутон долу settings>first time configuration - да си нагласиш бутонче на speed dial в адресната лента (доста удобно)

после си влачиш квото сайтче искаш и си готов

prostoaz одеве ме прекъснаха да си напиша поста,

но потърси visual bookmarks в сайта за добавки...току виж си намерил каквото търсеше

щях да ти дам одеве линкове ама не бях сигурен

а за тоя speed dial: то общо взето няма кво да му нагласяш

единствено Load in blank new tabs с отметка (и/или евентуално като home страница) и от опциите има 1 бутон долу settings>first time configuration - да си нагласиш бутонче на speed dial в адресната лента (доста удобно)

после си влачиш квото сайтче искаш и си готов

Ше видя май спийд дайъла ше ми е по полезен като цяло.

Edit: Разкарах спийд дайъл-а. Аз съм свикнал да боравя с букмаркс, а те ми излизат в All in one sidebar и за мен това разширение на практика е безполезно.

Редактирано от prostoaz (преглед на промените)

С последната версия на Firefox не ми работи бутона back, някой има ли подобен проблем и как се решава?

edit

Бъгня, преинсталирах браузъра и се оправи. Последната версия качих с ъпдейт и явно там е станало нещо. Явно трябва по класическия начин да махнеш старата версия и тогава да сложиш новата.

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

С последната версия на Firefox не ми работи бутона back, някой има ли подобен проблем и как се решава?

edit

Бъгня, преинсталирах браузъра и се оправи. Последната версия качих с ъпдейт и явно там е станало нещо. Явно трябва по класическия начин да махнеш старата версия и тогава да сложиш новата.

А качи ли си Tabmix plus за FF 3.5?

На мен от старата версия на таб микс плюс не ми работеше рилоуд бутона на лиско.

Редактирано от prostoaz (преглед на промените)

Качвам този.

Странна работа аз до сега не съм имал твоят проблем с лиско 3.5.1

Здравейте всички. На Moziilla 3.5.1 изведнъж спря да ми работи Drag&Drop за букмарките. Т.е. имам някакъв адрес в лентата с адреси и като го маркирам, не мога да го провлача и да го пусна в лентата с букмарките. Досега (от2.8.5 мисля че беше) Лиско само е ъпдейтван, никога не е инсталиран наново (при прехода към 3.0.0 е инсталиран върху работещата в момента версия). Някой срещал ли е такъв проблем и как се е справил с него? На отзовалите се - благодаря предварително.

Здравейте.Днес си преинсталирах уиндоуса и единствения проблем който имам досега с него е ,че не мога да добавя отметка в мозилата.От няколко години съм с нея и не съм имал такъв проблем.влизам в дадения адрес натискам на отметки-отметка за тази страница-добавяне на отметка и ок, но когато изляза от мозилата и вляза отново отметката липсва.Може ли някой да помогне

Имам проблем със сайта vbox7.com Винаги като си въведа името и паролата за да вляза в акаунта си firefox-a ми крашва и ми се появява някво съобщение:

`Съжаляваме

Заради проблем Firefox беше затворена. Ще бъде направен опит за възстановяване на подпрозорците при следващото стартиране.

За да ни помогнете да диагностицираме и отстраним проблема, можете да ни изпратите доклад за...`

И трябва да го рестартирам всеки път! Това става само в този сайт! Може ли да се оправи ?

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

само при мен ли го има това че като влезна във facebook и на 2-рата минута целия Windows зависва и трябва да рестартирам, понеже като пусна task manager-a и той е забил... ?!

само при мен ли го има това че като влезна във facebook и на 2-рата минута целия Windows зависва и трябва да рестартирам, понеже като пусна task manager-a и той е забил... ?!

Ами може и на някой друг да става така но определено сте малко и сте изключения с подобен проблем ;) Преинсталирай Музилката, почисти компютъра и трябва да се оправи.

не се оправя, кво ли не правих, при нов windows пак се получава, на чисто нова инсталация...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.