Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 3.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Моя проблем с лисунгера е, че когато искам да задам ръчно HTTP proxy

се получава следното:

Your request was denied because of its content categorization: "Computers/Internet"

На какво може да се дължи това и как да го фиксирам?

Айде бе спамери, ако беше за нещо друго щяхте да си изпочупите пръстите да пишете...

с подобно отношение и недостатъчна информация, не може да очаквате помощ....

никой не Ви е длъжен за нищо - форумът е на доброволни начала

add: Crimsader предполагам че с другите браузъри си опитал да влезеш в сайта? резултат?

използваш ли прокси? ако не, дали случайно не е въведено някое

както и кажи какво става след изчистването на кеша както предложи nologo

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

• Отговори 1,5k
  • Прегледи 151,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

с подобно отношение и недостатъчна информация, не може да очаквате помощ....

никой не Ви е длъжен за нищо - форумът е на доброволни начала

ок

Пробвай да изчистиш с: Инструменти -> Изчистване на историята -> Кеш -> Изчистване сега. И пак да влезеш.

P.S. Adblock също може да е причина.

То по принцип ги чисти тия боклуци, като затворя Firefox, ама пак изчистих кеша, както пишеш - йок. Adblock - какво е тва? Публикувано изображение Нямам програма за блокиране на реклами...

Crimsader предполагам че с другите браузъри си опитал да влезеш в сайта? резултат?

използваш ли прокси? ако не, дали случайно не е въведено някое

както и кажи какво става след изчистването на кеша както предложи nologo

Ами не... Пак с Firefox пробвах, обаче 3.0.0.13, а моята е 3.5.1 май... Не мисля че е от версията. Прокси не ползвам. Като изчистя кеша - резултат никакъв. Долу вляво ми пише Connecting, стои така към 15-20 секунди и ми изкарва ей тая бълвоч по-горе :wors: Нищо не съм барал по настройките, един ден така почна да ми прави и от тогава нищо Публикувано изображение

Някакви други идеи? Мерси, за по-горе предложените, между другото...

Не разбрах как да изтрия определена отметка ?

Може ли някой да има идея за моя проблем. Прехвърлих си отметките от експлорера т.е. те са от одавна но си ги записвам в МОЗИЛАТА за по-бързо и при преинсталация си ги записвам само в МОЗИЛАТА. и сега ми се получи следния проблем зареждат ми се страници в НЕТА, но е много БАВНО. първоначално забелязах, че е от Уторента и като го затворя малко по-бързо е но пак е много бавен. И в интерес на истината машинката си работи чудесно, НО зареждането на страници е направо УЖАСНО напр. зарежда се за 10 сек. и то при положение, че съм отворила само 4 странички от табулатора т.е. 4 сайта съм заредила и ги разглеждам едновременно. Някой да има идея откъде се получава това а да опитвам и с ЕКСПЛОРЕРА и със САФАРИ пак толкова бавно зарежда страниците. Може ли някой да има идея за моя проблем. Прехвърлих си отметките от експлорера т.е. те са от одавна но си ги записвам в МОЗИЛАТА за по-бързо и при преинсталация си ги записвам само в МОЗИЛАТА. и сега ми се получи следния проблем зареждат ми се страници в НЕТА, но е много БАВНО. първоначално забелязах, че е от Уторента и като го затворя малко по-бързо е но пак е много бавен. И в интерес на истината машинката си работи чудесно, НО зареждането на страници е направо УЖАСНО напр. зарежда се за 10 сек. и то при положение, че съм отворила само 4 странички от табулатора т.е. 4 сайта съм заредила и ги разглеждам едновременно. Някой да има идея откъде се получава това а да опитвам и с ЕКСПЛОРЕРА и със САФАРИ пак толкова бавно зарежда страниците.

2 основни причини - или има грешки в настройките на защитната стена (браузър сложен в active mode се филтрира доста усилено), или просто интернета Wи е бавничък

по договор (или по обява от доставчика) каква е скоростта на интернета която се предполага че трябва да осигурява доставчика?

има и допълнително влияещи елементи като флаш и/или други web3.0 елементи по страницата, който изискват по-височка скоростт...и всеизвестното ограничение на връзките за хр (за това някой друг път)

Не разбрах как да изтрия определена отметка ?

меню Bookmarks>Organize Bookmarks.....

Crimsader ами опитай с други браузъри - Opera, K-meleon, IE 7/8

Crimsader ами опитай с други браузъри - Opera, K-meleon, IE 7/8

Ъъъ... Никога! :speak:

А сега пробвах пак да вляза и се оправи Публикувано изображение (тука не си чистя зъбите с конец)

Мерси за помощта все пак ;) Лисичи мистерии...

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

целта на занятието беше да се елиминира блокиране на адреса, не да го ползваш за постоянно (макар че, кой знае....) принципно deviant-а си е бавничък - все пак сървъра е на май****88 си в Юнайтид стейст off: виж 7-ми горе в ляво, има начени на кариес...от тук се вижда

Ами не знам, той не беше точно блокиран... По принцип тая бълвоч Connection Timed Out ми излиза, когато съм отвори 10 сайта наведнъж и тегля и се опитам да вляза във VBox7. Но поне почваше да зарежда барчето долу вдясно. С deviantart-a беше все едно съм го отворил и преди да зреди съм спрял нета... Друг път ми е зареждали само текст, без картинки, ама чак пък въобще да не зареди... Може ли да е станало от бавен нет + бавен сървър? off: я ми подай клещите за малко, да проверя една работа ;) offx2: можете ли да ми дадете някакъв сайт от който да проследявам други сайтове(дека са им сървърите и какви други сайтове стопанисват)? Било то по URL(ако има такъв) или IP :)

Мерси много, водолейчо, ще те черпим една боза и тебе :beer:

off: Такаа... Готов си Публикувано изображение ... пирфекну

преинсталирах си машината преди 3 седмици и още е съвсем чиста нямам никакви вируси ,adware,malware,spyware и т.н. .. като погледна Task Manager-a ми изписва,че firefox ми иползва 130-150 000 K .. това нормално ли е?

Даже някой път като гледам клипове от sportal ми насичат Публикувано изображение

Здравейте,появимисе несъвместима добавка как дая премахна-седиси в прозореца с добавките

Здравейте,появимисе несъвместима добавка как дая премахна-...............седиси в прозореца с добавките

Тази добавка е .NET Framework Assistant 1.0 for Firefox. Има по-нова и съвместима добавка - .NET Framework Assistant 1.1 for Firefox. Версия 1.1 изисква .NET Framework 3.5 SP1.

Ако има проблеми с премахването на .NET Framework Assistant 1.0, виж тази страница: How to remove the .NET Framework Assistant for Firefox.

Тази добавка е .NET Framework Assistant 1.0 for Firefox. Има по-нова и съвместима добавка - .NET Framework Assistant 1.1 for Firefox. Версия 1.1 изисква .NET Framework 3.5 SP1.

Ако има проблеми с премахването на .NET Framework Assistant 1.0, виж тази страница: How to remove the .NET Framework Assistant for Firefox.

Оправисе,незнам как се е появила,по принцип за какво служи тя, а коя премахна?

Мерси много.При мен стана с 2рия метод. :P

Извинявам се, но пак имам проблем. Преинсталираха ми машинката и все още няма много програми, НО забелязах, че когато използвам google ми извежда резултатите и когато КЛИКНА на някой ми се отваря НОВ подпрозорез - започва да зарежда и това продължава докато не го спра. А отдолу пише изчакване прехвърляне на данните от google и бяла страница и НИЩО. ОПИТАХ с ЕКПЛОРЕРА и там ГУГЪЛА си работи перфектно ЗАЩО се получава това версия 3.5.2 или да си мина на ОПЕРА и да престана да се притеснявам. Макар че лисичката "УЖ" е по-бърза но дали е все още вярно започвам да се съмнявам.

Някой може ли да даде идея, имам проблем с търсачката? Като изпиша някоя дума страницата на гугъл се зарежда по този начин Публикувано изображение

След това слагам да се търси на български и става както искам Публикувано изображение , но след рестартиране на Мозилата търсачката на гугъл продължава да си отваря страниците по стария начин.

ами нормално инструмента в лисицата е с орязана функционалност ако желаете пълния набор от функции: http://www.google.bg/

Ако всеки път е нужно да отварям нов таб със страницата на гугъл по този начин се губи смисълът на лентата с търсачка.

за теб може би, но колко хора търсят резултати (само) на Български? аз лично търся инфо предимно на англииски, ако ми трябва от бг, си го пиша на български - индексирането е повече от добро само за сведение - най-говоримият език по света не е английски...

избери си Гуугъл - http://mycroft.mozde...ch-plugins.html

Mерси, това върши работа.

за теб може би, но колко хора търсят резултати (само) на Български? азлично търся инфо предимно на англииски, ако ми трябва от бг, си го пишана български - индексирането е повече от добро

само за сведение - най-говоримият език по света не е английски...

Аз също търся предимно на английски, но е далеч по-удобно като изпишеш дадена дума да имаш избор за език - дали ще е английски, френски или български няма значение...преди се появяваше само една страница с резултати на английски. Абе вградената търсачка много ми прилича на китайския гугъл дето са го вкарали в Maxthon, там е същата мизерия.

Mерси, това върши работа.

Аз също търся предимно на английски, но е далеч по-удобно като изпишеш дадена дума да имаш избор за език - дали ще е английски, френски или български няма значение...преди се появяваше само една страница с резултати на английски. Абе вградената търсачка много ми прилича на китайския гугъл дето са го вкарали в Maxthon, там е същата мизерия.

ами виж, за мен най-добро е елементарното Add Search Providers to Internet Explorer - пишеш TEST с големи букви в която и да е търсачка и инсталираш за секунда като сърч. ама вие ползвате ФФ...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.